- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 26
Ben sürekli kullanmadım dışarı çıktığım zaman kullandım bazende gece uykuda verdim sonradan boğuluyormus acı çekiyormuş gibi emmeye başladı kulak iltihabı sandım ağrısı var diye biberonla verdim iyi halt yedimBende onu kullanıyorum doğduğundan beri, kaç gün kullandın acaba
Evet bizimde 400 küsürdüYani kac gram almis canim bu civar mi ama bizim 3 hafta oldu bilmiyorumki galiba sut yetmiyo ondan uyumuyo bu
Bencede bekleme canım reflü zararsız birşey ama kusunca mide boşalıyor sürekli meme de de okadar süt olmuyor doyurmak için o yüzden zamanla kilo kaybı olur. Bizim 2gün kustu sadece oda günde bir veya 2kereKusma hıçkırık var canım tamma 1 2 gün daha gözlemleyim kusması aynı şekilde devam ederse götürüyüm doktora
Bende senin gibi geceleri veriyor annemle eşim ben uyurken birde şimdi ilaç kullanıyor diye günde 3sefer biberonla vermek zorundayım. Çok şükür bir sorun yok ama sürekli memede veriyorum. Biberonu kes ozaman canımBen sürekli kullanmadım dışarı çıktığım zaman kullandım bazende gece uykuda verdim sonradan boğuluyormus acı çekiyormuş gibi emmeye başladı kulak iltihabı sandım ağrısı var diye biberonla verdim iyi halt yedimmeğer hicbirseyi yokmuş derdi memeymis doktora gidince anladım
Aynen kestim , çokkkk şükür bugün iyi ama ayakta emiyor onada razıyım yeterki emsin . Canım sende dikkat et bi anda oluyor benim bebeğim çok güzel emiyordu biberonuda tutuyordu bi anda huy değiştiBende senin gibi geceleri veriyor annemle eşim ben uyurken birde şimdi ilaç kullanıyor diye günde 3sefer biberonla vermek zorundayım. Çok şükür bir sorun yok ama sürekli memede veriyorum. Biberonu kes ozaman canım
Bugün doğum günüm ama tek kutlayan banka ve kk oldueşim hiç unutmaz ama akşam unutmuş olarak gelirse lohusa halimle ne yaparım bilemiyorum
Mecbur ilaç için 4-5gün kullanmam gerekiyor canım sonra kontrol var zaten doktor ilacı keserse bende bırakmayı düşümüyorumAynen kestim , çokkkk şükür bugün iyi ama ayakta emiyor onada razıyım yeterki emsin . Canım sende dikkat et bi anda oluyor benim bebeğim çok güzel emiyordu biberonuda tutuyordu bi anda huy değişti
Aynen oyle yap yada gözlemle bazı bebekler hem biberon kullanıyor hem de emiyor baktın meme reddi belirtisi var hemen bırakMecbur ilaç için 4-5gün kullanmam gerekiyor canım sonra kontrol var zaten doktor ilacı keserse bende bırakmayı düşümüyorum
Yok ya doğurmak bana göre değilmişMerhaba kızlar
Asiltutku doğum günün kutlu olsun canm. Nice mutlu yıllara
@elaide gözünaydın canm. Sağlıkla kavuştun ya gerisi önemli değil. Sezaryen zor gerçekten ilk yürüyüş ilk gaz çıkarımı ilk tuvalet hepsi ayrı dert.
Ben doğduktan hemen sonra koynuma verecekler sandım artık nasıl histerik davrandıysam çocuğu giydirdikten sonra gösterdiler hatta bi ara Işık’lara bakıp sesli dualar etmeye başlamıştım. Sedasyon vermişlerbir kısmını tam hatırlamıyorum
Şimdi kızıyorum kendime keşke daha metanetli olsaydım, keşke kordonunu kestirmeden koynuma isteseydim keşke çok konuşmasaydım falan filan... hepsi geride kaldı bugün 9 günlük olduk bile.
I ikuayko doğurdun mu?
40+6dan selamlar
Eywah eywah demekki yetmiyo bu sut ondan belkide fazla uyumuyo 400 gram anca almis cunkuKızlar bir bilgi öğrendim ne kadar doğrudur bilemiyorum ama. Bebeğin öğün başına kaç cc/ml içmesi gerektiği ile ilgili. Kilosunu 150 ile çarpıp 8e bölünce beslenmesi gereken miktar çıkıyormuş. Ama internette 2-4haftalık arası 90cc çıkıyorBirde ilk ay kontrolünde 600gram altı kilo alımı olursa doktor mamaya başlatıyormuş
sağol canım sende eşinle evlatlarinla nice güzel yıllar geçir inşallah hediyem süper eminim babasida bayılırmutlu yillar canim. yeni yasin sana guzellikler getirsin. benimde esimin dogum gunu. kiz az duraydi daha guzel bir sofra hazirlayacaktim ona ama oldugu kadar. kizimi da çirpi bacaklari ortaya cikacak sekilde sort tisort giydirdim susledim. eh bizim hediye bu kadar
sağol canım inşallahDoğum günün kutlu olsuuunnn
Güzel bir ömrünüz olsun bebişle beraber
sağol canım korse takıyorum bende her gün daha iyi oluyo sanki son bı kilo o da gidince toparlanır inşallah
Ama her çocuk farklı olur canım ya, doktorum emdikten sonra istiyorsa ne kadar olursa olsun ver dedi hiç şu kadar ver demedi zaten fazlasını atar dedi. Ben yinede 60veriyordum hep. Azmı fazla mı bilemiyorum. Emzikten sonra uyuyorsa doyuyordur herhaldeEywah eywah demekki yetmiyo bu sut ondan belkide fazla uyumuyo 400 gram anca almis cunku
Pompam var canim emdikten sonra saginca pek bir sey cikmiyor ki ben bu isten hic birsey anlamadimMutlaka pompa edin canım ve sağ başka yolu yok birde ilacını düzgün kullan bende oldum. İlaç kullanmaya başlayınca geçti hepsi
60 dedigin sen mamami veriyosin canimAma her çocuk farklı olur canım ya, doktorum emdikten sonra istiyorsa ne kadar olursa olsun ver dedi hiç şu kadar ver demedi zaten fazlasını atar dedi. Ben yinede 60veriyordum hep. Azmı fazla mı bilemiyorum. Emzikten sonra uyuyorsa doyuyordur herhalde
Senin bebis dogum kilosundan ne kadar almis canim ve dogum olali jac hafta olduPompam var canim emdikten sonra saginca pek bir sey cikmiyor ki ben bu isten hic birsey anlamadim
14. Gundeyiz dun tartildigimizda 3150 gramdi 2630 gram dogdu yani yaklasik 520 gram almisSenin bebis dogum kilosundan ne kadar almis canim ve dogum olali jac hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?