- 10 Nisan 2019
- 417
- 2.518
- 63
İyiki doğdun ve doğurdun güzel anne ❤ eşin böyle hassas bi zamanda asla unutmaz içini ferah tut❤Bugün doğum günüm ama tek kutlayan banka ve kk oldueşim hiç unutmaz ama akşam unutmuş olarak gelirse lohusa halimle ne yaparım bilemiyorum
Yeni yaşınız hayırlı olsunnice yaşlara sağlıkla huzurla
Mutlu yıllar dilerim canımmm ♥
Asiltutku nice.mutlu sağlıklı senelere oglusunla aksama sürpriz gelir gun.bitmedi iyi ki doğdun evet sürpriz bekliyorum akşama bakalım
Asiltutku doğum günün kutlu olsun ailenle bebeğinle hayırlı mutlu ömürler diliyorum
Dogum gunu. Kutlu olsun unutursa da bosver canim en buyuk hediye yaninda duruyo daha ne olsunnçok haklısın canım çok şükür
Sağolun kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınızDogum gunun kutlu olsun canim❤ qilenle sevdiklerinle gecirecegin nice guzel yılların olsun. hic unutmayan adam smdi mi unutacak hic sanmam. Benm de c. Tesi gunu dogum gunum beklemedeyim bakalimbekleyelim bakalım umduğumuz buluruz inşallah
Sağol canım yarın güzel haberler alırsın sağlıkla kolaylıkla evladına kavusursun inşallahİyiki doğdun ve doğurdun güzel anne ❤ eşin böyle hassas bi zamanda asla unutmaz içini ferah tut❤
Bnm doğumgünüm pazartesi ve bebeğim için en geç tarih pazartesi. Eşimde dalga geciyo pazartesi bebek doğarsa artık senin doğumgünün yalan olur diyeo biraz zor diyorum gülüp geçiyorum napıyım.
Yarın kontrole gidicem bakalım var mıymış bir gelişme meraktayım çok
Dogumun ertesi gun basvuru yani persembe pazartesi geldiKızlar bebeklerin kimlikleri kaç güne geldi? 2haftaönce bayram bitimi perşembe günü başvurmuştuk ama gelen giden yok henüz
Atesim hala yukseliyor mastit olmusum memeyi bosaltman lazim dedi kan tahlilinde bir enfeksiyon gozukmedi moralim cok bozuk oglumun tsh degeri yuksek geldisnowmotion nasul oldun canim
Allah Allah cok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorumAtesim hala yukseliyor mastit olmusum memeyi bosaltman lazim dedi kan tahlilinde bir enfeksiyon gozukmedi moralim cok bozuk oglumun tsh degeri yuksek geldi
Ben öyle yapıyorum canımYa su pompa olayını ben anlamadim benimde sütüm azaldi ben gogusumun bosaldigini hissetmiyorum gerci doluncada hissetmiyorum her emmeden sorna mesela sol göğüsü emdi sonra sol göğüsü hemen bosaltacakmiyiz pompayla her seferinde
Bende onu kullanıyorum doğduğundan beri, kaç gün kullandın acabaPhilips aventi kullandım çok onefdilef anne memesiyle aynı meme reddi olmaz diye ama şuan bebeğim emmek istemiyor
4 5 gün içinde geldi bizimki deKızlar bebeklerin kimlikleri kaç güne geldi? 2haftaönce bayram bitimi perşembe günü başvurmuştuk ama gelen giden yok henüz
Kusma ve hıçkırık canım başla birşeyi yok birde iştah kaybı diyor doktor ama bizdede olmadı oİştahı yerinde kilo alımı gayet iyi başka belirtileri nedir canım ya
Canım kesin reflü doktora git bir an önce. Bize iki ilaç verdi günde üç kez arka arkaya kullanıyoruz çocuk 2gündür kusmuyor şükürFışkırarak dolu dolu kusuyo canım ya ağzının yanından öyle az bişey akma gibi değil baya kusuyo
Mutlaka pompa edin canım ve sağ başka yolu yok birde ilacını düzgün kullan bende oldum. İlaç kullanmaya başlayınca geçti hepsiAtesim hala yukseliyor mastit olmusum memeyi bosaltman lazim dedi kan tahlilinde bir enfeksiyon gozukmedi moralim cok bozuk oglumun tsh degeri yuksek geldi
Doğum günün kutlu olsun canım benimBugün doğum günüm ama tek kutlayan banka ve kk oldueşim hiç unutmaz ama akşam unutmuş olarak gelirse lohusa halimle ne yaparım bilemiyorum
Kusma hıçkırık var canım tamma 1 2 gün daha gözlemleyim kusması aynı şekilde devam ederse götürüyüm doktoraKusma ve hıçkırık canım başla birşeyi yok birde iştah kaybı diyor doktor ama bizdede olmadı o
Doğum günün kutlu olsun canım benim evladınla eşinle mutlu huzurlu yılların olsunBugün doğum günüm ama tek kutlayan banka ve kk oldueşim hiç unutmaz ama akşam unutmuş olarak gelirse lohusa halimle ne yaparım bilemiyorum
Canım hemen otur sıcak havlu yap ütüyle boşalt benımde tas gıbı oldu tam sıtma oluyordum gercekten cok etkılı sıcak havlu damla damla akacak kendısı gogsunu cok yormadan sertlık olan yerlerı ov pörsümüs gıbı olana kadar sag memelerını yoksa cok kotu oluyormusAtesim hala yukseliyor mastit olmusum memeyi bosaltman lazim dedi kan tahlilinde bir enfeksiyon gozukmedi moralim cok bozuk oglumun tsh degeri yuksek geldi
soda bol su komposto bulgur pilavi ve sicak dus. ben birtane cocugumda laktamil diye dut artici kullanmistim gayette ise yariyorSağol canım.
Humana cayi misir inciri kaynatip suyunu icmek surekli sutu sagmak kuru uzum dut dutun hosafi hurma ve uyju diycem de zombi oldugumuz icin demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?