2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla bugunlerde bende ne bulsam yiyorum saldim cayira misali 40. Hafta olunca artik kiloyu takan yok
Kociskomla tanistigim kilodan %50 fazlayim. Vat is det min kilo? Kilo ne bea?

Bu aksam dedim ki adama, hamileligin basinda 9 ay uzun kedi gibi 56 gunde falan neden dogurmuyoruz diyordum ya, 9ay10gunu de gectim lan hale bak bitmeyen hamilelik yapmışlar

Bizimki benden umudu kesti artik dogum muhabbeti yapinca sıkılıyo kaciyo.Ya bende sıkıldım iku nolcak bu halimiz persembe kontrolum var doktir sezeryan diyo baska bisey demiyo bu sefer ne diye ikna edecem adamı bilmiyorum valla şu stresten simdiye 5 kez dogurmam gerekti ama bizim kız inat gelmiyoo

Hamileligin verdigi yetkiye dayanarak ekmek üstü tatlı surmece yaptim.
Biz hala yiyok yani gurban, yok kilo verdim yok meme yok kaka. Yiyok yani.
Bende bütün gün evde sıkıntıdan ne yesem diye düşünüyorum. Baya saçma sapan sürekli yiyorum

Bi arkadaş 40 haftalık gebeydi ve perşembeye sezeryana girecekti. Bu aksam suyu gelmiş acile gitmişler suni sancıyla normal doğum yapmış. Onun bebeği yola girmemiş, nişan gelmemiş, açılma hiç yok ve sancı da yoktu. Allah nasip edince oluyo işte valla bu örnekler bana moral oluyor. Bekleyenlere de olsun kızlar ❤

Sizinde mi tiroid yuksek cikmis benimde oyle cikti doktorum gecen kontrolde sizden onceki bebegin tiroidi yuksek cikmis topuk kaninda normal kanda baktirdim normal gelmis demisti o yuzden biraz rahatim

Evet malwsef yuksek cikti 3.topuk kanini verdik. Bugun de normal kan tahlili verdik. Insallah dediginiz gibi orda normal cikar sonuclari bekliyirum

Sana neden sezeryan diyo? Suni falan denemicek misin?

Ciddi ciddi sezeryan dusunuyorum.
Plates topunu aldim koydum karsima izliyorum. Bir iki ziplayayim bari, belki işe yarar

Kesin bir bilgim yok ama kesilme sekliyse ilgisi oldugunu hic zannetmiyorum. Eger bebeginizin gobegi dışa doğru duruyorsa göbek fıtığı olabilir bir çocuk doktoruna gösterin derim

Bzim doktor da Perşembe aç karnına gel deyince, bi şekilde Doğum başlayacağını düşündüm. Yolda gelirken ben de sezaryen günü alıp da normal doğuranlardan bahsettim eşime. Böyle de çok oluyor çünkü. Herşey nasip.
Valla bayramdan beri pilates topu tepesindeyim banamısın demiyor sıpa.

elimde degil allahtan geliyor hersey ama inan evlat bambaska bisey

insallah canim. lousaniznz dua edin ne olur

elimde degil allahtan geliyor hersey ama inan evlat bambaska bisey
biliyorum cnm. ben 5.gununden beri surekli kan aldiriyrm kizimdan. cok zor. ama bunlarin hicbiri bizim sucumuz degil..allah ne derse o oluyor. biz de sakinligimizi koruyup caresini ariyoruz. insallah temiz sonuc alacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…