2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah sen de Ağustos annesi olmadın sanırım. Benim de son 2 günüm.hem Eylül annelerine hem buraya yazıyorsun anladığım kadarıyla. Beni de takdim et de artık Eylül annelerine geçiş yapayım Ağustos’tan ümidi kestim.

Bende aynı yarım kol giydirip müslin örtüyordum ama dokunduğumda hafif ılık bile olmuyordu vucudu ateşine bakınca 35,5 dan sonra zorla yavaş yavaş 36ya çıkıyordu. Ve kolları elleri bacaklarında bal peteği şekli oluyordu annem üşüyor diyince giydirdim artık sanki böyle daha rahat geliyor gazını daha iyi çıkartıyor. Uzun kolluyu çıkartmıyorum artık canım. Doktorda ateşine sebep bulamayınca üşütmüş dedi. Benim evde 27-28 derece hep nasıl üşütmüş anlamadım ama

Bende aynı yarım kol giydirip müslin örtüyordum ama dokunduğumda hafif ılık bile olmuyordu vucudu ateşine bakınca 35,5 dan sonra zorla yavaş yavaş 36ya çıkıyordu. Ve kolları elleri bacaklarında bal peteği şekli oluyordu annem üşüyor diyince giydirdim artık sanki böyle daha rahat geliyor. Benim evde 27-28 derece hep
Arkadaşlar 5gunluk olduk sagdigimda iki memeden toplam 30cc çıkıyor niye bukadar az
emzirip sağıyorsan ve okadar çıkıyorsa gayet iyi canım. Zaten ihtiyacı olan o kadar. Az değil bol bile maşallah kendini azmı değilmi diye meşgul etme tam tersi benim sütüm var bol bol de. Psikolojin çok etkiliyor sütünü

Kızlar daha geçen hafta antibiyotik kulanımım bitmişti sol göğsüm mastitti geçti çok şükür. Şimdi sağ göğsümde ağrı var sıcaklık var. Tekrar soktora gitmeme gerek var mı yoksa kullandığım ilacı alıp devam mı etsem? Yada bekleyeyim mi birkaç gün

Ekimde de doğursan gidemezsin bir yere
Beraber yürüdük Biz bu yollarda

Kizlar hali ortusu kullanan var mi? Valla hali yikatmaktan gina geldi. Elle de sil sil biktim. Kayiyor falan diyorlar ama farkli kumas cinsleri varmis biliyor musunuz? Koltuk ortusune de varim eskiden sacma geliyordu ama artik bas edemiycem galiba.

Kizlar hali ortusu kullanan var mi? Valla hali yikatmaktan gina geldi. Elle de sil sil biktim. Kayiyor falan diyorlar ama farkli kumas cinsleri varmis biliyor musunuz? Koltuk ortusune de varim eskiden sacma geliyordu ama artik bas edemiycem galiba.
Koltuk örtüsüne bende talibim ama L koltuklara uygun yok maalesef lastikli çarşaf seriyorum artık. Heryerini söktüm yıkadım mis gibi 40mevlüdüne kadar temiz kalsın dedim. İkea olunca sökülüp yıkanıyor ama beyaz renk olunca çabuk batıyor

Evlenirken hepimiz beyaz alarak hatayi en basinda yaptikbutun ev beyaz. Koltuk, hali, sandalye de beyaz kumas. Koltuklara ben de carsaf seriyorum ama yuz kere kayiyor gun icinde. Bir de kol kisimlarina yetmiyor. 40 mevludunu nasil yapican canim? Kalabalik mi olacak?

Bence aynı ilaçtan devam et ilerlemesin

O değilde bacak kılları beyaz kose takımına dökülen kocaya da örtü olsa ne güzel olur . Bıktım yemin ediyorum . Ağda yapacam en son

Ekimde de doğursan gidemezsin bir yere
Beraber yürüdük Biz bu yollarda
Takvimi silinmeyen son neferi de yarın kaybediyoruz burdayım burdayım canım ben de sizsiz bir yere gitmem zaten
Neyse 2 günümüz var belki Deniz bey harekete geçer çocuk bence Bursa’nın serinlemesini bekliyor. Havalar çok sıcak diye gelmiyor

Benden kn almadılar ama daha aşıya gitmedik biz belki ondan bilmiyorum . Benim oğlan 1 aylık olmak üzere 1 kg almış. Mama tek seferde benim süt durumuma göre 60/90 cc arası yiyor. Günde bazen 3 bazen 4 kez mama veriyorum.aventin cam biberonunu kullanıyorum. Meme boş ise zaten belli oluyor o zaman ve emse bile doymayıp ağlayınca hemen veriyorum. Memeden uzaklaşmadı şimdilik memede uyumayı seviyor boş meme bile olsa cuk cuk emiyor şaşkın. 1 kg az gelmedi bana. Gayet iyi bir kilo artışı bence. 1 aylık aşıyı 3 Eylül’de olacak o zamanda yazarım kaç kilo olmuş tam olarak.

her bunye farkli canim benim ki ilk cocugum iki kilo slmisti sonraki aylar 1 .500 kilo mama vermefigim halde ikinciside oyleydi ama 3 de ilk ay 1 kilo aldi mamada veriyorfum sonra bir baktim memeden kesildi 5 aylikkrn hamile kalfim mamayi pek vermiyecm bunda

Mama yemısse normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…