- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Benim de sol gogsumden az sut geliyo arrik cunku ondan az emzirmisimAynen soyledigin gibi canim 2 gun sagmadim bi de sanirim sagla vermisim en cok sol mememde azaldi sut sonra farkina varinca bol bol emzirip sagmaya basladim duzenli. duzeldi baya ama hala sol memem tam bosalmiyo sanki bugn doktora da gosterdim bisey yok masaj yap dedi. Biraz aksatinca koreliyo hemen dikkat etmek lazim
Suan sana yardimci biri var mi annen vsAynı durum ve artık uykusuzluğa dayanamıyorum bayılıp kalıcam bi köşede, bacaklarım bile isyanda kan girmiyor uyuştular
Bunlarin hepsi ayni model yarabbim sen yenidogmus bi bebeksin 4 saat nasil uykusuz kalirsin yaaTam 4 saattir ben ona o bana bakıyoz. Mememde bekliyo uyumuyo. Yerine koyduğum an ağlıyo. Emzik versem kusuyo
Çok geçmiş olsn canım reflu yatakları oluyor almssndr belki ise yarar birde mama basladysan reflu için özel olanlar varmış.Dün gece yine hastanedeydik. Beni emdikten 5dk sonra burnundan ve ağzından ne emdiyse kustu yine. Doktor kan tahlilinde bazı değerleri sınırda gördü tekrar tahlil yapıldı. Sonuçlar iyi çıkmasa 5 gün yoğun bakımda yatacaktıYenidoğan reflüsü dedi doktor iki ilaç verdi 4-5 gün içinde hıçkırık ve kusmalarda azalma olmalı dedi. Ateşi çıkar yada halsizlik olursa hastaneye gideceğiz kesin yatış yapacaklar. Duanıza talibim kızlar. Kan almak için yoğun bakımına aldılar ben giremedim kapıda kaldım öylece. 5dk beklemek bile ne zormuş
Allah korusun inşallah hiç bişey de yoktur.. Bizi korkutuyorlar her anlamda rabbim korusun inşallah temizdir sonuç merak etme raabime emanet onlar..Benim baş ağrısı geçmedi bugün norölojiye geldik. MR istedi. Gebelik hormonları beyin damarlarında pıhtı yapabiliyormuş. Tek belirtisi baş ağrısıymış. Yarın MR çektireceğiz sabahtan. Kadın Doğum doktorum ilaçsız MR a izin verdi. Ama ilaçsızda pıhtıyı tespit edemeyebilirler dedi. Perşembe kontrolümü sabah aldı ve aç karnına gel dedi
Canım allah şifa versin dua ediyoruz inşallah yatış gerekmeden atlatırsınızDün gece yine hastanedeydik. Beni emdikten 5dk sonra burnundan ve ağzından ne emdiyse kustu yine. Doktor kan tahlilinde bazı değerleri sınırda gördü tekrar tahlil yapıldı. Sonuçlar iyi çıkmasa 5 gün yoğun bakımda yatacaktıYenidoğan reflüsü dedi doktor iki ilaç verdi 4-5 gün içinde hıçkırık ve kusmalarda azalma olmalı dedi. Ateşi çıkar yada halsizlik olursa hastaneye gideceğiz kesin yatış yapacaklar. Duanıza talibim kızlar. Kan almak için yoğun bakımına aldılar ben giremedim kapıda kaldım öylece. 5dk beklemek bile ne zormuş
gecmjs olsun. insallah gerek kalmaz. reflu yatagi mutlaka kullan canim. 2 arkadasimin bebeginde de olmustu onunla cozduler sorunu.Dün gece yine hastanedeydik. Beni emdikten 5dk sonra burnundan ve ağzından ne emdiyse kustu yine. Doktor kan tahlilinde bazı değerleri sınırda gördü tekrar tahlil yapıldı. Sonuçlar iyi çıkmasa 5 gün yoğun bakımda yatacaktıYenidoğan reflüsü dedi doktor iki ilaç verdi 4-5 gün içinde hıçkırık ve kusmalarda azalma olmalı dedi. Ateşi çıkar yada halsizlik olursa hastaneye gideceğiz kesin yatış yapacaklar. Duanıza talibim kızlar. Kan almak için yoğun bakımına aldılar ben giremedim kapıda kaldım öylece. 5dk beklemek bile ne zormuş
