- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
keşke caresi olsa hickirik tutunca mecbur tekrar emziriyorum yoksa baska türlü gecmiyo, her emmeden sonra hickirik tutması biraz fazla geldi bana bizimki günde 1 2 kez oluyoKizlar her emmeden sonra hıçkırması normal mi bebeğin tam uyuyor emerken hıçkırık geliyor uyanıyor bunun çözümü var mıdır
Her emmeden sonra hıçkırıyor ya yazik ben yoruluyorum o hıçkırırken sinirlenip agliyor sonraa sabahlar olmasınkeşke caresi olsa hickirik tutunca mecbur tekrar emziriyorum yoksa baska türlü gecmiyo, her emmeden sonra hickirik tutması biraz fazla geldi bana bizimki günde 1 2 kez oluyo
Bizee de hemen hemen ayni ve uykusu dahiliyo hickirik yuzundenHer emmeden sonra hıçkırıyor ya yazik ben yoruluyorum o hıçkırırken sinirlenip agliyor sonraa sabahlar olmasın
Doktora gözük canım. Dün doktordayken bizimkide hıçkırdı hep böylemi günde kaç kez kalıtsal hastalık akrabalık varmı kaç dk sürüyor meme verince geçiyormu gibi birçok soru sordu. Sürekli hıçkırmayı normal karşılamıyorlarKizlar her emmeden sonra hıçkırması normal mi bebeğin tam uyuyor emerken hıçkırık geliyor uyanıyor bunun çözümü var mıdır
Hava yutuyordur ya da çok emiyordur. Benimki de çok sık hıçkırıyor ben çok yediğinde ya da hava yutup hepsini çıkaramdığında olduğunu fark ediyorum. Bir çözüm bulamadım. Minikken oluyor bunlarKizlar her emmeden sonra hıçkırması normal mi bebeğin tam uyuyor emerken hıçkırık geliyor uyanıyor bunun çözümü var mıdır
Çok sevindim bir şey çıkmamasına çok geçmiş olsun haydi az kaldı az daha sık dişini sağlıkla inşallah canım.Canımmmm teşekkür ederim. Çektirdik MR’ı doktor o dediği pıhtı atma rahatsızlığı Yok derdi bir ohhhg çektik. Felç olma ihtimali varmış çünkü. Rahatladık. Diğer ihtimalleri de Doğum sonrasında araştırırız dedi. Perşembe benim de Doğum belli olacak inşallah. 2 gün daha çekerim baş ağrısı napayım
Belki kendiliğinden gelir minnoş.
Her emmeden sonra değil ama gün içinde 5-6 kez hıckırık tutuyo 5 dk falan sürüyoKizlar her emmeden sonra hıçkırması normal mi bebeğin tam uyuyor emerken hıçkırık geliyor uyanıyor bunun çözümü var mıdır
Pompa olarak hangi markayı kullanıyorsun? Manuel mi elektrikli mi? mennun musun?Aynen soyledigin gibi canim 2 gun sagmadim bi de sanirim sagla vermisim en cok sol mememde azaldi sut sonra farkina varinca bol bol emzirip sagmaya basladim duzenli. duzeldi baya ama hala sol memem tam bosalmiyo sanki bugn doktora da gosterdim bisey yok masaj yap dedi. Biraz aksatinca koreliyo hemen dikkat etmek lazim
cok sag ol canim benim hepiniz cok temiz kalplisin,Hava yutuyordur ya da çok emiyordur. Benimki de çok sık hıçkırıyor ben çok yediğinde ya da hava yutup hepsini çıkaramdığında olduğunu fark ediyorum. Bir çözüm bulamadım. Minikken oluyor bunlar
Çok sevindim bir şey çıkmamasına çok geçmiş olsun haydi az kaldı az daha sık dişini sağlıkla inşallah canım.
Zeytinliii
Canım tekrar hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebişine❤
O Oha diyorum dualarımdasın canım inşallah bir sorun olmayacak içini rahat tut.
elaide hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyüt bebişini. neden son anda sezeryan oldun? Şimdi nasılsın ?
tekrar emzirirsen o sutu yutarken hickirigi kesiliyor allahin bir lutfu budaKizlar her emmeden sonra hıçkırması normal mi bebeğin tam uyuyor emerken hıçkırık geliyor uyanıyor bunun çözümü var mıdır
Bizimde ilk isitme testimiz kotu cikti bi daha yapilacaktekrar emzirirsen o sutu yutarken hickirigi kesiliyor allahin bir lutfu buda
Ben bu isitme testini de anlamadim televizyonda ani ses cikiyo cocuk irkiliyo cingirak tutuyorum sasiriyo sesten ama isitme testi olumsuz oluyo ne alaka anlamadim kulagina su kacmis olabilir dendi dogarkentekrar emzirirsen o sutu yutarken hickirigi kesiliyor allahin bir lutfu buda
Gözün aydın canımHerkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Eve dün geçtik çok şükür baya halsiz yorgun hissediyordum bugün biraz daha iyiyim doğuma gelince normal doğum kaçıncı olursa olsun zormuş aynı zorluk üçüncü diye bi torpil olmadı yaama çok şükür ebenin de yardımıyla dikişsiz oldu doğumum en güzel yanı da o oldu saat 2 den sonra sancılarım birden 5 dk da bire düştü hemen toparlanıp acile gittik muayne ettiler açılmam 5 cm olmuştu doktor geldi hemen suyumu patlattı ondan sonra sancılar şiddetlendi bi süre uzanıp son 2 saat yürüyerek sürekli bebeğin kanala girmesi için uğraştım saat 7 de çok şiddetlendi sancılarım 7.40 da bebiş doğdu hamdolsun.. Sonra serum ağrı kesici ile daha iyi hissettim bebiş emiyor çok şükür bugün süt de geldi evde olmanın rahatlığı başka.. Çocuklar çok heyecanlı kardeşlerinin tepesinden inmiyorlar nasıl tepki vereceğimi şaşırdım uzaklaştırsam olmaz ama tepesinde olmaları da rahatsız ediyo böyle dördüz gibi geziyoruz evin içinde uzattım baya ya ama kalanlar da sağlıkla kucağına alsın inşallah bi gelişme var mı başka doğuran oldu mu
Testte problem canım. Bebek sese tepki veriyorsa ne alaka kötü çıkıyor. Ben çok güvenendesin o teste zaten. Aklına kötü bir şey getirme.Ben bu isitme testini de anlamadim televizyonda ani ses cikiyo cocuk irkiliyo cingirak tutuyorum sasiriyo sesten ama isitme testi olumsuz oluyo ne alaka anlamadim kulagina su kacmis olabilir dendi dogarken
Evet canim ben de pek sallamadim testi durmuyodu yapilirken zaten pek yerindeTestte problem canım. Bebek sese tepki veriyorsa ne alaka kötü çıkıyor. Ben çok güvenendesin o teste zaten. Aklına kötü bir şey getirme.
aynen bana da oyle dendi ama ikinciyi gecemediBen bu isitme testini de anlamadim televizyonda ani ses cikiyo cocuk irkiliyo cingirak tutuyorum sasiriyo sesten ama isitme testi olumsuz oluyo ne alaka anlamadim kulagina su kacmis olabilir dendi dogarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?