Benim ilk kızımda geçemedi testi en son başka hastanede daha donanımlı cihaz var dediler kırkı çıkınca orda yaptırmıştık geçmişti doğduğunda yapılandan farklıydı bide canım benim şimdiki bebeğimde doğduğumda geçemedi 15 gün sonra bida gel dediler geçti fakat üç gün banyo yaptırmamak lazımmış bilmiyordum dedimBen bu isitme testini de anlamadim televizyonda ani ses cikiyo cocuk irkiliyo cingirak tutuyorum sasiriyo sesten ama isitme testi olumsuz oluyo ne alaka anlamadim kulagina su kacmis olabilir dendi dogarken
Reflü yatağında yatıyor canım mama kullanmıyorum ama öğrendiğim iyi olduÇok geçmiş olsn canım reflu yatakları oluyor almssndr belki ise yarar birde mama basladysan reflu için özel olanlar varmış.
Allah beterinden saklasin tüm yavruları ama küvezde kaldgi her gün omrumden ömür gitmişti kapısında beklerken
Şüphelendiği teşhis çıkmadı çok şükürAllah korusun inşallah hiç bişey de yoktur.. Bizi korkutuyorlar her anlamda rabbim korusun inşallah temizdir sonuç merak etme raabime emanet onlar..Duam seninle
Geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallahReflü yatağında yatıyor canım mama kullanmıyorum ama öğrendiğim iyi oldu
Cok gecmis olsun reflu yataga kullaniyo musun? insallah sadece refludur allah daha kotusunden saklasinDün gece yine hastanedeydik. Beni emdikten 5dk sonra burnundan ve ağzından ne emdiyse kustu yine. Doktor kan tahlilinde bazı değerleri sınırda gördü tekrar tahlil yapıldı. Sonuçlar iyi çıkmasa 5 gün yoğun bakımda yatacaktıYenidoğan reflüsü dedi doktor iki ilaç verdi 4-5 gün içinde hıçkırık ve kusmalarda azalma olmalı dedi. Ateşi çıkar yada halsizlik olursa hastaneye gideceğiz kesin yatış yapacaklar. Duanıza talibim kızlar. Kan almak için yoğun bakımına aldılar ben giremedim kapıda kaldım öylece. 5dk beklemek bile ne zormuş
Oyy masallah ne guzel bir dogum olmusHerkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Eve dün geçtik çok şükür baya halsiz yorgun hissediyordum bugün biraz daha iyiyim doğuma gelince normal doğum kaçıncı olursa olsun zormuş aynı zorluk üçüncü diye bi torpil olmadı yaama çok şükür ebenin de yardımıyla dikişsiz oldu doğumum en güzel yanı da o oldu saat 2 den sonra sancılarım birden 5 dk da bire düştü hemen toparlanıp acile gittik muayne ettiler açılmam 5 cm olmuştu doktor geldi hemen suyumu patlattı ondan sonra sancılar şiddetlendi bi süre uzanıp son 2 saat yürüyerek sürekli bebeğin kanala girmesi için uğraştım saat 7 de çok şiddetlendi sancılarım 7.40 da bebiş doğdu hamdolsun.. Sonra serum ağrı kesici ile daha iyi hissettim bebiş emiyor çok şükür bugün süt de geldi evde olmanın rahatlığı başka.. ❤ Çocuklar çok heyecanlı kardeşlerinin tepesinden inmiyorlar nasıl tepki vereceğimi şaşırdım uzaklaştırsam olmaz ama tepesinde olmaları da rahatsız ediyo böyle dördüz gibi geziyoruz evin içinde uzattım baya ya ama kalanlar da sağlıkla kucağına alsın inşallah bi gelişme var mı başka doğuran oldu mu
Bende baktim simdi hic aklima gelmemiştiBizim kızın kendisi aslan oldu ama yükseleni başak mis aklıma geldi bakayım dedim
Her emme de degl ama cok sık hickirik tutuyo geyiremiyo kusuyo birZ sonra hickirik.. Ben bi caresjnj bulamadim engellemenin ama biraz dik tutuo gezidiriyorum sonra biraz da emziriyorum yine geciyo. Uyuz oluyorum o hickirigaKizlar her emmeden sonra hıçkırması normal mi bebeğin tam uyuyor emerken hıçkırık geliyor uyanıyor bunun çözümü var mıdır
Ben bu insanları anlamıyorum seni üzmeye ne hakkı var . Bebek olduktan sonra insanın gözü başka birşey gormemeliO kadar üzgünüm ki. Eşimın kardeşi dogum yapacağımı bildiği halde kendi düğününü ağustosa koydu benim doğumum gecikti nerdeyse ikisi aynı tarihe gelecekti. Doğum yaptım sezeryanliyim 7 gün sonra esim kardeşinin kınası için şehir dışına gitti. Kına düğün arası 3 gün. Yarın düğün olacak. Cumartesi de yine orada yakın bir arkadaşımın da düğünü var gitmişken ona da kalayım dedi toplam 9 gün yok ben annemleri burda Allahtan ve sezeryan yerim enfeksiyon kaptı iyi değilim ateşlendim. Dün arkadaşlarıyla dışarı çıkmış akşam baktım 6 saat geçmiş son aradığından beri bende kizdim şimdi de aradı açmıyorum.
