2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün doğum günüm ama tek kutlayan banka ve kk oldu eşim hiç unutmaz ama akşam unutmuş olarak gelirse lohusa halimle ne yaparım bilemiyorum
İyiki doğdun ve doğurdun güzel anne ❤ eşin böyle hassas bi zamanda asla unutmaz içini ferah tut❤
Bnm doğumgünüm pazartesi ve bebeğim için en geç tarih pazartesi. Eşimde dalga geciyo pazartesi bebek doğarsa artık senin doğumgünün yalan olur diye o biraz zor diyorum gülüp geçiyorum napıyım.

Yarın kontrole gidicem bakalım var mıymış bir gelişme meraktayım çok

Yeni yaşınız hayırlı olsun nice yaşlara sağlıkla huzurla
Mutlu yıllar dilerim canımmm ♥
Asiltutku nice.mutlu sağlıklı senelere oglusunla aksama sürpriz gelir gun.bitmedi iyi ki doğdun evet sürpriz bekliyorum akşama bakalım
Asiltutku doğum günün kutlu olsun ailenle bebeğinle hayırlı mutlu ömürler diliyorum
Dogum gunu. Kutlu olsun unutursa da bosver canim en buyuk hediye yaninda duruyo daha ne olsunn çok haklısın canım çok şükür
Sağolun kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Sağol canım yarın güzel haberler alırsın sağlıkla kolaylıkla evladına kavusursun inşallah aynı gün de dogmanizda ayrı bı tatlı olur sanki

Şimdi ben geçen ay 24 Temmuz da adet olacaktım ama olmadım sonra evde 1 gün gecttikten sonra ovulasyon testi yaptım ve koyu çıktı sonra hamilelik testi yaptım. Silikte olsa çıktı ve hamileydşm ama 3 gün sonra düşük olucagını öğrendim . 30 da kanamam başladı aynı adet gibi gördüm geçti şimdi bu ay ne zaman adet olucam bilmiyom ( bide adetim düzenlidir ha ) ve 25 inde olurum diyordum bugün öylesine ovulasyon testi yaptım ve yine koyu . Kafam karıştı yine mi hamilelik var acaba ? Bilgisi olan var mı ? ( lütfen biri yorumlar mı test yapmaya çekiniyorum .

Eklentiler

• EC34E8F2-8DB3-4410-BE51-86D44CF9F1FC.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar 80ile hamile kalmıştım. En son 94tü baktığımda ama doğuma 2hafta kala bakmadım bir daha. Muhtemelen 96falandım. Doğumu yapalı 18gğn oldu ve benim kiloların hepsi gitti. Doğumdan eve elince 7kilom gitmişti zaten. Yalnız bu göbekteki genişleyen karın ve deri duruyor elimle tutabiliyorum yani. Korse zaman zaman kullanıyorum. Deri zamanla kendini topluyor mu Tecrübeli anneler?

Fışkırarak dolu dolu kusuyo canım ya ağzının yanından öyle az bişey akma gibi değil baya kusuyo
Canım kesin reflü doktora git bir an önce. Bize iki ilaç verdi günde üç kez arka arkaya kullanıyoruz çocuk 2gündür kusmuyor şükür

Atesim hala yukseliyor mastit olmusum memeyi bosaltman lazim dedi kan tahlilinde bir enfeksiyon gozukmedi moralim cok bozuk oglumun tsh degeri yuksek geldi
Mutlaka pompa edin canım ve sağ başka yolu yok birde ilacını düzgün kullan bende oldum. İlaç kullanmaya başlayınca geçti hepsi

Atesim hala yukseliyor mastit olmusum memeyi bosaltman lazim dedi kan tahlilinde bir enfeksiyon gozukmedi moralim cok bozuk oglumun tsh degeri yuksek geldi
Canım hemen otur sıcak havlu yap ütüyle boşalt benımde tas gıbı oldu tam sıtma oluyordum gercekten cok etkılı sıcak havlu damla damla akacak kendısı gogsunu cok yormadan sertlık olan yerlerı ov pörsümüs gıbı olana kadar sag memelerını yoksa cok kotu oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…