Kociskomla tanistigim kilodan %50 fazlayim. Vat is det min kilo? Kilo ne bea?Valla bugunlerde bende ne bulsam yiyorum saldim cayira misali 40. Hafta olunca artik kiloyu takan yok
Bizimki benden umudu kesti artik dogum muhabbeti yapinca sıkılıyo kaciyo.Ya bende sıkıldım iku nolcak bu halimiz persembe kontrolum var doktir sezeryan diyo baska bisey demiyo bu sefer ne diye ikna edecem adamı bilmiyorum valla şu stresten simdiye 5 kez dogurmam gerekti ama bizim kız inat gelmiyooKociskomla tanistigim kilodan %50 fazlayim. Vat is det min kilo? Kilo ne bea?
Bu aksam dedim ki adama, hamileligin basinda 9 ay uzun kedi gibi 56 gunde falan neden dogurmuyoruz diyordum ya, 9ay10gunu de gectim lan hale bakbitmeyen hamilelik yapmışlar
Bende bütün gün evde sıkıntıdan ne yesem diye düşünüyorum. Baya saçma sapan sürekli yiyorumHamileligin verdigi yetkiye dayanarak ekmek üstü tatlı surmece yaptim.
Biz hala yiyok yani gurban, yok kilo verdim yok meme yok kaka. Yiyok yani.
Sizinde mi tiroid yuksek cikmis benimde oyle cikti doktorum gecen kontrolde sizden onceki bebegin tiroidi yuksek cikmis topuk kaninda normal kanda baktirdim normal gelmis demisti o yuzden biraz rahatim
Sana neden sezeryan diyo? Suni falan denemicek misin?Bizimki benden umudu kesti artik dogum muhabbeti yapinca sıkılıyo kaciyo.Ya bende sıkıldım iku nolcak bu halimiz persembe kontrolum var doktir sezeryan diyo baska bisey demiyo bu sefer ne diye ikna edecem adamı bilmiyorum valla şu stresten simdiye 5 kez dogurmam gerekti ama bizim kız inat gelmiyoo
Ciddi ciddi sezeryan dusunuyorum.Bizimki benden umudu kesti artik dogum muhabbeti yapinca sıkılıyo kaciyo.Ya bende sıkıldım iku nolcak bu halimiz persembe kontrolum var doktir sezeryan diyo baska bisey demiyo bu sefer ne diye ikna edecem adamı bilmiyorum valla şu stresten simdiye 5 kez dogurmam gerekti ama bizim kız inat gelmiyoo
Plates topunu aldim koydum karsima izliyorum. Bir iki ziplayayim bari, belki işe yararBende bütün gün evde sıkıntıdan ne yesem diye düşünüyorum. Baya saçma sapan sürekli yiyorum
Bi arkadaş 40 haftalık gebeydi ve perşembeye sezeryana girecekti. Bu aksam suyu gelmiş acile gitmişler suni sancıyla normal doğum yapmış. Onun bebeği yola girmemiş, nişan gelmemiş, açılma hiç yok ve sancı da yoktu. Allah nasip edince oluyo işte valla bu örnekler bana moral oluyor. Bekleyenlere de olsun kızlar ❤
Bende sancım geldikçe tuvalet pozisyonu gibi yere çömelip sağ-sol ön-arka yaylaniyorum belki bi işe yararCiddi ciddi sezeryan dusunuyorum.
Plates topunu aldim koydum karsima izliyorum. Bir iki ziplayayim bari, belki işe yarar
Kesin bir bilgim yok ama kesilme sekliyse ilgisi oldugunu hic zannetmiyorum. Eger bebeginizin gobegi dışa doğru duruyorsa göbek fıtığı olabilir bir çocuk doktoruna gösterin derimsize bisey soracaktım sağlıkçı olduğunuzdan bilirsiniz
bebegin göbek düşünce ki şekli kesilme si ile mi alakalı yoksa kendi nasıl olacaksa öyle mi.oluyor
bu kızımın göbeği çok fırlak duruyo diğer kizimda böyle değildi
kesilme şekli ile mi alakalı
Hem yiyoz hem de içten yanmalara devam.Hamileligin verdigi yetkiye dayanarak ekmek üstü tatlı surmece yaptim.
