- 26 Nisan 2014
- 729
- 1.926
- 113
Ben de mavi gozluyum bebe şuan benim göz rengimde inşallah dönmezAy bunu bende çok merak ediyorum ben sarışın mavi gözlüyüm kızımda sarışın ve sanki maviş ortası çok açık gri etrafı lacivert gibi bazısı kesin maviş diyor bazısı döner diyor anlamadım
benimki de boyle yapiyor bazen kipkirmizi oluyo hirsli hirsli emiyo ciglik atiyo, gazi oldugunda yapiyor bunu kasiyor kendini gazini cikarinca rahatliyor.Benimki de bazen menedeyken hırslanıyor bir yandan emip 5saniye sonra bağarıyor sürekli bacaklarını çekiyor, kızarıyor falan ben gaza bağlıyorum. Normal zamanda emiyor gayet güzel ama bizimde mi meme reddi belirtilerimiz var acaba
Maşallah yürek yemişsizniz. Ben ilki kocaman ikincisinde bu kadar zorlanıyorum. Bazı insanların fıtratı çok uygun oluyor sanırım. Kutluyorum sizi allah evlatlarınızı size bağışlasınaynen suan 14 aylik huyu degisti
heleki bu son iki hafta bebegi kiskaniyor cici cici yapiyor guyor direk yuxune vurmaya calisiyir
Gazdır canım büyük ihtimallekızlar günaydın
kızım bugün aşı oldu ondanmıdır bilmiyorum sabahtan beri ne emdi ne uyudu ağlıyor kucak istiyıor. emerken kıpkırmızı oluyor kafasını geri atıyor ve ağlıyor neden olabilir. o anda gazmı geliyor acaba
Canım aşı huzursuzluk ve Ateş yapıyor. Bir kaç gün sürüyordu etkisi. Gaz da varsa ikisi bir araya gelmiş olabilirkızlar günaydın
kızım bugün aşı oldu ondanmıdır bilmiyorum sabahtan beri ne emdi ne uyudu ağlıyor kucak istiyıor. emerken kıpkırmızı oluyor kafasını geri atıyor ve ağlıyor neden olabilir. o anda gazmı geliyor acaba
sag ol canim emzirirk3n oldu ama iyi oldu. sanada masallahMaşallah yürek yemişsizniz. Ben ilki kocaman ikincisinde bu kadar zorlanıyorum. Bazı insanların fıtratı çok uygun oluyor sanırım. Kutluyorum sizi allah evlatlarınızı size bağışlasın
yarim kasik calpol verebilirdin en azindan agrisini alir o bolge sisebilirdekızlar günaydın
Canım ilk ay aşısı ateş yapmazmış doktorum ve hemşire öyle söylediCanım aşı huzursuzluk ve Ateş yapıyor. Bir kaç gün sürüyordu etkisi. Gaz da varsa ikisi bir araya gelmiş olabilir
Canım ilk ay aşısı ateş yapmazmış doktorum ve hemşire öyle söyledi
Canım bende doktordan 36 37.2 normal değer diye duydum. 2 gündür gündüzleri kısa kollu citcitli badi ve patikli pijama giydryrm oda nem ve işi derecesi olcen alet aldm e bebekten oda ısısı 18 24 derece olmalı ama benim en serin odam 26 derece malsf.36,5-37,5 arası olmalı canım. 36ya yakın çıkıyorsa örneğin 36 36,1 36,2 gibi üşüyor demekmiş. Özellikle erkek çocukların vücut ısısı 37lerde seyredermiş oyüzden 36ya yakınsa uzun kollu giydir canım
14 aylik miiii helal olsun vallaaynen suan 14 aylik huyu degisti
heleki bu son iki hafta bebegi kiskaniyor cici cici yapiyor guyor direk yuxune vurmaya calisiyir
Yavas yavas gelecek canim kendini uzme zaten suan bebegin aldigi sivi cok az ancaArkadaşlar 5gunluk olduk sagdigimda iki memeden toplam 30cc çıkıyor niye bukadar az
sanirim pes pes oluncaa uykusuzluk yorgunluga alisiyorsun 1 saat uyusam bile 10 saat uymus gibi oluyorums014 aylik miiii helal olsun valla
daha tam grlmemis sutun sicak dusun altina gir guzelce ovala sut kanallarin acilsin birde komposto yap sutlu corpa bulgur pilavi soda oneririm bol su birdr bebegin emmeside onemliArkadaşlar 5gunluk olduk sagdigimda iki memeden toplam 30cc çıkıyor niye bukadar az
banada ateş yapmaz dedi hemşire.demek ki değişmiş ben oğlumda gayet net hatırlıyorum ateş ve huzursuzluk yapmıştı. Alışı değişti belki bilemiyorum.
Kızlar bu gece benimki yatağında deliksiz 1 saat bile uyumadı. Sürekli mıkırdandı sürekli. Ay benim ilk oğlan bile bu kadar değildi. Bu nasıl bir bebek böyle. Hani ikinciler daha kolay büyüyordu hep kandırmışlar beni hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?