Canım dusundgn için teşekkür ederimBence zamaninda yaptirsaniz ve aşının koruyuculuğu bir an önce başlasa en doğrusu o olur. Çünkü şu an birçok bulaşıcı hastalığa karşı korumasizlar. Aşı sayesinde korunacaklar
Dualarım sizinle. Inş sonuç güzel cikar üniv. hastanesindeinsallah canim dua edin duaya cok ihtiyacm var suan
Allah bizede nasip etsin insallah❤Bende bütün gün evde sıkıntıdan ne yesem diye düşünüyorum. Baya saçma sapan sürekli yiyorum
Bi arkadaş 40 haftalık gebeydi ve perşembeye sezeryana girecekti. Bu aksam suyu gelmiş acile gitmişler suni sancıyla normal doğum yapmış. Onun bebeği yola girmemiş, nişan gelmemiş, açılma hiç yok ve sancı da yoktu. Allah nasip edince oluyo işte valla bu örnekler bana moral oluyor. Bekleyenlere de olsun kızlar ❤
Bu gidişle sonumuz sezeryan gibi zaten zaman kalmadı kiCiddi ciddi sezeryan dusunuyorum.
Plates topunu aldim koydum karsima izliyorum. Bir iki ziplayayim bari, belki işe yarar
İyi akşamlar bebiş doğunca sorular bitmedi bitmiyorbez degistirirken ufak kırmızılık gördüm erkek bebeklerde normal mi boyle 5-6noktacik kırmızılik vardı bezde
insallah seninkide hic bisey cikmaz canim inan yasadigim durum cok sikintiIlkinde daha teste baslamadan muhtemelen kulaginda dogum sivisi vardir gecemez ama yapalim dedi ve gecemedi. Oburunde neden iki sefer denedi bilmiyorum ama tekrar bakmassydi gecemedi diyecekti hemen telas yapma canim benimde yarin testim
canim benim orasi taaa 2020 de randevu verdi biz ozelde yapacagiz yapacak bisey yok yetrki guzel habrri alayim ben patlarim yoksa allah razi olsunnnn canmm benimDualarım sizinle. Inş sonuç güzel cikar üniv. hastanesinde
sag ol canim insallah sende bi sikinyidan kurtulursun hamilelikte o kafar cok cektim ki alerjiler enfeksiyonlar dis agrilari bebegin hareketsizligi dusuk tehlikesi surekli bulanti kusma simdi dogdu onun sikintisi allah sabir versin biz annelerebiliyorum cnm. ben 5.gununden beri surekli kan aldiriyrm kizimdan. cok zor. ama bunlarin hicbiri bizim sucumuz degil..allah ne derse o oluyor. biz de sakinligimizi koruyup caresini ariyoruz. insallah temiz sonuc alacaksin.
Benmkinin de iki eli morOnlardan bizdede var üfürüm için 1 ay sonra ankara yada samsuna cocuk kardiyolojiye gideceğiz 3 tüp kan aldilar bizdende eşim disarida bekledi tek basima tuttum vallahi tutamadim kendimi kizim agladi ben agladim kolu hala mor icim parçalandı
Aynisini bize taktilar ama oyle bi sorun yasamadik tek sorun bizimki 3 sefer kaka yapti torbayi batirdi yenisi takti hemsire 3 saat ugrastik valla hastanedeBir poset var ucu yapiskanli , onu bebegin genital bolgesine yapistiyorsunuz cis yapmasini bekliyosunuz. Cok zor , kaciyo gidiyo cis
Aynen soyledigin gibi canim 2 gun sagmadim bi de sanirim sagla vermisim en cok sol mememde azaldi sut sonra farkina varinca bol bol emzirip sagmaya basladim duzenli. duzeldi baya ama hala sol memem tam bosalmiyo sanki bugn doktora da gosterdim bisey yok masaj yap dedi. Biraz aksatinca koreliyo hemen dikkat etmek lazimKızlar 2-3 gündür doğru dürüst pompa yapmadım. Her memeden sonra veya günde 2 3kez sağardım. Göğüslerim kafam kadardı en son baya süt vardı. Pompa yapmayınca süt azaldı şuan sönmüş torba gibiler. Tabiki süt var emiyor daha sonra sağınca 40-70cc arası çıkıyor. Önceden 120-150 arası çıkıyordu. Dolapta süt stoklamıştım eşimle annem gece ben uyurken veriyorlardı. Sütler bittipompa yapmayı kesince azaldı bence talep olmayınca üretim yavaşladı tabi. Aklınızda olsun pompayı bırakınca süt azalıyor
3 gun hic kaka yapmadiysa ben olsam bi doktora giderdim ya da numarasi varsa bi sor doktoruna bana normal gelmedi canimMrb arkadaşlar biz bugün 1 aylık olduk şükür sizde durumlar nasıl çok sık giremiyorum durmuyor ağlama krizlerimiz var kizim normalde çok guzel kaka yapardı ctesi enson yaptı 3 gün oldu yapmadi hast gitmelimiyiz sizde böle başına gelen varmi
Ye anam yarasin guc kuvvet sut olsun insallahHamileligin verdigi yetkiye dayanarak ekmek üstü tatlı surmece yaptim.
Biz hala yiyok yani gurban, yok kilo verdim yok meme yok kaka. Yiyok yani.
Dur bakalim yuregini ferah tut bi de orda baksinlar insallah gecicek testi minnosya moralim o kadr bozuk ki isitme testini iki kez gecemedik acaba bir sikintisi varmi unuversite hastahanesine sefk ettiler
Boyle bisey de mi varmis yaa allah korusun insallah boyle bisey cikmicakBenim baş ağrısı geçmedi bugün norölojiye geldik. MR istedi. Gebelik hormonları beyin damarlarında pıhtı yapabiliyormuş. Tek belirtisi baş ağrısıymış. Yarın MR çektireceğiz sabahtan. Kadın Doğum doktorum ilaçsız MR a izin verdi. Ama ilaçsızda pıhtıyı tespit edemeyebilirler dedi. Perşembe kontrolümü sabah aldı ve aç karnına gel dedi
insallahh canim ne guzel hersey yolunda diye seviniyordumDur bakalim yuregini ferah tut bi de orda baksinlar insallah gecicek testi minnos
Aynı durum ve artık uykusuzluğa dayanamıyorum bayılıp kalıcam bi köşede, bacaklarım bile isyanda kan girmiyor uyuştularTam 4 saattir ben ona o bana bakıyoz. Mememde bekliyo uyumuyo. Yerine koyduğum an ağlıyo. Emzik versem kusuyo
Varmış canım, tedavisi gebeylen yokmuş. Kan sulandırıcı ile Doğuma kadar idare edilip, sonra tedavi ediliyormuş. İnşallah bişey çıkmaz. Stresten demeleri İçin dua ediyorum ben deBoyle bisey de mi varmis yaa allah korusun insallah boyle bisey cikmicak
artik geleydi şu minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?