2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de sol gogsumden az sut geliyo arrik cunku ondan az emzirmisim

Nabersiniz doğuramayanlar ve Allah size güç kuvvet versin yeni anneler❤
Dün gece heyecanlanmıştım bu gece olucak galiba diye ama yine doğuramadım
Nasıl zor geçiyor gecelerim anlatamam

Dün kendi doktoruma yazdım çarşamba suni verelim dedi diğer doktor 41 dolunca artık beklemeyelim diyo dedim. Kendi doktorum da kontrole perşembe git ben zaten pazartesi geliyorum pazartesi deneriz madem bekledin 42ye kadar beklenir dedi. Bnm beynim iyice yandı. Arayıp yarın ki randevumu perşembeye alıcam.

(Ay Allahımmm nolur kendi sancım gelsin ve hiç bunlara gerek kalmadan sağlıkla kavuşayım) amin

Dün gece yine hastanedeydik. Beni emdikten 5dk sonra burnundan ve ağzından ne emdiyse kustu yine. Doktor kan tahlilinde bazı değerleri sınırda gördü tekrar tahlil yapıldı. Sonuçlar iyi çıkmasa 5 gün yoğun bakımda yatacaktı Yenidoğan reflüsü dedi doktor iki ilaç verdi 4-5 gün içinde hıçkırık ve kusmalarda azalma olmalı dedi. Ateşi çıkar yada halsizlik olursa hastaneye gideceğiz kesin yatış yapacaklar. Duanıza talibim kızlar. Kan almak için yoğun bakımına aldılar ben giremedim kapıda kaldım öylece. 5dk beklemek bile ne zormuş

Çok geçmiş olsn canım reflu yatakları oluyor almssndr belki ise yarar birde mama basladysan reflu için özel olanlar varmış.
Allah beterinden saklasin tüm yavruları ama küvezde kaldgi her gün omrumden ömür gitmişti kapısında beklerken

Allah korusun inşallah hiç bişey de yoktur.. Bizi korkutuyorlar her anlamda rabbim korusun inşallah temizdir sonuç merak etme raabime emanet onlar.. Duam seninle

Canım allah şifa versin dua ediyoruz inşallah yatış gerekmeden atlatırsınız

Herkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Eve dün geçtik çok şükür baya halsiz yorgun hissediyordum bugün biraz daha iyiyim doğuma gelince normal doğum kaçıncı olursa olsun zormuş aynı zorluk üçüncü diye bi torpil olmadı ya ama çok şükür ebenin de yardımıyla dikişsiz oldu doğumum en güzel yanı da o oldu saat 2 den sonra sancılarım birden 5 dk da bire düştü hemen toparlanıp acile gittik muayne ettiler açılmam 5 cm olmuştu doktor geldi hemen suyumu patlattı ondan sonra sancılar şiddetlendi bi süre uzanıp son 2 saat yürüyerek sürekli bebeğin kanala girmesi için uğraştım saat 7 de çok şiddetlendi sancılarım 7.40 da bebiş doğdu hamdolsun.. Sonra serum ağrı kesici ile daha iyi hissettim bebiş emiyor çok şükür bugün süt de geldi evde olmanın rahatlığı başka.. Çocuklar çok heyecanlı kardeşlerinin tepesinden inmiyorlar nasıl tepki vereceğimi şaşırdım uzaklaştırsam olmaz ama tepesinde olmaları da rahatsız ediyo böyle dördüz gibi geziyoruz evin içinde uzattım baya ya ama kalanlar da sağlıkla kucağına alsın inşallah bi gelişme var mı başka doğuran oldu mu

gecmjs olsun. insallah gerek kalmaz. reflu yatagi mutlaka kullan canim. 2 arkadasimin bebeginde de olmustu onunla cozduler sorunu.

Cok cok gecmis olsun canim dualarim sizinle

oh supersiniz.
4uz gibi gezin cnm kirma gonullerini. biz ucuz olarak yasiyoruz.

cok sekersiniz ya super dördüzler allah anali babali büyütsün bereketli bir ömrü olsun.

Canımmmm teşekkür ederim. Çektirdik MR’ı doktor o dediği pıhtı atma rahatsızlığı Yok derdi bir ohhhg çektik. Felç olma ihtimali varmış çünkü. Rahatladık. Diğer ihtimalleri de Doğum sonrasında araştırırız dedi. Perşembe benim de Doğum belli olacak inşallah. 2 gün daha çekerim baş ağrısı napayım
Belki kendiliğinden gelir minnoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…