Hadi ya tamam canımCanım kesin reflü doktora git bir an önce. Bize iki ilaç verdi günde üç kez arka arkaya kullanıyoruz çocuk 2gündür kusmuyor şükür
Nasil tartiyosun canim ben simdi tarttim kendim cikip bide onu cijarip 400 gram almis az oluyo galiba 3 haftaligizKızlar bebeklerin kimlikleri kaç güne geldi? 2haftaönce bayram bitimi perşembe günü başvurmuştuk ama gelen giden yok henüz
sağol canımDoğum günün kutlu olsun canım benim❤ Unutmaz merak etme
Sağol canım hepimizin inşallahDoğum günün kutlu olsun canım benim evladınla eşinle mutlu huzurlu yılların olsun
Dogum gunun kutlu olsun canmsağol canım
Sağol canım hepimizin inşallah
Bizim de 4 güne geldi canm.Kızlar bebeklerin kimlikleri kaç güne geldi? 2haftaönce bayram bitimi perşembe günü başvurmuştuk ama gelen giden yok henüz
Bende onu merak ediyodum.bende 50 ile hamile kaldım 59 ile doğuma girip 54 ile eve döndüm bugün 9.gunumuz 51 kiloyumKızlar 80ile hamile kalmıştım. En son 94tü baktığımda ama doğuma 2hafta kala bakmadım bir daha. Muhtemelen 96falandım. Doğumu yapalı 18gğn oldu ve benim kiloların hepsi gitti. Doğumdan eve elince 7kilom gitmişti zaten. Yalnız bu göbekteki genişleyen karın ve deri duruyor elimle tutabiliyorum yani. Korse zaman zaman kullanıyorum. Deri zamanla kendini topluyor mu Tecrübeli anneler?
Seninki geçer Allah’ın izniyle inşaallah endişe etme . İlk oğlumda da doğduğunda yaptılar 2gün sonra taburcu olucakken yine yaptılar geçemedi. 1hafta sonra gittiğimizde hemşire gazsız ve uykuda olsun dedi. O şekilde hazırlayıp teste girdi ve geçti. Bu ikinci 31 haftalık doğdu prematüre. Birçok şeyi atlattık bir bu kaldı ve üstüne düşemedik. Eğitim araştırma randevular 2020 ye kadar dolu diyor. Bir çok özel hastaneyi aradım bera testi için alet bizde yok diyor. Testi yaptıracak yer bulamıyoruz.kuzum biximkisini univ hastahanesine sefk ettiler dogarken kulaginda sivi var dediler eyvallah dedik ikincisin biri gecti oteki gecmedi doktor muhtelemen sivi intihap vardir bir bakilsin dedi cunku allah korudun isitme kaybi olunca ikiside gecmiyormus
Canm aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum. Vakit buldukça uyumaya çalış. Dereotu, bol su, rezene, hurma bunlar bende süt yapıyor. Göğüs ucuma lansinoh sürüyorum ama geçmiyor hala sızlıyor. Çok zor bir süreçten geçiyoruz Allah yardımcımız olsun. Evde 6 yaşında abimiz var bir de onun gönlünü yapmaya çalışıyoruz...Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.Lohusalık çok zormuş gerçektenDikiş ağrısı ,göğüs ucu yarası, uykusuzluk mahvetti beni.Sütüm de az geliyor Önerilerinize açığım,sütümü arttırmak için napablrim?
Sağolun kızlar çok teşekkürlerDogum gunun kutlu olsun canm
cok var aslinda. yapiyorlar canmhafta gidecegiz bakalim ne olcak diken ustundeyim allah bizlere sabir versin birbirimize dua edelimSeninki geçer Allah’ın izniyle inşaallah endişe etme . İlk oğlumda da doğduğunda yaptılar 2gün sonra taburcu olucakken yine yaptılar geçemedi. 1hafta sonra gittiğimizde hemşire gazsız ve uykuda olsun dedi. O şekilde hazırlayıp teste girdi ve geçti. Bu ikinci 31 haftalık doğdu prematüre. Birçok şeyi atlattık bir bu kaldı ve üstüne düşemedik. Eğitim araştırma randevular 2020 ye kadar dolu diyor. Bir çok özel hastaneyi aradım bera testi için alet bizde yok diyor. Testi yaptıracak yer bulamıyoruz.
