2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok ya doğurmak bana göre değilmiş
Buyukle araniz nasil? Kayinvaliden sanirim canini sikiyordu, duzeldi mi hareketleri?

40+6dan selamlar
Ayy sen de doğuraydın hayırlısıyla şu an Hamile olduğumu düşünemiyorum son günlerim çok zor geçmişti. Gerçi şimdi başka dertler başladı. Oğlum biraz dikkat çekmeye çalışıyor sürekli yüksek sesle konuşup şarkı söylüyor, bebeği şapp diye öpüyor oğullarımla birlikte yatak odasında yatıyoruz eşim salonda. Bebek mık dese kalkıyorum, sabah herkes ne güzel uyudu hiç kalkmadı diyor ben zombi
Kaynanam sağolsun herşeye yetmeye çalışıyor ama çok daralıyorum annem her sabah geliyor kahvaltımı hazırlıyor etrafı topluyor, öğleden sonra kaynanam geliyor misafir gelirse ağırlıyorlar gelmezse akşama kadar salonda oturuyorlar. Gelme diyemiyorum. Bakalım ne kadar gidip gelecek daha, 2-3 günde bir gelse neyse. Bir de görümcem var 3 yaşındaki oğluyla 2 günde bir geliyor benim oğlanla bir koşuş bir ses. Bazen onun yüzünden kendi oğluma bağırıyorum
Dışarı çıkmaya başlasak ta rahatlasam en azından evde yokum derim

Sağol canım,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Esim yok dün bahsetmiştim şimdi de annem ben sıkıldım demeye başladı bende patladım artık sıkıldıysan git dolaş zaten 2 gecedir uyuyup bana hiç yardım etmedin gece gündüz ayakta olan benim asıl ben sıkıldım dedim enfeksiyonun var zaten bir de insanları alttan alamam yeter sonra tabiki beni nankörlükle suçladı

üzülme canim cidden lohusa kadının yanındakiler daha cok lohusa oluyo en iyisi tek başına durmak eğer ağrın yoksa enfeksiyondan dolayı
herşeyi kendin halledersin Allahin izniyle

üzülme canim cidden lohusa kadının yanındakiler daha cok lohusa oluyo en iyisi tek başına durmak eğer ağrın yoksa enfeksiyondan dolayı
herşeyi kendin halledersin Allahin izniyle
Öyle canım ama şehir dışından geldi 40 mevlut ünden sonra gidecek şimdilik birlikteyiz yani 1 ay daha bende kendi kendimize kalalım düzenimiz otursun diye bekliyorum

Öyle canım ama şehir dışından geldi 40 mevlut ünden sonra gidecek şimdilik birlikteyiz yani 1 ay daha bende kendi kendimize kalalım düzenimiz otursun diye bekliyorum
Bosver canim yatip uyusa bile yemehi yapiyodur bulasigi yikayip evi temizliyodur o bile kar dursun sen kafana takma zaten anneler ne kadar zamanda hir kalacak bizimle

Canım meme reddi belirtileri neydi aynı biberonu kullanıyorum ona göre haraketlerinden dikkat edeyim

Yaa dimi biz berabere gidicektik keşkem seninki de geleydi hemenn
Zeytinliii yeni dogum yaptigin icin sana sorayim canim sabahtan bu yana hafif hagif sancım var bazen siddetleniyo gibi ama sure olarak yarim saatte bir falan eşim hastaneye gidelim diyor ama ben bekliyorum nişan veya suyum gelmedi sadece sabahtan bu yana devam eden sancı var.Ne yapsam canım evdemi beklemek mantikli yoksa gidip gorunmekmi?bu arada sancininda tam nasil oldugunu bilmiyorum aslinda sanki bebis icerden siddetli bi sekilde vuruyoda canim birden aciyo gibi

Yarım saatte birse o git gide süreyi daraltıcak 10 dk da bire kadar düşecek ve şiddetini arttıracaktır. Yani o sancı çok şiddetlenince öyle yerinde duramıyorsun inanki.. Ama için rahat etmezse bir görün yine de inşallah doğum sancılarıdır düzenli gelir ve kucağına alırsın bebeğini sağlıkla canımm

Kızlar silik çizgi var mı burda ??

Eklentiler

• D5A87E9D-C90B-4954-B4DF-5E8A0BBBACC4.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…