Ayy sen de doğuraydın hayırlısıylaYok ya doğurmak bana göre değilmiş
Buyukle araniz nasil? Kayinvaliden sanirim canini sikiyordu, duzeldi mi hareketleri?
40+6dan selamlar
Anladim canim masallah baya almis14. Gundeyiz dun tartildigimizda 3150 gramdi 2630 gram dogdu yani yaklasik 520 gram almis
Canm aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum. Vakit buldukça uyumaya çalış. Dereotu, bol su, rezene, hurma bunlar bende süt yapıyor. Göğüs ucuma lansinoh sürüyorum ama geçmiyor hala sızlıyor. Çok zor bir süreçten geçiyoruz Allah yardımcımız olsun. Evde 6 yaşında abimiz var bir de onun gönlünü yapmaya çalışıyoruz...
Yazılmadı malesef canımBiz hastaneden çıkmadan doktor süt için çay yazmış size yazılmadı mı acaba o çaylar sütü arttiriyo gerçekten
üzülme canim cidden lohusa kadının yanındakiler daha cok lohusa oluyo en iyisi tek başına durmak eğer ağrın yoksa enfeksiyondan dolayıEsim yok dün bahsetmiştim şimdi de annem ben sıkıldım demeye başladı bende patladım artık sıkıldıysan git dolaş zaten 2 gecedir uyuyup bana hiç yardım etmedin gece gündüz ayakta olan benim asıl ben sıkıldım dedim enfeksiyonun var zaten bir de insanları alttan alamam yetersonra tabiki beni nankörlükle suçladı
Öyle canım ama şehir dışından geldi 40 mevlut ünden sonra gidecek şimdilik birlikteyiz yani 1 ay daha bende kendi kendimize kalalım düzenimiz otursun diye bekliyorumüzülme canim cidden lohusa kadının yanındakiler daha cok lohusa oluyo en iyisi tek başına durmak eğer ağrın yoksa enfeksiyondan dolayı
herşeyi kendin halledersin Allahin izniyle
hayirkisi canim kafaya takip uzulme biraz sabır insalahÖyle canım ama şehir dışından geldi 40 mevlut ünden sonra gidecek şimdilik birlikteyiz yani 1 ay daha bende kendi kendimize kalalım düzenimiz otursun diye bekliyorum
Bosver canim yatip uyusa bile yemehi yapiyodur bulasigi yikayip evi temizliyodur o bile kar dursun sen kafana takma zaten anneler ne kadar zamanda hir kalacak bizimleÖyle canım ama şehir dışından geldi 40 mevlut ünden sonra gidecek şimdilik birlikteyiz yani 1 ay daha bende kendi kendimize kalalım düzenimiz otursun diye bekliyorum
Demekki güzel emiyor annesi memeyi bitiriyor neredeysePompam var canim emdikten sonra saginca pek bir sey cikmiyor ki ben bu isten hic birsey anlamadim
Hayır anne sütü canım geceleri sağarak veriyorum60 dedigin sen mamami veriyosin canim
Canım meme reddi belirtileri neydi aynı biberonu kullanıyorum ona göre haraketlerinden dikkat edeyimBen sürekli kullanmadım dışarı çıktığım zaman kullandım bazende gece uykuda verdim sonradan boğuluyormus acı çekiyormuş gibi emmeye başladı kulak iltihabı sandım ağrısı var diye biberonla verdim iyi halt yedimmeğer hicbirseyi yokmuş derdi memeymis doktora gidince anladım
Yaa dimi biz berabere gidicektik keşkem seninki de geleydi hemennBen Size dediydim gebelik ortalarında ben Eylül annesi olabilirim diyeçok yine de kabul etmiştiniz beni
BeniZeytinliii bıraktı ya , beraber kapatacaktık Tükkanı
Aslinsa en iyisini yapiyosun zamandan kazanmak icin idealHayır anne sütü canım geceleri sağarak veriyorum
Yaa dimi biz berabere gidicektik keşkem seninki de geleydi hemenn
Yarım saatte birse o git gide süreyi daraltıcak 10 dk da bire kadar düşecek ve şiddetini arttıracaktır. Yani o sancı çok şiddetlenince öyle yerinde duramıyorsun inanki.. Ama için rahat etmezse bir görün yine de inşallah doğum sancılarıdır düzenli gelir ve kucağına alırsın bebeğini sağlıkla canımmZeytinliii yeni dogum yaptigin icin sana sorayim canim sabahtan bu yana hafif hagif sancım var bazen siddetleniyo gibi ama sure olarak yarim saatte bir falan eşim hastaneye gidelim diyor ama ben bekliyorum nişan veya suyum gelmedi sadece sabahtan bu yana devam eden sancı var.Ne yapsam canım evdemi beklemek mantikli yoksa gidip gorunmekmi?bu arada sancininda tam nasil oldugunu bilmiyorum aslinda sanki bebis icerden siddetli bi sekilde vuruyoda canim birden aciyo gibi
Var bnceKızlar silik çizgi var mı burda ??
Bi pembelik var gibiKızlar silik çizgi var mı burda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?