Biz hastaneden çıkmadan doktor süt için çay yazmış size yazılmadı mı acaba o çaylar sütü arttiriyo gerçektenKızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.Lohusalık çok zormuş gerçektenDikiş ağrısı ,göğüs ucu yarası, uykusuzluk mahvetti beni.Sütüm de az geliyor Önerilerinize açığım,sütümü arttırmak için napablrim?
Amin canım. Ya tam olarak konsantre araştırma yapamadım. Büyük oğlum 23 aylık. 2.nin gelişiyle iyice bana yapışık yaşamaya başladı. 2bebeyle kafamda huni tek başıma gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile.cok var aslinda. yapiyorlar canmhafta gidecegiz bakalim ne olcak diken ustundeyim allah bizlere sabir versin birbirimize dua edelim
mutlu yillar canim. yeni yasin sana guzellikler getirsin. benimde esimin dogum gunu. kiz az duraydi daha guzel bir sofra hazirlayacaktim ona ama oldugu kadar. kizimi da çirpi bacaklari ortaya cikacak sekilde sort tisort giydirdim susledim. eh bizim hediye bu kadarBugün doğum günüm ama tek kutlayan banka ve kk oldueşim hiç unutmaz ama akşam unutmuş olarak gelirse lohusa halimle ne yaparım bilemiyorum
uyku mu... o nasil birseydiHumana cayi misir inciri kaynatip suyunu icmek surekli sutu sagmak kuru uzum dut dutun hosafi hurma ve uyju diycem de zombi oldugumuz icin demiyorum
bizimde birkaç gün önce öyleydi canım 18günlüğüz doktor kilo alımı çok iyi dediNasil tartiyosun canim ben simdi tarttim kendim cikip bide onu cijarip 400 gram almis az oluyo galiba 3 haftaligiz
Yaa ben 400 gram almis sadece artik ona yoruyorum galiba bu cocuk kilo almiyo sutum yetmiyo ondan agliyo bumutlu yillar canim. yeni yasin sana guzellikler getirsin. benimde esimin dogum gunu. kiz az duraydi daha guzel bir sofra hazirlayacaktim ona ama oldugu kadar. kizimi da çirpi bacaklari ortaya cikacak sekilde sort tisort giydirdim susledim. eh bizim hediye bu kadar
uyku mu... o nasil birseydi...
zombi analar grubu olduk...
Yani kac gram almis canim bu civar mi ama bizim 3 hafta oldu bilmiyorumki galiba sut yetmiyo ondan uyumuyo buBizim önce ateş vardı sonra 2gün kusma oldu ama günde bir kez sadece. Biz
bizimde birkaç gün önce öyleydi canım 18günlüğüz doktor kilo alımı çok iyi dedi
bu tarz kusma sorundur cnm. bekleme dr.a.gotur.Fışkırarak dolu dolu kusuyo canım ya ağzının yanından öyle az bişey akma gibi değil baya kusuyo
korkma gidiyrKızlar 80ile hamile kalmıştım. En son 94tü baktığımda ama doğuma 2hafta kala bakmadım bir daha. Muhtemelen 96falandım. Doğumu yapalı 18gğn oldu ve benim kiloların hepsi gitti. Doğumdan eve elince 7kilom gitmişti zaten. Yalnız bu göbekteki genişleyen karın ve deri duruyor elimle tutabiliyorum yani. Korse zaman zaman kullanıyorum. Deri zamanla kendini topluyor mu Tecrübeli anneler?
bence 1 2 gun beklemw derim.Kusma hıçkırık var canım tamma 1 2 gün daha gözlemleyim kusması aynı şekilde devam ederse götürüyüm doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?