2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oyle oyle basliyor dusa gir bari hurma ye acilmalarin olsun

Peki gecikme olmusmuydu adetinizden . Yoksa aynı gün mü girdiniz . Normalde 25te olmam lazım dı benim
Çok hatırlamıyorum ama doktor oynar demişti çünkü düşük yaptığım reglim uzun sürmüştü. Ama düşükten sonra bir sonraki regliye kadar ilişkiye girmeyin demişti doktor. Reglin bittikten sonra başlayabilirsiniz dedi.

Kızlar bebeğin göz rengi ne zaman tam belli oluyor? Ne benim ne eşimin sülalesinde renkli gözlü kimse yok ama bizim tosbanın sanki mavi gibi
eger koyu maviyse buyu bir ihtimal donmez ama rengi gri gibise doner benimkinin boncuk gibi bizimkiler zaten renkli hep 40 ciksin belli olir

Hm benim değerler düşüktü diye ara bile vermeyin dedi doktor değişiyor kişiden kişiye cnm yarın adet olmasam demek ki var bişey

O zaman ben nasil mastit oluyorum emdikten sonra bir kere 50 bir kere 30 cikiyor mastit degilsem enfeksiyonum yoksa neden atesim cikiyor aklimda deli sorular
Canım olabiliyor benimki de emiyordu üstüne sağıyordum ama mastit oldum. Göpüs ucu yaran varsa oda yapaniliyor

İnsallah canim ne diim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…