Biz hala yiyok yani gurban, yok kilo verdim yok meme yok kaka. Yiyok yani.
sef ettiler canim niye oluuor pekiBenim oglum ilkinde gecememisti 2. Dede ilk.once gecemedi sonra diger kulagina bakip gecemeyene tekrar bakti o zaman gecti yani yine gecemiyordu neredeyse hemen endise etme sevk etsinler uni hastanesine daha iyi bakarlar gecer insallah
Bzim doktor da Perşembe aç karnına gel deyince, bi şekilde Doğum başlayacağını düşündüm. Yolda gelirken ben de sezaryen günü alıp da normal doğuranlardan bahsettim eşime. Böyle de çok oluyor çünkü. Herşey nasip.Bende bütün gün evde sıkıntıdan ne yesem diye düşünüyorum. Baya saçma sapan sürekli yiyorum
Bi arkadaş 40 haftalık gebeydi ve perşembeye sezeryana girecekti. Bu aksam suyu gelmiş acile gitmişler suni sancıyla normal doğum yapmış. Onun bebeği yola girmemiş, nişan gelmemiş, açılma hiç yok ve sancı da yoktu. Allah nasip edince oluyo işte valla bu örnekler bana moral oluyor. Bekleyenlere de olsun kızlar ❤
kendini suclamak da nedenmis. daha kesin bir sonuc almadim cnm. hem birsey varsa Allah vermistir. sen ne yaptin ki senin yzuunden olsun. cabuk at uzerinden o sucluluk duygusunu. 4 cocugun var senin. sen onlara sapasaglam lazimsjn.
ben ne cok enfeksiyon gecirdim. 6 sefer antibiyotik ictim. erken dogum riskinden 2 ay sanci kasilma ile yasadim. icirmedikleri ilac kalmadi. hepsi Allahtan geldi. ben dr.lara emanet ettim. sen de oyle yaptin. yeme kendjni sakin.
Allah esirgesin. temiz sonuc al insallah cnm.
Ben de sezaryen ile ciddi düşünmeye başladım. Bi elektrik oldu aramızda.Ciddi ciddi sezeryan dusunuyorum.
Plates topunu aldim koydum karsima izliyorum. Bir iki ziplayayim bari, belki işe yarar
insallah canim. lousaniznz dua edin ne olurCanım sakin ol hemen neden kendini suçluyorsun. Bu testler çok güvenilir değil. Bak bir şey çıkmaz inşallah hem senin bir şey yapmanla ne alakası var. Böyle yaparsan stres seni ve bebeğini daha olumsuz etkiler. Sakin ol inşallah tertemiz sonuçlar alacaksın. Kaç günlük oldu bebişin?
insallah canim dua edin duaya cok ihtiyacm var suanCanım benim kendine kızıpta moralini bozma bak bebeğide etkiler sütünüde etkiler inşallah güzel sonuçlar çıkar kalbini ferah tut
biliyorum cnm. ben 5.gununden beri surekli kan aldiriyrm kizimdan. cok zor. ama bunlarin hicbiri bizim sucumuz degil..allah ne derse o oluyor. biz de sakinligimizi koruyup caresini ariyoruz. insallah temiz sonuc alacaksin.elimde degil allahtan geliyor hersey ama inan evlat bambaska bisey
Ilkinde daha teste baslamadan muhtemelen kulaginda dogum sivisi vardir gecemez ama yapalim dedi ve gecemedi. Oburunde neden iki sefer denedi bilmiyorum ama tekrar bakmassydi gecemedi diyecekti hemen telas yapma canim benimde yarin testimsef ettiler canim niye oluuor peki
insallh bi sorayim onuda bi nebze düzeldi göbek düşünce çok disardaydiKesin bir bilgim yok ama kesilme sekliyse ilgisi oldugunu hic zannetmiyorum. Eger bebeginizin gobegi dışa doğru duruyorsa göbek fıtığı olabilir bir çocuk doktoruna gösterin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?