MaşallahKontrolümüz güzel geçti şükür 36+2 günlüğüz ölçümleri birkaç gün önden gidiyor 2950 gr 48 cm olmuş minnağımherşey yolunda. Sadece ufak ufak kasılmalar çıkmış nstde. Zaten 2 gündür sezeryan dikiş bölgemde yürürken biraz acı baskı hissediyordum. 3. Sezeryanım olduğu için kasılmaları istemiyor doktorum. Haftaya nst cekilicem. Kasılmalar artarsa 6 eylül cuma günü alacak. Herşey yolunda giderse 11 eylül çarşamba günü alacak (acil bir durum gelismezse) Inş sağlıkla neşeyle kavuşuruz güzel bebeklerimize
Bende aynı yarım kol giydirip müslin örtüyordum ama dokunduğumda hafif ılık bile olmuyordu vucudu ateşine bakınca 35,5 dan sonra zorla yavaş yavaş 36ya çıkıyordu. Ve kolları elleri bacaklarında bal peteği şekli oluyordu annem üşüyor diyince giydirdim artık sanki böyle daha rahat geliyor gazını daha iyi çıkartıyor. Uzun kolluyu çıkartmıyorum artık canım. Doktorda ateşine sebep bulamayınca üşütmüş dedi. Benim evde 27-28 derece hep nasıl üşütmüş anlamadım amaCanım bende doktordan 36 37.2 normal değer diye duydum. 2 gündür gündüzleri kısa kollu citcitli badi ve patikli pijama giydryrm oda nem ve işi derecesi olcen alet aldm e bebekten oda ısısı 18 24 derece olmalı ama benim en serin odam 26 derece malsf.
Kış gelse artık diyorum o derece yani.
Bu arada kısa kollu giydiriyrm ateş ölçüyorum Leon düzenli 36.5 36.9 arası çıkıyor ama kusması hic yoktu kısa kollu gydrmeye basldgmdn beri kusuyor ( odanın da kapısını açıyorum bu arada serin olsun diye)
Bakalm deneme yanılma yoluyla ne olack.
2 gecedir sabaha kadar uyumama sürekli ağlama sürekli emme istegi emince de aşırı olmada da kusuyor.
Bugün işitme testmz var doktrna sorcm bakalm
Kolay degildir ama senin isin ilerde kolay olur muhtemelen hepsi bir aradaa buyur ne guzelsanirim pes pes oluncaa uykusuzluk yorgunluga alisiyorsun 1 saat uyusam bile 10 saat uymus gibi oluyorums0
Bende aynı yarım kol giydirip müslin örtüyordum ama dokunduğumda hafif ılık bile olmuyordu vucudu ateşine bakınca 35,5 dan sonra zorla yavaş yavaş 36ya çıkıyordu. Ve kolları elleri bacaklarında bal peteği şekli oluyordu annem üşüyor diyince giydirdim artık sanki böyle daha rahat geliyor. Benim evde 27-28 derece hepCanım bende doktordan 36 37.2 normal değer diye duydum. 2 gündür gündüzleri kısa kollu citcitli badi ve patikli pijama giydryrm oda nem ve işi derecesi olcen alet aldm e bebekten oda ısısı 18 24 derece olmalı ama benim en serin odam 26 derece malsf.
Kış gelse artık diyorum o derece yani.
Bu arada kısa kollu giydiriyrm ateş ölçüyorum Leon düzenli 36.5 36.9 arası çıkıyor ama kusması hic yoktu kısa kollu gydrmeye basldgmdn beri kusuyor ( odanın da kapısını açıyorum bu arada serin olsun diye)
Bakalm deneme yanılma yoluyla ne olack.
2 gecedir sabaha kadar uyumama sürekli ağlama sürekli emme istegi emince de aşırı olmada da kusuyor.
Bugün işitme testmz var doktrna sorcm bakalm
emzirip sağıyorsan ve okadar çıkıyorsa gayet iyi canım. Zaten ihtiyacı olan o kadar. Az değil bol bile maşallah kendini azmı değilmi diye meşgul etme tam tersi benim sütüm var bol bol de. Psikolojin çok etkiliyor sütünüArkadaşlar 5gunluk olduk sagdigimda iki memeden toplam 30cc çıkıyor niye bukadar az
Ekimde de doğursan gidemezsin bir yereMaşallahsen de Ağustos annesi olmadın sanırım. Benim de son 2 günüm.hem Eylül annelerine hem buraya yazıyorsun anladığım kadarıyla. Beni de takdim et de artık Eylül annelerine geçiş yapayım Ağustos’tan ümidi kestim.
