- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Tum dunya ulkelerinde gecerli artik bizim tarife 7 24Sonunda saat farkına ragmen grupta birileri var
Bizimde anlattigin tarzda kaka geliyo hep basindan beri yslani normal kakaso buGünaydın bizim bebe arka arkaya üç kere kaka yaptı üçüncüsünde beline kadar batırdı. Öncesinde 24saat yapmamıştı doktor beslenemiyor dedi diye fazla mi yuklendik acaba ,kakasi sarı sulumsu içinde de sarı tanecikler var. Uşütmus olabilir mi
Veriyorum canım. Şuan ilaç kullanıyor reflü için. Günde 3kez veriyorum biberonlaPeki sagdigin sütü napiyosun veriyor musun yoksa buzluğa mi
Yok canım normal, ohh rahatlamıştır bebiş. Benimki de probiyotik kullandığımdan beri günde birkeZ yapıyor. Öyle mutlu oluyorum ki kaka yaptı diyeGünaydın bizim bebe arka arkaya üç kere kaka yaptı üçüncüsünde beline kadar batırdı. Öncesinde 24saat yapmamıştı doktor beslenemiyor dedi diye fazla mi yuklendik acaba ,kakasi sarı sulumsu içinde de sarı tanecikler var. Uşütmus olabilir mi
Ay çok şükür o zaman biz daha yeni normale donucez galibaBizimde anlattigin tarzda kaka geliyo hep basindan beri yslani normal kakaso bu
Ay bizde de sarılık cikti 10 değeri. Doktor beslenemiyor deyince saat başı zorla uyandirip emzir ,sağ ver ,biraz da mama yedi sonuç bu çocuk kendine geldi galibaYok canım normal, ohh rahatlamıştır bebiş. Benimki de probiyotik kullandığımdan beri günde birkeZ yapıyor. Öyle mutlu oluyorum ki kaka yaptı diye
Ben mesela altininkakasini temizlerken alt degistirmeye siciyo tekrar ust ust yapmis oluyo bence normal ozellikle beslenmedej sonraAy çok şükür o zaman biz daha yeni normale donucez galiba
Emerken ağlayarak emmeye başladı emerken aşırı huzursuzdu emme süresi kısaldı bana doktorum gün boyunca biberon ve emzik verme gözlemle dedi gerçekten vermeyince bebeğim iyice huysuzlasti beni tutmamaya başladı biberonun ucunu getirdiğimde tutuyordu ozaman anladık meme reddi olduğunu biberon istediğini annemin kucağında sakinken benim kucağımda ağlıyordu emzircegimi hissedip bi kaç gün ağladı ama ona başka bir alternatif sunmadığımdan dünden beri emmeye başladı çok şükürCanım meme reddi belirtileri neydi aynı biberonu kullanıyorum ona göre haraketlerinden dikkat edeyim
yok bacim normal kaka bu bazrn doktorlar cok biliyor. bagzi doktorlarda normal karsiliyor eger bezini gun 5 6 kere degistiriyorsan yetrli besleniyor sutunde yetiyor bagzi bebekler boyuna alirGünaydın bizim bebe arka arkaya üç kere kaka yaptı üçüncüsünde beline kadar batırdı. Öncesinde 24saat yapmamıştı doktor beslenemiyor dedi diye fazla mi yuklendik acaba ,kakasi sarı sulumsu içinde de sarı tanecikler var. Uşütmus olabilir mi
benim 3 de 9 aynia kadr hep iyi hasti simdi kudurdu delirti beniKızlar bu gece benimki yatağında deliksiz 1 saat bile uyumadı. Sürekli mıkırdandı sürekli. Ay benim ilk oğlan bile bu kadar değildi. Bu nasıl bir bebek böyle. Hani ikinciler daha kolay büyüyordu hep kandırmışlar beni hep
Ay bunu bende çok merak ediyorum ben sarışın mavi gözlüyüm kızımda sarışın ve sanki maviş ortası çok açık gri etrafı lacivert gibi bazısı kesin maviş diyor bazısı döner diyor anlamadımKızlar bebeğin göz rengi ne zaman tam belli oluyor? Ne benim ne eşimin sülalesinde renkli gözlü kimse yok ama bizim tosbanın sanki mavi gibi
Çok anlayamadım. 3 bebeğiniz 9aya kadar iyiydi şimdi mi uyumuyor? Geçici bir şeydir kocaman olmuş hemen düzelir inşallah. Acaba yeni bebişi mi kıskanıyorbenim 3 de 9 aynia kadr hep iyi hasti simdi kudurdu delirti beni
Biz de qyni weyleri yasadik canim agzini tamamen japatiyodu ya da basiyodu yaygarayi sonra silikon gogus ucu aldim ondan emdi sonra alisti gogsumeEmerken ağlayarak emmeye başladı emerken aşırı huzursuzdu emme süresi kısaldı bana doktorum gün boyunca biberon ve emzik verme gözlemle dedi gerçekten vermeyince bebeğim iyice huysuzlasti beni tutmamaya başladı biberonun ucunu getirdiğimde tutuyordu ozaman anladık meme reddi olduğunu biberon istediğini annemin kucağında sakinken benim kucağımda ağlıyordu emzircegimi hissedip bi kaç gün ağladı ama ona başka bir alternatif sunmadığımdan dünden beri emmeye başladı çok şükür
Benimki de bazen menedeyken hırslanıyor bir yandan emip 5saniye sonra bağarıyor sürekli bacaklarını çekiyor, kızarıyor falan ben gaza bağlıyorum. Normal zamanda emiyor gayet güzel ama bizimde mi meme reddi belirtilerimiz var acabaEmerken ağlayarak emmeye başladı emerken aşırı huzursuzdu emme süresi kısaldı bana doktorum gün boyunca biberon ve emzik verme gözlemle dedi gerçekten vermeyince bebeğim iyice huysuzlasti beni tutmamaya başladı biberonun ucunu getirdiğimde tutuyordu ozaman anladık meme reddi olduğunu biberon istediğini annemin kucağında sakinken benim kucağımda ağlıyordu emzircegimi hissedip bi kaç gün ağladı ama ona başka bir alternatif sunmadığımdan dünden beri emmeye başladı çok şükür
aynen suan 14 aylik huyu degistiÇok anlayamadım. 3 bebeğiniz 9aya kadar iyiydi şimdi mi uyumuyor? Geçici bir şeydir kocaman olmuş hemen düzelir inşallah. Acaba yeni bebişi mi kıskanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?