Yaa ben 400 gram almis sadece artik ona yoruyorum galiba bu cocuk kilo almiyo sutum yetmiyo ondan agliyo bu
minik bir düzeltme günde kaç kere emziriyorsan ona böleceksin. 2 saatte bir ise 8 değil 12 ye bölmen gerekiyor. 3 saatte bir ise 8. Bu formül ile çıkan miktar minimum alması gereken. Mümkün olduğunca altına düşmemek gerekşyor.Kızlar bir bilgi öğrendim ne kadar doğrudur bilemiyorum ama. Bebeğin öğün başına kaç cc/ml içmesi gerektiği ile ilgili. Kilosunu 150 ile çarpıp 8e bölünce beslenmesi gereken miktar çıkıyormuş. Ama internette 2-4haftalık arası 90cc çıkıyorBirde ilk ay kontrolünde 600gram altı kilo alımı olursa doktor mamaya başlatıyormuş
Bu insanlar sütün yetmiyor mu çocuk aç demekten ne zevk aliyor acaba hepsini parcalayasim var
bunu ben d3 yapıyorum. Eşim kalkıp veriyor hatta en azından birwz uyuyorum. Yoksa iki bebekle oynatmaya az kalırdıHayır anne sütü canım geceleri sağarak veriyorum
Şimdi yarın adet olmam lazım ve test 4 saat sonra böyle oldu lakin sırf test yapmak için lavaboya gittim de çok az idrar vardı onla yaptım . Geçerli midir acabaVar bnce
O zaman ben nasil mastit oluyorum emdikten sonra bir kere 50 bir kere 30 cikiyor mastit degilsem enfeksiyonum yoksa neden atesim cikiyor aklimda deli sorularDemekki güzel emiyor annesi memeyi bitiriyor neredeyse
Bnde öyle görüyorum yaBi pembelik var gibi
Kızlar silik çizgi var mı burda ??
4 saat sonra çıktı ortaya geçerli midir acabab3nce var, yarın ya testi tekrsrla ya da kan ver.
O zaman biraz daha bekleyeyim insallah dogum sancisıdır..Çok tesekkur ederim canim❤Yarım saatte birse o git gide süreyi daraltıcak 10 dk da bire kadar düşecek ve şiddetini arttıracaktır. Yani o sancı çok şiddetlenince öyle yerinde duramıyorsun inanki.. Ama için rahat etmezse bir görün yine de inşallah doğum sancılarıdır düzenli gelir ve kucağına alırsın bebeğini sağlıkla canımm ❤
o zaman hayıe. İlk 30 dk dan sonra cıkan sonuçlar yanlış4 saat sonra çıktı ortaya geçerli midir acaba
Hm bitane daha yapayım en iyisi bakim o ne cıkıyoo zaman hayıe. İlk 30 dk dan sonra cıkan sonuçlar yanlış
Teşekkür ederim. İçin rahat etmiyorsa göster. En azından için rahat eder.Doktorum bugün gördü, hiçbir şey yok gayet normal, güzel kapanmış, hiçbir şey yapma dedi. Ben anlamadım, bence hiç de güzel kapanmadı yani. Birine daha göstereceğim olmazsa. Sana da çok geçmiş olsun
Kızlar silik çizgi var mı burda ??
bence test cok bekledigi icin, t nin kendi yeri belli olmus. suan pozitif degil.Şimdi yarın adet olmam lazım ve test 4 saat sonra böyle oldu lakin sırf test yapmak için lavaboya gittim de çok az idrar vardı onla yaptım . Geçerli midir acaba
Aynen 40 çıkana kadar kimse gelmese tek başımıza olsak daha rahat oluruz. Tek eşim olsun yeter bana da işte öyle olmuyor.Kesınlıkle ya be kadar dogru bence bu devırde lohusa evınde yanlız kalsın bı tane yardımcısı olsun kolu komsu akraba düşman sankı
Ben de mastit oldum. Hastaneden çıkarken 2680 di kızım dün 3200 çıktı tartıda 16 günde. Doktor emmesi iyi kilo alımı iyi dedi. O zaman ben nasıl mastit oldum dedim. Olabilir diyo emme pozisyonunu değiştir koltuk altından emzir dedi. Öyle emziriyorum biraz rahatladım gibi. Yoksa memem kopacak nerdeyse koltuk altımdanO zaman ben nasil mastit oluyorum emdikten sonra bir kere 50 bir kere 30 cikiyor mastit degilsem enfeksiyonum yoksa neden atesim cikiyor aklimda deli sorular
Hadi inşallah araları düşerO zaman biraz daha bekleyeyim insallah dogum sancisıdır..Çok tesekkur ederim canim❤
Ben ilk 10 dk baktım bişey yoktu bnde daha bıraktım oraya açıkcası ne zaman belirginleşti bilmiyom aradan bi kaç saat geçti baktım belliydi . Hayırlısı bakalımbence test cok bekledigi icin, t nin kendi yeri belli olmus. suan pozitif degil.
Aynen benimde koltuk altim agiriyor elimi kaldiramiyorum ama saginca 50 30 cikiyor emdikten sonra. Bebekte guzel kilo almis aman ya kafam karistiBen de mastit oldum. Hastaneden çıkarken 2680 di kızım dün 3200 çıktı tartıda 16 günde. Doktor emmesi iyi kilo alımı iyi dedi. O zaman ben nasıl mastit oldum dedim. Olabilir diyo emme pozisyonunu değiştir koltuk altından emzir dedi. Öyle emziriyorum biraz rahatladım gibi. Yoksa memem kopacak nerdeyse koltuk altımdan
Ben de Ekim ayında düşük yapmıştım. Doktorum reglini bekle demişti. Yine aynı tarihte regl oldum. Reglim bittikten 3-4 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başladım. O ay hamile kaldım. Yani öncelikli reglinizi beklemeniz lazım.Şimdi ben geçen ay 24 Temmuz da adet olacaktım ama olmadım sonra evde 1 gün gecttikten sonra ovulasyon testi yaptım ve koyu çıktı sonra hamilelik testi yaptım. Silikte olsa çıktı ve hamileydşm ama 3 gün sonra düşük olucagını öğrendim . 30 da kanamam başladı aynı adet gibi gördüm geçti şimdi bu ay ne zaman adet olucam bilmiyom ( bide adetim düzenlidir ha ) ve 25 inde olurum diyordum bugün öylesine ovulasyon testi yaptım ve yine koyu . Kafam karıştı yine mi hamilelik var acaba ? Bilgisi olan var mı ?( lütfen biri yorumlar mı test yapmaya çekiniyorum .
Peki gecikme olmusmuydu adetinizden . Yoksa aynı gün mü girdiniz . Normalde 25te olmam lazım dı benimBen de Ekim ayında düşük yapmıştım. Doktorum reglini bekle demişti. Yine aynı tarihte regl oldum. Reglim bittikten 3-4 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başladım. O ay hamile kaldım. Yani öncelikli reglinizi beklemeniz lazım.
Inşallah canim❤Hadi inşallah araları düşer ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?