2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa ben 400 gram almis sadece artik ona yoruyorum galiba bu cocuk kilo almiyo sutum yetmiyo ondan agliyo bu

canım bebekler bir kaç gün arayla büyüme atağı geçiriyor. Atak sırasında vücutları sütü hemen yakıp tekrsr ihriyaç duyuyor. Sütün yetmediğinden değil. Sen bol bol emzir. Sütün yetmez olur mu? Doymasa anlarsın. Ne kadar emiyorsa o kadara ihtiyscı var. Rahat ol.

minik bir düzeltme günde kaç kere emziriyorsan ona böleceksin. 2 saatte bir ise 8 değil 12 ye bölmen gerekiyor. 3 saatte bir ise 8. Bu formül ile çıkan miktar minimum alması gereken. Mümkün olduğunca altına düşmemek gerekşyor.

Bu insanlar sütün yetmiyor mu çocuk aç demekten ne zevk aliyor acaba hepsini parcalayasim var

benim kendi annem yapıyor. Her telefonda... Dedim ki o kadar yoğun bakımda kaldım, yaşam mücsdelesi verdim çocukları iki aylık ettim girmediğim depresyona denin yüzünden gireceğim. Sonra da zaten uzaktasın hiç mi bişey demeyelim diye ağladı. Bişey diyeceksen illa güzel şeyler söyle dedim. Küsüp kapattı...
Hayır anne sütü canım geceleri sağarak veriyorum
bunu ben d3 yapıyorum. Eşim kalkıp veriyor hatta en azından birwz uyuyorum. Yoksa iki bebekle oynatmaya az kalırdı

O zaman biraz daha bekleyeyim insallah dogum sancisıdır..Çok tesekkur ederim canim❤

Kızlar bebeğin göz rengi ne zaman tam belli oluyor? Ne benim ne eşimin sülalesinde renkli gözlü kimse yok ama bizim tosbanın sanki mavi gibi

T Teşekkür ederim. İçin rahat etmiyorsa göster. En azından için rahat eder.

Kesınlıkle ya be kadar dogru bence bu devırde lohusa evınde yanlız kalsın bı tane yardımcısı olsun kolu komsu akraba düşman sankı
Aynen 40 çıkana kadar kimse gelmese tek başımıza olsak daha rahat oluruz. Tek eşim olsun yeter bana da işte öyle olmuyor.

O zaman ben nasil mastit oluyorum emdikten sonra bir kere 50 bir kere 30 cikiyor mastit degilsem enfeksiyonum yoksa neden atesim cikiyor aklimda deli sorular
Ben de mastit oldum. Hastaneden çıkarken 2680 di kızım dün 3200 çıktı tartıda 16 günde. Doktor emmesi iyi kilo alımı iyi dedi. O zaman ben nasıl mastit oldum dedim. Olabilir diyo emme pozisyonunu değiştir koltuk altından emzir dedi. Öyle emziriyorum biraz rahatladım gibi. Yoksa memem kopacak nerdeyse koltuk altımdan

bence test cok bekledigi icin, t nin kendi yeri belli olmus. suan pozitif degil.
Ben ilk 10 dk baktım bişey yoktu bnde daha bıraktım oraya açıkcası ne zaman belirginleşti bilmiyom aradan bi kaç saat geçti baktım belliydi . Hayırlısı bakalım

Aynen benimde koltuk altim agiriyor elimi kaldiramiyorum ama saginca 50 30 cikiyor emdikten sonra. Bebekte guzel kilo almis aman ya kafam karisti

Ben de Ekim ayında düşük yapmıştım. Doktorum reglini bekle demişti. Yine aynı tarihte regl oldum. Reglim bittikten 3-4 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başladım. O ay hamile kaldım. Yani öncelikli reglinizi beklemeniz lazım.

Peki gecikme olmusmuydu adetinizden . Yoksa aynı gün mü girdiniz . Normalde 25te olmam lazım dı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…