Benim doğumum çok sıkıntılıydı canım burada bile hikayemi yazmadım kimse etkilenmesin korkmasın diye. En azından bir dahakini suni sancıyla epiduralsiz doğurmam yani. Hatırlamak bile istemiyorum doğumuBende ilkindeki sancilardan sonra ikinciyi düşünmüyorum olursa da normal doğum asla diyordum ama doğum yaklaştıkça insan yine normali istiyor dua ettim inşallah sezeryanla olmaz diye ki çok şükür normal oldu. (kolay olmadı ama ikinci tabi csbuk geldi ama çok zorladı)
Canim 10cc çok az şuan her uyanmada 35-40cc civarı içmeli sütü ilk günler. Sen fazla ver biraz doyarsa içmez zaten yada fazlasını kusar atar. Önce memeni ver ama. Kaç günlükArkadaşlar doymadigi için mama veriyorum emzirme sonrası 10cc kadar. Ama göğüs ucu olmadan almıyor hatta bir tanesini uclada zorla alıyor galiba süt çok az o memede. Neler yapabilirim
Ters emzir koltuk altına alarak canım benimki öyle güzel emiyor kucağımda cebelleşiyor sürekliKızlar sağ mememi çok emmiyor bebek. Ben de sağıyorum 60 ml falan çıkıyor. Zorluyorum da sağdan emmesi için az da olsa alıyor. Ama bugün sağ memem sanki kopacak çok bi şişliğide yok. Sıcak havlu da koydum gene aynı
Daha iki buçuk günlükCanim 10cc çok az şuan her uyanmada 35-40cc civarı içmeli sütü ilk günler. Sen fazla ver biraz doyarsa içmez zaten yada fazlasını kusar atar. Önce memeni ver ama. Kaç günlük
Bol su icmen lazim ve bol uyku sutu artirir. Maydonoz haric yesillikler ozellikle dereotu malt icecekler kilo yapar ama artirir maltana armutlu ve seftali tavsiye edilir humana bulgur pilavi dut kurusu galactago damla en onemlisi bol emzirmekArkadaşlar bebeğim cumartesi doğdu doymadigi için mama da veriyorum . Süt sağma işini nasıl yapmalıyım mamadan sonra uyuyunca sagdim her iki memeden birer kaşık ancak çıktı sarı renkte yoğun bişey. Nasıl artar ne yapmalıyım
benim 21 ayrayla ikinci sezeryanim ve cook kotu4 gun gecirdim birde sezeryana dogum degilmis gibi bakiolarrrBi faha cocuk yapar miyim bilmem ama sezeryandan nefret ettim resmen gobegimde bi kesikle oturuyorum yani bu goruntu ne zaman azalir bilmem ayricada dedigin gbi cok canim yandi 1 hafta
Herkes nasilsindan once niye sezeryan yaptin diyodu bana dogumdan sonra... Hani gercek anne olamadin o ani yasayamadin biz koftiden anneyiz nornal dogum yapanlar gercek anne bazi alt kesimin gozundebenim 21 ayrayla ikinci sezeryanim ve cook kotu4 gun gecirdim birde sezeryana dogum degilmis gibi bakiolarrr
Canım düzensiz sancılardı açılmaya etki edemedi 2,5 saat kadar bekledik 3-4 cm le baktılar ilerlemiyor suni sancı taktıkar 25 dk sonra bıcırım kucağımdaydı sana da Rabbim kolay bir Doğum nasip etsin diğer bekleyen arkadaşlaradaKendi sancın mı geldi? O kadar heyecanlıyım ve ne olacak o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam. Inşallah senin gibi olur da suni sancı cekecegime değer. Hayırlısıyla tabi.
Bnm şuan 1 cm açılma var ne düzenli ama şiddetli olmayan sancılar var. Doktor kemik yapın çok müsait bebek yola girerse normal doğum yaparsın dedi. Ama 41 dolunca beklemek istemiyorum dedi
Antibiyotik hap ve iğne verdi canım ultrasonda da göründüGeçmiş olsn cnm ne dedi doktr ya benmde çok yanıyor doktr hiç antibiyotik vermedi bana eve çıkınca acaba benmde mi enfeksiyon kaptı ya
Uyuyor muydu uyanık mıydı testte?gecmis olsun biseyi yoktur insallahya moralim o kadr bozuk ki isitme testini iki kez gecemedik acaba bir sikintisi varmi unuversite hastahanesine sefk ettiler
uyuyordu canim 1 cisini kv de yapmisti o gotrdu ben kalkamiyordumUyuyor muydu uyanık mıydı testte?gecmis olsun biseyi yoktur insallah
seninki hazir dislerini cikarmis gelecek zatenGazi bitirdiniz de diş konusuna gectiniz, hic utanmiyorsunuz da..
dogru dogum degil AMELIYAT cinsler deseydinbenim 21 ayrayla ikinci sezeryanim ve cook kotu4 gun gecirdim birde sezeryana dogum degilmis gibi bakiolarrr
Allah esirgesin. cihazlari bozuktur belki.ya moralim o kadr bozuk ki isitme testini iki kez gecemedik acaba bir sikintisi varmi unuversite hastahanesine sefk ettiler
yok bacim benim ki uyuyorduseninki hazir dislerini cikarmis gelecek zaten
dogru dogum degil AMELIYAT cinsler deseydin... biz ameliyatliyiz.
o halde de bebeklerimize bakiyrz. millet parmagini kesse 2 gun is yapmiyor. ay cins herkes.
Allah esirgesin. cihazlari bozuktur belki.
bizimkine uyurken yaptilar. yoksa gecemez dedi. hickirirsa da gecemez dedi. aklinda olsun.
o nedir gic bilmiyrm. insallah tertemiz sonuclar alirsin canim. icini ferah tutmaya calisyok bacim benim ki uyuyorduve karnida toktu tam teste hazirdi kulagini muyane etti bisey yok dedi doktor ailede isitme kaybida yok ben kafayi yiyrcem baska ozrle randevu aldik bera testi yapacaklar
tutmaya calisiyorum elimde degil nerdr hata yaptim benim sucum diye kendimi yedim bitiriyorum keske sezeyan olsaydim suyum bittigi ivin mi enfeksiyon kapti yoksa ben enfeksuyon gecirfigim de o mu oyle oldu benim sucum kendime dikkat etmedimo nedir gic bilmiyrm. insallah tertemiz sonuclar alirsin canim. icini ferah tutmaya calis
Canım benim kendine kızıpta moralini bozma bak bebeğide etkiler sütünüde etkiler inşallah güzel sonuçlar çıkar kalbini ferah tuttutmaya calisiyorum elimde degil nerdr hata yaptim benim sucum diye kendimi yedim bitiriyorum keske sezeyan olsaydim suyum bittigi ivin mi enfeksiyon kapti yoksa ben enfeksuyon gecirfigim de o mu oyle oldu benim sucum kendime dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?