Yaklaşık 1hafta sonra geliyor canımBenim şuan pompa yapınca bir kaşık ancak geliyor yada gelmiyorrezene dut hurma incir damla Allah ne verdiyse icicem bakalım şu beyaz renkli sut ne zaman gelecek
Benim topuk kanında temiz cikti düşüktü kolundan alınınca yüksek cıktı kac cıktı sizin değer2.topuk kani sonucunda tsh yuksek cikti3.sunu istediler. aglamaktan kahroldum o gun..
Doktor bir kac gun akinti olabilir bodye bulascak kadar dedi ama kanama olursa gelin bir doz daha k vitamini vuralim dedi sen bir gotur canim hatta kanin fotosunu cek gorsunlerkizlar benim kiz 11 gun.oldu
perşembe günü göbek.dusmustu bugün hafif kanamış önemli demi bu durum yarın sağlık.oacgina gotur3uim inşallah
varmı bu durumu yasayan
Onlardan bizdede var üfürüm için 1 ay sonra ankara yada samsuna cocuk kardiyolojiye gideceğiz 3 tüp kan aldilar bizdende eşim disarida bekledi tek basima tuttum vallahi tutamadim kendimi kizim agladi ben agladim kolu hala mor icim parçalandıKizlar bugun 1 ay kontrolumuz vardi.
Kilo almis 4 kilo olmus Asya'm❤ tek guzel haber de bu zaten.
Kalbinde ufurum varmis biraz haftaya kardiyolojiye gidicez.. Ve yuzunde sarilik var dedi doktor neden hala gecmedi diyerek bir suru tahlil istedi. 4 tup kan ve idrar.. 4 tupu verene kadar öldük bayildik yavrumla kendimi zor tuttum onun o hali karsisinda cok zor cokk babasi da arazi oldu dayanamadi yuregiIdrar torbasi yapistirdilar ama bizimki paso kaka yapti her seferinde yeni bez taktik artik yanmdaki bezler bitti hastaneden istedik Bi de goz muayenemiz vardi goz yasi kanallari darmis gozbebeklerine masaj onerdi doktor.
Kendi doktoruma da bi goruneyim dedim sinir oldum ona bi daha gitmicem sondu.. Smear aldi falan
Bizde haberler boyle iste
bazı aşılarını 2 yaş sonrası yaptrcgm canım.Bebeğinizin hepatit aşısını neden yaptırmadınız acaba? Bir sağlıkçı olarak söylüyorum bütün aşılar gibi hepatit de çok çok önemli bir aşı. Turkiyede hepatiti oldugunu bilen bilmeyen birçok hepatitli insan var bebeklerimizi korumak icin aşı kesinlikle yaptırmalıyız. Sağlıklı günler dilerim. Güle güle büyütün bebeginizi
Benim topuk kanında temiz cikti düşüktü kolundan alınınca yüksek cıktı kac cıktı sizin değer
Bir poset var ucu yapiskanli , onu bebegin genital bolgesine yapistiyorsunuz cis yapmasini bekliyosunuz. Cok zor , kaciyo gidiyo cisSagol canim. Bi an once insallah. Hastanede taktilar idrar torbasini yok muymus hastanede boyle hi yontem. Nasjl tahlil vermenizi istediler sizden yani nasil yapacakmissiniz merak ettim
öylemi canimkorktum bende ilk çocukta olmamıştıhafif kanama normal. kiyafetine filan bulasir. biz de 10 gun devam etti o sekilde.
Sizinde mi tiroid yuksek cikmis benimde oyle cikti doktorum gecen kontrolde sizden onceki bebegin tiroidi yuksek cikmis topuk kaninda normal kanda baktirdim normal gelmis demisti o yuzden biraz rahatimBen değeri ogrenemedim sadece yuksek diye mail gelmis saglik ocagina, halk sagligi mud. nü arayip ogrenicem .
götürecem inşallah canimDoktor bir kac gun akinti olabilir bodye bulascak kadar dedi ama kanama olursa gelin bir doz daha k vitamini vuralim dedi sen bir gotur canim hatta kanin fotosunu cek gorsunler
suruntu seklindeyse sorun yok cnm. kirmizi kanama ise goturmen de fayda var. aslinda her halukarda dr.a danismak lazim..öylemi canimkorktum bende ilk çocukta olmamıştı
doktra gotursemmi
Amn iyi insallah boyle de devam ederYapiyo canim dunden beri sofrayi o kuruyo kaldiriyo bulasiklar fln onda. Ben cocukla ve evdeki diger islerle ilgileniyorum sagolsun valla 2 gundur tok geziyorum
Şekerli suyun sarılığa hicbir faydası olmaz aksine bebeğe zararı olabilir bir saglikci olarak kesinlikle vermeyin derimAminn sagolun insallah şu sarılıktan hepimiz kurtulalim.. sekerli su verdiniz mi? Asla vermem diyordum , onu da verdim artik 1 gun verdim sadece. Belki de devam etmeliyim. Seker sariligin dusmani diyorlar
Bence zamaninda yaptirsaniz ve aşının koruyuculuğu bir an önce başlasa en doğrusu o olur. Çünkü şu an birçok bulaşıcı hastalığa karşı korumasizlar. Aşı sayesinde korunacaklarbazı aşılarını 2 yaş sonrası yaptrcgm canım.
inslalh yarın bi gidelim Alalh korusun mikrop kapmasinsuruntu seklindeyse sorun yok cnm. kirmizi kanama ise goturmen de fayda var. aslinda her halukarda dr.a danismak lazim..
kabuklanma yapiyor gobekte o kabuklar cizip kanatiyormus. alkollu mendille sildiriyordu dr bize.
size bisey soracaktım sağlıkçı olduğunuzdan bilirsinizŞekerli suyun sarılığa hicbir faydası olmaz aksine bebeğe zararı olabilir bir saglikci olarak kesinlikle vermeyin derim
İlk günler sanki pipisinden kanama varmış gibi açık renkli ben de gördüm hatta eşime de gösterdim. İlk kontrolünde doktora söyledim normal dedi. Sonra da bir daha olmadı zaten.İyi akşamlar bebiş doğunca sorular bitmedi bitmiyorbez degistirirken ufak kırmızılık gördüm erkek bebeklerde normal mi boyle 5-6noktacik kırmızılik vardı bezde
Valla bugunlerde bende ne bulsam yiyorum saldim cayira misali 40. Hafta olunca artik kiloyu takan yokHamileligin verdigi yetkiye dayanarak ekmek üstü tatlı surmece yaptim.
Biz hala yiyok yani gurban, yok kilo verdim yok meme yok kaka. Yiyok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?