Cok cok gecmis olsun canim dualarim sizinleDün gece yine hastanedeydik. Beni emdikten 5dk sonra burnundan ve ağzından ne emdiyse kustu yine. Doktor kan tahlilinde bazı değerleri sınırda gördü tekrar tahlil yapıldı. Sonuçlar iyi çıkmasa 5 gün yoğun bakımda yatacaktıYenidoğan reflüsü dedi doktor iki ilaç verdi 4-5 gün içinde hıçkırık ve kusmalarda azalma olmalı dedi. Ateşi çıkar yada halsizlik olursa hastaneye gideceğiz kesin yatış yapacaklar. Duanıza talibim kızlar. Kan almak için yoğun bakımına aldılar ben giremedim kapıda kaldım öylece. 5dk beklemek bile ne zormuş
oh supersiniz.Herkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Eve dün geçtik çok şükür baya halsiz yorgun hissediyordum bugün biraz daha iyiyim doğuma gelince normal doğum kaçıncı olursa olsun zormuş aynı zorluk üçüncü diye bi torpil olmadı yaama çok şükür ebenin de yardımıyla dikişsiz oldu doğumum en güzel yanı da o oldu saat 2 den sonra sancılarım birden 5 dk da bire düştü hemen toparlanıp acile gittik muayne ettiler açılmam 5 cm olmuştu doktor geldi hemen suyumu patlattı ondan sonra sancılar şiddetlendi bi süre uzanıp son 2 saat yürüyerek sürekli bebeğin kanala girmesi için uğraştım saat 7 de çok şiddetlendi sancılarım 7.40 da bebiş doğdu hamdolsun.. Sonra serum ağrı kesici ile daha iyi hissettim bebiş emiyor çok şükür bugün süt de geldi evde olmanın rahatlığı başka.. ❤ Çocuklar çok heyecanlı kardeşlerinin tepesinden inmiyorlar nasıl tepki vereceğimi şaşırdım uzaklaştırsam olmaz ama tepesinde olmaları da rahatsız ediyo böyle dördüz gibi geziyoruz evin içinde uzattım baya ya ama kalanlar da sağlıkla kucağına alsın inşallah bi gelişme var mı başka doğuran oldu mu
cok sekersiniz ya super dördüzlerHerkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Eve dün geçtik çok şükür baya halsiz yorgun hissediyordum bugün biraz daha iyiyim doğuma gelince normal doğum kaçıncı olursa olsun zormuş aynı zorluk üçüncü diye bi torpil olmadı yaama çok şükür ebenin de yardımıyla dikişsiz oldu doğumum en güzel yanı da o oldu saat 2 den sonra sancılarım birden 5 dk da bire düştü hemen toparlanıp acile gittik muayne ettiler açılmam 5 cm olmuştu doktor geldi hemen suyumu patlattı ondan sonra sancılar şiddetlendi bi süre uzanıp son 2 saat yürüyerek sürekli bebeğin kanala girmesi için uğraştım saat 7 de çok şiddetlendi sancılarım 7.40 da bebiş doğdu hamdolsun.. Sonra serum ağrı kesici ile daha iyi hissettim bebiş emiyor çok şükür bugün süt de geldi evde olmanın rahatlığı başka.. ❤ Çocuklar çok heyecanlı kardeşlerinin tepesinden inmiyorlar nasıl tepki vereceğimi şaşırdım uzaklaştırsam olmaz ama tepesinde olmaları da rahatsız ediyo böyle dördüz gibi geziyoruz evin içinde uzattım baya ya ama kalanlar da sağlıkla kucağına alsın inşallah bi gelişme var mı başka doğuran oldu mu
Canımmmm teşekkür ederim. Çektirdik MR’ı doktor o dediği pıhtı atma rahatsızlığı Yok derdi bir ohhhg çektik. Felç olma ihtimali varmış çünkü. Rahatladık. Diğer ihtimalleri de Doğum sonrasında araştırırız dedi. Perşembe benim de Doğum belli olacak inşallah. 2 gün daha çekerim baş ağrısı napayımZeytinliii 3. Minnoşunuz hayırlı olsun
3 çocukla aynı anda ilgileneceksin, helal olsun sana kuzum❤
elaide Hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah çok kolay bir doğum olsun
Arwien inşallar stres kaynaklıdır da önemli bir şey çıkmaz.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?