Cok sukur canim ya cok sevindim. Insallah persembeyi bil3 beklemeden kendi gelirCanımmmm teşekkür ederim. Çektirdik MR’ı doktor o dediği pıhtı atma rahatsızlığı Yok derdi bir ohhhg çektik. Felç olma ihtimali varmış çünkü. Rahatladık. Diğer ihtimalleri de Doğum sonrasında araştırırız dedi. Perşembe benim de Doğum belli olacak inşallah. 2 gün daha çekerim baş ağrısı napayım
Belki kendiliğinden gelir minnoş.
Ilk 1 hafta manuel kullandim weebaby. Sonra elektrikliye gectim mamajo tekli kullaniyorum. Manuelden de memnundum baya isime yaradi kanallari acti falan ama elle ugrasmak cok zor ve zaman aliyo. Mamajo dan da memnunum kisa surede sagiyo ve canimi yakmadi. Tek kotu yani memeler cok dolu deglse guzel sagmiyo iyice doluyken super is goruyo sutun bolsa tavsiye ederimPompa olarak hangi markayı kullanıyorsun? Manuel mi elektrikli mi? mennun musun?
Zeytinyagi surme canim zeytinyaginin yapısı cok asidik oldugu icin hassas tenine iyi gelmez. Illa dogal yag surmek istiyosan hindistan cevizi yagi ya da sari kantaron surebilirsin. Benm kizda da minik minik kirmizi isilik gibi seyler var biraz doktor normal dedi sulu degil ama. Ben frei ol bebe yagi kullaniyorum tavsiye ederim icerigi temiz icilebilir yaziyo hatta ustunde.Bebeğin cildi çok kötü önce isilik gibi bişeyler vardı derken yüzünün heryeri kafası da oldu sarı sulu alerji doktoruna gittik alerji değil dedi yenidoğanlarda olan bişe dedi bol yağla dedi sizlerde oldumu böyle bişey besin alerjisi değil dedi tahlil yapmadı sivilce tarzı olan şeylere baktı vücudunu inceledi bende zeytinyağ sürmüştüm sabah daha kötü oldu banyo yaptırdım bebek yağı sürdüm geri
Benmkinin de burcu aslan yukselen ikizler tam delibas olacak yaBizim kızın kendisi aslan oldu ama yükseleni başak mis aklıma geldi bakayım dedim
Ben bu testlere fazla guvenmiyorum bence yeni bi yerde yeni bi testi hakediyo canimaynen bana da oyle dendi ama ikinciyi gecemedi
Bebek pudrasi surdukten sonra gecti cildine benimki isilik sanirimBebeğin cildi çok kötü önce isilik gibi bişeyler vardı derken yüzünün heryeri kafası da oldu sarı sulu alerji doktoruna gittik alerji değil dedi yenidoğanlarda olan bişe dedi bol yağla dedi sizlerde oldumu böyle bişey besin alerjisi değil dedi tahlil yapmadı sivilce tarzı olan şeylere baktı vücudunu inceledi bende zeytinyağ sürmüştüm sabah daha kötü oldu banyo yaptırdım bebek yağı sürdüm geri
Aslan burcu kizin oldugu icin sanslisin canimBenmkinin de burcu aslan yukselen ikizler tam delibas olacak yabasak biraz dengeler insallah seninkini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?