2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende onu kullanıyorum doğduğundan beri, kaç gün kullandın acaba
Ben sürekli kullanmadım dışarı çıktığım zaman kullandım bazende gece uykuda verdim sonradan boğuluyormus acı çekiyormuş gibi emmeye başladı kulak iltihabı sandım ağrısı var diye biberonla verdim iyi halt yedim meğer hicbirseyi yokmuş derdi memeymis doktora gidince anladım

Kusma hıçkırık var canım tamma 1 2 gün daha gözlemleyim kusması aynı şekilde devam ederse götürüyüm doktora
Bencede bekleme canım reflü zararsız birşey ama kusunca mide boşalıyor sürekli meme de de okadar süt olmuyor doyurmak için o yüzden zamanla kilo kaybı olur. Bizim 2gün kustu sadece oda günde bir veya 2kere

Bende senin gibi geceleri veriyor annemle eşim ben uyurken birde şimdi ilaç kullanıyor diye günde 3sefer biberonla vermek zorundayım. Çok şükür bir sorun yok ama sürekli memede veriyorum. Biberonu kes ozaman canım

Bende senin gibi geceleri veriyor annemle eşim ben uyurken birde şimdi ilaç kullanıyor diye günde 3sefer biberonla vermek zorundayım. Çok şükür bir sorun yok ama sürekli memede veriyorum. Biberonu kes ozaman canım
Aynen kestim , çokkkk şükür bugün iyi ama ayakta emiyor onada razıyım yeterki emsin . Canım sende dikkat et bi anda oluyor benim bebeğim çok güzel emiyordu biberonuda tutuyordu bi anda huy değişti

Aynen kestim , çokkkk şükür bugün iyi ama ayakta emiyor onada razıyım yeterki emsin . Canım sende dikkat et bi anda oluyor benim bebeğim çok güzel emiyordu biberonuda tutuyordu bi anda huy değişti
Mecbur ilaç için 4-5gün kullanmam gerekiyor canım sonra kontrol var zaten doktor ilacı keserse bende bırakmayı düşümüyorum

Mecbur ilaç için 4-5gün kullanmam gerekiyor canım sonra kontrol var zaten doktor ilacı keserse bende bırakmayı düşümüyorum
Aynen oyle yap yada gözlemle bazı bebekler hem biberon kullanıyor hem de emiyor baktın meme reddi belirtisi var hemen bırak

ay masallh kilo veren annelere bende 7 kilo gitmiş 10 duruyo 13 gunluk olduk

Asiltutku dogum günün kutlu olsun inşallah canim
göbeği biraz sarin ben evde kendim çözüm buldum havlu carsaf çok güzel sarıyı 10 kilom olmasına rağmen kendimi sıkı hissediyorum

Kızlar bir bilgi öğrendim ne kadar doğrudur bilemiyorum ama. Bebeğin öğün başına kaç cc/ml içmesi gerektiği ile ilgili. Kilosunu 150 ile çarpıp 8e bölünce beslenmesi gereken miktar çıkıyormuş. Ama internette 2-4haftalık arası 90cc çıkıyor Birde ilk ay kontrolünde 600gram altı kilo alımı olursa doktor mamaya başlatıyormuş

Son düzenleme:
Yok ya doğurmak bana göre değilmiş
Buyukle araniz nasil? Kayinvaliden sanirim canini sikiyordu, duzeldi mi hareketleri?
I ikuayko kiz dogumami girdin yoksaaa
40+6dan selamlar

Eywah eywah demekki yetmiyo bu sut ondan belkide fazla uyumuyo 400 gram anca almis cunku

sağol canım sende eşinle evlatlarinla nice güzel yıllar geçir inşallah hediyem süper eminim babasida bayılır
Doğum günün kutlu olsuuunnn
Güzel bir ömrünüz olsun bebişle beraber
sağol canım inşallah
sağol canım korse takıyorum bende her gün daha iyi oluyo sanki son bı kilo o da gidince toparlanır inşallah

Okuyamıyorum sizleri eskisi gibi, bebiş tüm zamanımı alıyor.
Benimde göğsüm taş gibi oldu dün gece; önce soldaki olmuştu.
Duşa girip sıcak suyun altında elimle masaj yaparak boşalttım memeyi.
Bana sağma makinesinden etkili geldi açıkçası.

Eywah eywah demekki yetmiyo bu sut ondan belkide fazla uyumuyo 400 gram anca almis cunku
Ama her çocuk farklı olur canım ya, doktorum emdikten sonra istiyorsa ne kadar olursa olsun ver dedi hiç şu kadar ver demedi zaten fazlasını atar dedi. Ben yinede 60veriyordum hep. Azmı fazla mı bilemiyorum. Emzikten sonra uyuyorsa doyuyordur herhalde

60 dedigin sen mamami veriyosin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…