2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar her emmeden sonra hıçkırması normal mi bebeğin tam uyuyor emerken hıçkırık geliyor uyanıyor bunun çözümü var mıdır
keşke caresi olsa hickirik tutunca mecbur tekrar emziriyorum yoksa baska türlü gecmiyo, her emmeden sonra hickirik tutması biraz fazla geldi bana bizimki günde 1 2 kez oluyo

keşke caresi olsa hickirik tutunca mecbur tekrar emziriyorum yoksa baska türlü gecmiyo, her emmeden sonra hickirik tutması biraz fazla geldi bana bizimki günde 1 2 kez oluyo
Her emmeden sonra hıçkırıyor ya yazik ben yoruluyorum o hıçkırırken sinirlenip agliyor sonraa sabahlar olmasın

Kizlar her emmeden sonra hıçkırması normal mi bebeğin tam uyuyor emerken hıçkırık geliyor uyanıyor bunun çözümü var mıdır
Doktora gözük canım. Dün doktordayken bizimkide hıçkırdı hep böylemi günde kaç kez kalıtsal hastalık akrabalık varmı kaç dk sürüyor meme verince geçiyormu gibi birçok soru sordu. Sürekli hıçkırmayı normal karşılamıyorlar

Hava yutuyordur ya da çok emiyordur. Benimki de çok sık hıçkırıyor ben çok yediğinde ya da hava yutup hepsini çıkaramdığında olduğunu fark ediyorum. Bir çözüm bulamadım. Minikken oluyor bunlar
Çok sevindim bir şey çıkmamasına çok geçmiş olsun haydi az kaldı az daha sık dişini sağlıkla inşallah canım.

Zeytinliii
Canım tekrar hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebişine

O Oha diyorum dualarımdasın canım inşallah bir sorun olmayacak içini rahat tut.

elaide hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyüt bebişini. neden son anda sezeryan oldun? Şimdi nasılsın ?

Pompa olarak hangi markayı kullanıyorsun? Manuel mi elektrikli mi? mennun musun?

cok sag ol canim benim hepiniz cok temiz kalplisin,

tekrar emzirirsen o sutu yutarken hickirigi kesiliyor allahin bir lutfu buda
Ben bu isitme testini de anlamadim televizyonda ani ses cikiyo cocuk irkiliyo cingirak tutuyorum sasiriyo sesten ama isitme testi olumsuz oluyo ne alaka anlamadim kulagina su kacmis olabilir dendi dogarken

Gözün aydın canım

Ben bu isitme testini de anlamadim televizyonda ani ses cikiyo cocuk irkiliyo cingirak tutuyorum sasiriyo sesten ama isitme testi olumsuz oluyo ne alaka anlamadim kulagina su kacmis olabilir dendi dogarken
Testte problem canım. Bebek sese tepki veriyorsa ne alaka kötü çıkıyor. Ben çok güvenendesin o teste zaten. Aklına kötü bir şey getirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…