Koltuk örtüsüne bende talibim ama L koltuklara uygun yok maalesefKizlar hali ortusu kullanan var mi? Valla hali yikatmaktan gina geldi. Elle de sil sil biktim. Kayiyor falan diyorlar ama farkli kumas cinsleri varmis biliyor musunuz? Koltuk ortusune de varimeskiden sacma geliyordu ama artik bas edemiycem galiba.
Evlenirken hepimiz beyaz alarak hatayi en basinda yaptikKoltuk örtüsüne bende talibim ama L koltuklara uygun yok maaleseflastikli çarşaf seriyorum artık. Heryerini söktüm yıkadım mis gibi 40mevlüdüne kadar temiz kalsın dedim. İkea olunca sökülüp yıkanıyor ama beyaz renk olunca çabuk batıyor
Bence aynı ilaçtan devam et ilerlemesinKızlar daha geçen hafta antibiyotik kulanımım bitmişti sol göğsüm mastitti geçti çok şükür. Şimdi sağ göğsümde ağrı var sıcaklık var. Tekrar soktora gitmeme gerek var mı yoksa kullandığım ilacı alıp devam mı etsem? Yada bekleyeyim mi birkaç gün
O değilde bacak kılları beyaz kose takımına dökülen kocaya da örtü olsa ne güzel olur . Bıktım yemin ediyorum . Ağda yapacam en sonKizlar hali ortusu kullanan var mi? Valla hali yikatmaktan gina geldi. Elle de sil sil biktim. Kayiyor falan diyorlar ama farkli kumas cinsleri varmis biliyor musunuz? Koltuk ortusune de varimeskiden sacma geliyordu ama artik bas edemiycem galiba.
kesinlikle degil ama ilerde sefasini cekerimKolay degildir ama senin isin ilerde kolay olur muhtemelen hepsi bir aradaa buyur ne guzel
Takvimi silinmeyen son neferi de yarın kaybediyoruzEkimde de doğursan gidemezsin bir yere
Beraber yürüdük Biz bu yollarda
Benden kn almadılar ama daha aşıya gitmedik biz belki ondan bilmiyorumbanada ateş yapmaz dedi hemşire.
bugün zorla kan aldırdı hemşire benden her istediğinde kaçıyordum. busefer kaçamazsın dedi. emzirirken kan değerleri düşüyormuş. sizdende aldılarmı.
canım birde bende mama veriyorum arada ama arttırmayı düşünüyorum günde kaç cc veriyorsun benimki maksimum 40cc içiyor. oda çok açsa içer. 1 kilo almış bana az geldi oğlum ilk ayda 1600gr almıştı. kızımda niye böyle oldu anlamadım.
her bunye farkli canim benim ki ilk cocugum iki kilo slmisti sonraki aylar 1 .500 kilo mama vermefigim halde ikinciside oyleydi ama 3 de ilk ay 1 kilo aldi mamada veriyorfum sonra bir baktim memeden kesildi 5 aylikkrn hamile kalfim mamayi pek vermiyecm bundabanada ateş yapmaz dedi hemşire.
bugün zorla kan aldırdı hemşire benden her istediğinde kaçıyordum. busefer kaçamazsın dedi. emzirirken kan değerleri düşüyormuş. sizdende aldılarmı.
canım birde bende mama veriyorum arada ama arttırmayı düşünüyorum günde kaç cc veriyorsun benimki maksimum 40cc içiyor. oda çok açsa içer. 1 kilo almış bana az geldi oğlum ilk ayda 1600gr almıştı. kızımda niye böyle oldu anlamadım.
Mama yemısse normalGünaydın bizim bebe arka arkaya üç kere kaka yaptı üçüncüsünde beline kadar batırdı. Öncesinde 24saat yapmamıştı doktor beslenemiyor dedi diye fazla mi yuklendik acaba ,kakasi sarı sulumsu içinde de sarı tanecikler var. Uşütmus olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?