2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bebişin mamasına azıcık katıyorum ama yine aynı. Süreklı gazı var koyunca 5 dakikaya kalkıyor ıkınıp duruyor. Faydasını görmedim sütümü de arttırmadı benim
Çok zormuş ilk zamanlar gerçekten 5 6 gündür çok zorlanıyorum

Ben de görüyorum sanki belli belirsiz bir çizgi. Yine de umutlandirmak istemem hayal kirikligi daha kotu oluyor çünkü :) peki hiç bir belirti var mı hamilelikle ilgili?
Mrb hanımlar benimde adetim gecikti test yapsam çıkarmı yoksa biraz daha bekliyimmi

Kontrolden geldik minnagim 13. Gununde toplam dogum kilosunun 500 gr ustune cikmis doktor ne yediriyonuz buna dedi dedim memekolig isitme testini gectik kan verdik tiroidler icin
bizde dun hem teste girdik hemde ikinci topuk kani verdik bizimde 1 hafta da 300 grm almis 1 hafta sonra 15 gunluk kontrolu var masllah ama benim ki ikinci testen de gecemdi ne yazikki

Yani kötü bişey söylemek istemem ama çok memnunsa gittiği yerde kalsın yani 9gün ne demek boşver üzme kendini konuşup tartışma hiç. Annenler yanında çok şükür

Kontrolden geldik minnagim 13. Gununde toplam dogum kilosunun 500 gr ustune cikmis doktor ne yediriyonuz buna dedi dedim memekolig isitme testini gectik kan verdik tiroidler icin
Bizimkide 3540 doğdu, 3380e düştü. Bir hafta sonra 3850kg çıktı. 470gram almış. Sonraki hafta hiç kilo almadı ama 5cm uzamış. Şimdi tekrar kilo almaya başladı. Bana garip geldi hiç kilo almaması birde 15günde yenidoğan 5cm uzar mı

Benım bebıs 20 gunde 11 cm uzamıs kısa dogmustu bende sasırdım olabılıyor demek kı

Benimki 15. Gün kontrolunde 6 cm uzamıştı

Olcenler duzgun olcmuyor da olabilir. Kizimda dogduktan bir hafta sonraki boyu daha kisa yaziyordu. Cocuk kisalmayacagina gore olcumler farkli. Sonraki olcumlerde de dikkat ettim. Farklı cmler yaziyorlar. Bebegin bacagini tam germeden olcmuslerdir oncekindr

Bende wee baby kullanıyorumda çok uğraştırıyor. Sütüm bol değil bollaşsın artsın diye zaten ve daha kolay sağım olduğu için elektrikliye geçmek istiyorum. Ama mamajoyu ekleyeyim o zaman. Sağol canım.

Ayyy sanki bi inege donustuk afro biz meme kelimesinin anlami degisti beynimde resmen o konservatif tanimindan cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…