2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende var canım ısılık gıbı ama degıl anneden gecen hormonlarmıs once kırmızı sonra sarı sulu oldu ben dokunmadım banyo yaptırıp gecmesını beklıyorum

Nasil.olsa annesi yaninda emin ellerde diye mi acaba canim lohusalik doneminde lutfeb kendini skma erkekler olsa da bi yere kadar zaten yardimci olabiliyo anlayamiyolar da tan

Benım esımde benı bırakıp ıse gıtmek zorunda kaldı kotusu ben kv ve esım dogum yaptım 12 gun kv gorumceler esım benı evde bırakıp gezmeye gıttıker bayramım 3. Gunu aglamaktan helak oldum bırsey yemedım. Esım bır ay burda ıdı hergun dusarda ıdı cok uzuldum hatta esıme dedım kı sen hasta oldugun gun oglumu alıp gezmeye gıtcem.

surundurulmeyi hak etmis kesinlikle... ne guzel yollamissin. aramasi o kadar zor olmamali.
sen de aglayip uzulme sakin. bebeginle keyfine bak cnm. cabucak iyiles insallah.

Ben bu isitme testini de anlamadim televizyonda ani ses cikiyo cocuk irkiliyo cingirak tutuyorum sasiriyo sesten ama isitme testi olumsuz oluyo ne alaka anlamadim kulagina su kacmis olabilir dendi dogarken
Ilk oglumda ilkinde gecememisti ve evet sese tepki veriyordu kaginda su vardir dedi ikincide gecti endise etme tatlim

Evet dedigin o bakimdan sansliyim ama hareketli lider ve istedigini yaptiran biri de olucak bence erkegi icin bende guzel seyler soyleyemicem maalesef hahaha

Kontrolden geldik minnagim 13. Gununde toplam dogum kilosunun 500 gr ustune cikmis doktor ne yediriyonuz buna dedi dedim memekolig isitme testini gectik kan verdik tiroidler icin
Masallah masallah sırrı ne.kuzum nasil besliyorsun neyle kac dk kac saat

Kızlaer uykusuzluktan ölüyorum artık ya sürekli ıkınıyor kakasını bazen iiyi bazen zorlanarak yapıyo gazınıda o şekilde napacağımı şaşırdım artık bu gece oturdum ağladım hiç uyumadı nerdeyse bu çayı öneriyolar bebeğe içiriliyomuş aranızda kullanan var mı iyi geceleğini düşünüyorum faydası yada zararı olur mu

Eklentiler

• Screenshot_20190827_162453.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Ben içiyorum canim sut artırsın diye ama bilmiyorum valla sindirime ise yariyormus hem de

Ben bebişin mamasına azıcık katıyorum ama yine aynı. Süreklı gazı var koyunca 5 dakikaya kalkıyor ıkınıp duruyor. Faydasını görmedim sütümü de arttırmadı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…