2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah bizede nasip etsin insallah❤

İyi akşamlar bebiş doğunca sorular bitmedi bitmiyor bez degistirirken ufak kırmızılık gördüm erkek bebeklerde normal mi boyle 5-6noktacik kırmızılik vardı bezde
Ilkinde daha teste baslamadan muhtemelen kulaginda dogum sivisi vardir gecemez ama yapalim dedi ve gecemedi. Oburunde neden iki sefer denedi bilmiyorum ama tekrar bakmassydi gecemedi diyecekti hemen telas yapma canim benimde yarin testim
insallah seninkide hic bisey cikmaz canim inan yasadigim durum cok sikinti

biliyorum cnm. ben 5.gununden beri surekli kan aldiriyrm kizimdan. cok zor. ama bunlarin hicbiri bizim sucumuz degil..allah ne derse o oluyor. biz de sakinligimizi koruyup caresini ariyoruz. insallah temiz sonuc alacaksin.
sag ol canim insallah sende bi sikinyidan kurtulursun hamilelikte o kafar cok cektim ki alerjiler enfeksiyonlar dis agrilari bebegin hareketsizligi dusuk tehlikesi surekli bulanti kusma simdi dogdu onun sikintisi allah sabir versin biz annelere

Benmkinin de iki eli mor Insallah temiz cikar sonuclar canim yuregimizi ferah tutalim yenidogan bebeklerde cok sık rastlaniyomus buna sonra geciyomus

Bir poset var ucu yapiskanli , onu bebegin genital bolgesine yapistiyorsunuz cis yapmasini bekliyosunuz. Cok zor , kaciyo gidiyo cis
Aynisini bize taktilar ama oyle bi sorun yasamadik tek sorun bizimki 3 sefer kaka yapti torbayi batirdi yenisi takti hemsire 3 saat ugrastik valla hastanede

Aynen soyledigin gibi canim 2 gun sagmadim bi de sanirim sagla vermisim en cok sol mememde azaldi sut sonra farkina varinca bol bol emzirip sagmaya basladim duzenli. duzeldi baya ama hala sol memem tam bosalmiyo sanki bugn doktora da gosterdim bisey yok masaj yap dedi. Biraz aksatinca koreliyo hemen dikkat etmek lazim

3 gun hic kaka yapmadiysa ben olsam bi doktora giderdim ya da numarasi varsa bi sor doktoruna bana normal gelmedi canim

Boyle bisey de mi varmis yaa allah korusun insallah boyle bisey cikmicak
artik geleydi şu minnoş

Boyle bisey de mi varmis yaa allah korusun insallah boyle bisey cikmicak
artik geleydi şu minnoş
Varmış canım, tedavisi gebeylen yokmuş. Kan sulandırıcı ile Doğuma kadar idare edilip, sonra tedavi ediliyormuş. İnşallah bişey çıkmaz. Stresten demeleri İçin dua ediyorum ben de
Minnoş gelse beden de rahatlayacak , benim gönlüm de...

Valla kizlar rezene anoson az bisey kimyon bu cayi yaptim hem kendim ictim hem bebege bikac cay kasigi icirdim cocuk gazdan kendini oyle bi kasmis patir patir yapmaya basladi deliksiz uyudu mahvolmus gazdan ben de kafayi koydum yattim... Bunca ici kimyasal dolu ilacin yapamadigini cay yapti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…