2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim şuan pompa yapınca bir kaşık ancak geliyor yada gelmiyor rezene dut hurma incir damla Allah ne verdiyse icicem bakalım şu beyaz renkli sut ne zaman gelecek
Yaklaşık 1hafta sonra geliyor canım humana çay, dereotlu omlet, pompa, bol su ve en önemlisi uyku. Bebek uyurken başında biri varsa uyu mutlaka her uyandığında göğüslerin dolu kalkarsın

kizlar benim kiz 11 gun.oldu
perşembe günü göbek.dusmustu bugün hafif kanamış önemli demi bu durum yarın sağlık.oacgina gotur3uim inşallah
varmı bu durumu yasayan
Doktor bir kac gun akinti olabilir bodye bulascak kadar dedi ama kanama olursa gelin bir doz daha k vitamini vuralim dedi sen bir gotur canim hatta kanin fotosunu cek gorsunler

Onlardan bizdede var üfürüm için 1 ay sonra ankara yada samsuna cocuk kardiyolojiye gideceğiz 3 tüp kan aldilar bizdende eşim disarida bekledi tek basima tuttum vallahi tutamadim kendimi kizim agladi ben agladim kolu hala mor icim parçalandı

bazı aşılarını 2 yaş sonrası yaptrcgm canım.

Sagol canim. Bi an once insallah. Hastanede taktilar idrar torbasini yok muymus hastanede boyle hi yontem. Nasjl tahlil vermenizi istediler sizden yani nasil yapacakmissiniz merak ettim
Bir poset var ucu yapiskanli , onu bebegin genital bolgesine yapistiyorsunuz cis yapmasini bekliyosunuz. Cok zor , kaciyo gidiyo cis

Ben değeri ogrenemedim sadece yuksek diye mail gelmis saglik ocagina, halk sagligi mud. nü arayip ogrenicem .
Sizinde mi tiroid yuksek cikmis benimde oyle cikti doktorum gecen kontrolde sizden onceki bebegin tiroidi yuksek cikmis topuk kaninda normal kanda baktirdim normal gelmis demisti o yuzden biraz rahatim

öylemi canimkorktum bende ilk çocukta olmamıştı
doktra gotursemmi
suruntu seklindeyse sorun yok cnm. kirmizi kanama ise goturmen de fayda var. aslinda her halukarda dr.a danismak lazim..
kabuklanma yapiyor gobekte o kabuklar cizip kanatiyormus. alkollu mendille sildiriyordu dr bize.

Aminn sagolun insallah şu sarılıktan hepimiz kurtulalim.. sekerli su verdiniz mi? Asla vermem diyordum , onu da verdim artik 1 gun verdim sadece. Belki de devam etmeliyim. Seker sariligin dusmani diyorlar
Şekerli suyun sarılığa hicbir faydası olmaz aksine bebeğe zararı olabilir bir saglikci olarak kesinlikle vermeyin derim

bazı aşılarını 2 yaş sonrası yaptrcgm canım.
Bence zamaninda yaptirsaniz ve aşının koruyuculuğu bir an önce başlasa en doğrusu o olur. Çünkü şu an birçok bulaşıcı hastalığa karşı korumasizlar. Aşı sayesinde korunacaklar

Mrb arkadaşlar biz bugün 1 aylık olduk şükür sizde durumlar nasıl çok sık giremiyorum durmuyor ağlama krizlerimiz var kizim normalde çok guzel kaka yapardı ctesi enson yaptı 3 gün oldu yapmadi hast gitmelimiyiz sizde böle başına gelen varmi

suruntu seklindeyse sorun yok cnm. kirmizi kanama ise goturmen de fayda var. aslinda her halukarda dr.a danismak lazim..
kabuklanma yapiyor gobekte o kabuklar cizip kanatiyormus. alkollu mendille sildiriyordu dr bize.
inslalh yarın bi gidelim Alalh korusun mikrop kapmasin

Şekerli suyun sarılığa hicbir faydası olmaz aksine bebeğe zararı olabilir bir saglikci olarak kesinlikle vermeyin derim
size bisey soracaktım sağlıkçı olduğunuzdan bilirsiniz
bebegin göbek düşünce ki şekli kesilme si ile mi alakalı yoksa kendi nasıl olacaksa öyle mi.oluyor
bu kızımın göbeği çok fırlak duruyo diğer kizimda böyle değildi
kesilme şekli ile mi alakalı

İyi akşamlar bebiş doğunca sorular bitmedi bitmiyor bez degistirirken ufak kırmızılık gördüm erkek bebeklerde normal mi boyle 5-6noktacik kırmızılik vardı bezde
İlk günler sanki pipisinden kanama varmış gibi açık renkli ben de gördüm hatta eşime de gösterdim. İlk kontrolünde doktora söyledim normal dedi. Sonra da bir daha olmadı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…