2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benimki de boyle yapiyor bazen kipkirmizi oluyo hirsli hirsli emiyo ciglik atiyo, gazi oldugunda yapiyor bunu kasiyor kendini gazini cikarinca rahatliyor.

aynen suan 14 aylik huyu degisti
heleki bu son iki hafta bebegi kiskaniyor cici cici yapiyor guyor direk yuxune vurmaya calisiyir
Maşallah yürek yemişsizniz. Ben ilki kocaman ikincisinde bu kadar zorlanıyorum. Bazı insanların fıtratı çok uygun oluyor sanırım. Kutluyorum sizi allah evlatlarınızı size bağışlasın

kızlar günaydın
kızım bugün aşı oldu ondanmıdır bilmiyorum sabahtan beri ne emdi ne uyudu ağlıyor kucak istiyıor. emerken kıpkırmızı oluyor kafasını geri atıyor ve ağlıyor neden olabilir. o anda gazmı geliyor acaba

Canım aşı huzursuzluk ve Ateş yapıyor. Bir kaç gün sürüyordu etkisi. Gaz da varsa ikisi bir araya gelmiş olabilir

yarim kasik calpol verebilirdin en azindan agrisini alir o bolge sisebilirde

Canım bende doktordan 36 37.2 normal değer diye duydum. 2 gündür gündüzleri kısa kollu citcitli badi ve patikli pijama giydryrm oda nem ve işi derecesi olcen alet aldm e bebekten oda ısısı 18 24 derece olmalı ama benim en serin odam 26 derece malsf.
Kış gelse artık diyorum o derece yani.
Bu arada kısa kollu giydiriyrm ateş ölçüyorum Leon düzenli 36.5 36.9 arası çıkıyor ama kusması hic yoktu kısa kollu gydrmeye basldgmdn beri kusuyor ( odanın da kapısını açıyorum bu arada serin olsun diye)
Bakalm deneme yanılma yoluyla ne olack.
2 gecedir sabaha kadar uyumama sürekli ağlama sürekli emme istegi emince de aşırı olmada da kusuyor.
Bugün işitme testmz var doktrna sorcm bakalm

Kontrolümüz güzel geçti şükür 36+2 günlüğüz ölçümleri birkaç gün önden gidiyor 2950 gr 48 cm olmuş minnağım herşey yolunda. Sadece ufak ufak kasılmalar çıkmış nstde. Zaten 2 gündür sezeryan dikiş bölgemde yürürken biraz acı baskı hissediyordum. 3. Sezeryanım olduğu için kasılmaları istemiyor doktorum. Haftaya nst cekilicem. Kasılmalar artarsa 6 eylül cuma günü alacak. Herşey yolunda giderse 11 eylül çarşamba günü alacak (acil bir durum gelismezse) Inş sağlıkla neşeyle kavuşuruz güzel bebeklerimize

demek ki değişmiş ben oğlumda gayet net hatırlıyorum ateş ve huzursuzluk yapmıştı. Alışı değişti belki bilemiyorum.
banada ateş yapmaz dedi hemşire.
bugün zorla kan aldırdı hemşire benden her istediğinde kaçıyordum. busefer kaçamazsın dedi. emzirirken kan değerleri düşüyormuş. sizdende aldılarmı.
canım birde bende mama veriyorum arada ama arttırmayı düşünüyorum günde kaç cc veriyorsun benimki maksimum 40cc içiyor. oda çok açsa içer. 1 kilo almış bana az geldi oğlum ilk ayda 1600gr almıştı. kızımda niye böyle oldu anlamadım.

aynı şeyi bende söylüyorum hani ikinciler uslu oluyordu diyorum saat 12 de kahvaltı yapabildim. kandırılmışız arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…