2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar
Asiltutku doğum günün kutlu olsun canm. Nice mutlu yıllara
elaide gözünaydın canm. Sağlıkla kavuştun ya gerisi önemli değil. Sezaryen zor gerçekten ilk yürüyüş ilk gaz çıkarımı ilk tuvalet hepsi ayrı dert.
Ben doğduktan hemen sonra koynuma verecekler sandım artık nasıl histerik davrandıysam çocuğu giydirdikten sonra gösterdiler hatta bi ara Işık’lara bakıp sesli dualar etmeye başlamıştım. Sedasyon vermişler bir kısmını tam hatırlamıyorum
Şimdi kızıyorum kendime keşke daha metanetli olsaydım, keşke kordonunu kestirmeden koynuma isteseydim keşke çok konuşmasaydım falan filan... hepsi geride kaldı bugün 9 günlük olduk bile.
I ikuayko doğurdun mu?

Bende onu merak ediyodum.bende 50 ile hamile kaldım 59 ile doğuma girip 54 ile eve döndüm bugün 9.gunumuz 51 kiloyum göbekte hafif bir yumuşaklık var o gecicek mı nasıl gecicek bilemiyorum çözüm bulan olursa yazsın

Seninki geçer Allah’ın izniyle inşaallah endişe etme . İlk oğlumda da doğduğunda yaptılar 2gün sonra taburcu olucakken yine yaptılar geçemedi. 1hafta sonra gittiğimizde hemşire gazsız ve uykuda olsun dedi. O şekilde hazırlayıp teste girdi ve geçti. Bu ikinci 31 haftalık doğdu prematüre. Birçok şeyi atlattık bir bu kaldı ve üstüne düşemedik. Eğitim araştırma randevular 2020 ye kadar dolu diyor. Bir çok özel hastaneyi aradım bera testi için alet bizde yok diyor. Testi yaptıracak yer bulamıyoruz.

Canm aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum. Vakit buldukça uyumaya çalış. Dereotu, bol su, rezene, hurma bunlar bende süt yapıyor. Göğüs ucuma lansinoh sürüyorum ama geçmiyor hala sızlıyor. Çok zor bir süreçten geçiyoruz Allah yardımcımız olsun. Evde 6 yaşında abimiz var bir de onun gönlünü yapmaya çalışıyoruz...

cok var aslinda. yapiyorlar canmhafta gidecegiz bakalim ne olcak diken ustundeyim allah bizlere sabir versin birbirimize dua edelim

Biz hastaneden çıkmadan doktor süt için çay yazmış size yazılmadı mı acaba o çaylar sütü arttiriyo gerçekten

cok var aslinda. yapiyorlar canmhafta gidecegiz bakalim ne olcak diken ustundeyim allah bizlere sabir versin birbirimize dua edelim
Amin canım. Ya tam olarak konsantre araştırma yapamadım. Büyük oğlum 23 aylık. 2.nin gelişiyle iyice bana yapışık yaşamaya başladı. 2bebeyle kafamda huni tek başıma gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile.

allah yardimciniz olsun bende 3 tane daha var cidden anliyorum bakmasi degil 1 tanesi yaramaz olsun yetiyor.

Bugün doğum günüm ama tek kutlayan banka ve kk oldu eşim hiç unutmaz ama akşam unutmuş olarak gelirse lohusa halimle ne yaparım bilemiyorum
mutlu yillar canim. yeni yasin sana guzellikler getirsin. benimde esimin dogum gunu. kiz az duraydi daha guzel bir sofra hazirlayacaktim ona ama oldugu kadar. kizimi da çirpi bacaklari ortaya cikacak sekilde sort tisort giydirdim susledim. eh bizim hediye bu kadar
Humana cayi misir inciri kaynatip suyunu icmek surekli sutu sagmak kuru uzum dut dutun hosafi hurma ve uyju diycem de zombi oldugumuz icin demiyorum
uyku mu... o nasil birseydi ...
zombi analar grubu olduk ...

Yaa ben 400 gram almis sadece artik ona yoruyorum galiba bu cocuk kilo almiyo sutum yetmiyo ondan agliyo bu

Fışkırarak dolu dolu kusuyo canım ya ağzının yanından öyle az bişey akma gibi değil baya kusuyo
bu tarz kusma sorundur cnm. bekleme dr.a.gotur.
korkma gidiyr
Kusma hıçkırık var canım tamma 1 2 gün daha gözlemleyim kusması aynı şekilde devam ederse götürüyüm doktora
bence 1 2 gun beklemw derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…