bende her sabah mama vermek zorunda kaliyorum, sanirim ben ac oldugum kahvalti yapmadigim zaman sütüm az geliyo bebek doymuyo ağlıyor ellerini yalamaya devam ediyo 30 ml veriyorum. gun icerisinde mama vermiyorum sütüm yetiyo.ac kalmamaya bol sivi tuketmeye dikkat ediyorum.Kizlar merhaba
14 gunluk oldu kizim...
Fakat sutum yetmiyormama takviyesi yapiyoruz varmi aranizda boyle sorun yasayan? Sagmayi denedim toplam 40 cc zor cikti
Benimde yetmiyor benim anca 20 cc civarinda çıkıyor. Sagiyorum artacaktır inşallah. Mama bende veriyorum. İlk doğduğu günlerde az vermişiz. Sarılık oldu yavrum açlıktan. Doktor kızdı niye aç bıraktınız diye. Tamam anne sütü çok önemli ama süt az olunca çocukta doymuyor. Mecburen mama veriyorum. Biz Bebelac kullanıyoruz. Sen hangi markayı kullanıyorsun?Kizlar merhaba
14 gunluk oldu kizim...
Fakat sutum yetmiyormama takviyesi yapiyoruz varmi aranizda boyle sorun yasayan? Sagmayi denedim toplam 40 cc zor cikti
Maşallah size. Allah hayırlı evlat etsin.Bizim de kırkımiz cıktı kızlar dün.
Zaman ne çabuk geçiyor.bi bakmışız bir yaşına gelmisler
Yetmediğine eminmisin canım kilosuna baktınmı bndesağdıpımda 30cc ancak çıkıyor mama vermiyorum hiç43 günlük oldukKizlar merhaba
14 gunluk oldu kizim...
cnm ertesi gun hastanede damardan alip bakmjslardi. temizdi sukur. topku kanindan da aramadilar. hemsire temiz cikti demekki aramadilar dedi.
dr.a danis bence cnm.Kızlar daha geçen hafta antibiyotik kulanımım bitmişti sol göğsüm mastitti geçti çok şükür. Şimdi sağ göğsümde ağrı var sıcaklık var. Tekrar soktora gitmeme gerek var mı yoksa kullandığım ilacı alıp devam mı etsem? Yada bekleyeyim mi birkaç gün
Sütün fazla gelıp bırden emıyorsa gaz oluyordurBenimki de bazen menedeyken hırslanıyor bir yandan emip 5saniye sonra bağarıyor sürekli bacaklarını çekiyor, kızarıyor falan ben gaza bağlıyorum. Normal zamanda emiyor gayet güzel ama bizimde mi meme reddi belirtilerimiz var acaba
gecelerı de yanına ıncır ya da hurma koy hem susatıyor su ıcme geregı duyup sıvı alıyorsun hem cok sut yapıyor benım en cok sabah kalkar kalkmaz sutum oluyor hemde kan şekerım dusmuyor. Belkı kılo vermem yavas olur ama boyle ıyıbende her sabah mama vermek zorunda kaliyorum, sanirim ben ac oldugum kahvalti yapmadigim zaman sütüm az geliyo bebek doymuyo ağlıyor ellerini yalamaya devam ediyo 30 ml veriyorum. gun icerisinde mama vermiyorum sütüm yetiyo.ac kalmamaya bol sivi tuketmeye dikkat ediyorum.
Olarac dıye surup var katı beslendıgınız gun onerırım bır de sıcak su oturması cok ıyı gelır. Kabız oldugunuzu hıssedersenız aferdesınız sıcak suyun ıcıne tuvalatınızı yapın cok zorlanırsanız protolog krem fıtıl kullanabılırısın ben kullamdım 4. Dereceden hemoroıd hastası oldugum ıcın herseyı denedımbenimde 2gundur sol meme ucu aciyrdu kizim emerken. baktim ucunda sivilce gibi birsey. iltihap olmus. dr antibiyotikli krem verdi. pazartesiye kadar gecmezse hap veririm dedi. eger bisi yapmazsak mastite cevirirmis. siz de dikkat edin oyle birsey olursa.
bir de ne yazik kj 2 ay kasilmaktan hemoroid oldum. ilac krem vs veremezmis bebegi korumasi lazimmis. bil dere otu tuket onun icin dedi aklinizda olsun.
saol cnm. ilac vermiyorlar emzirdigim icinmis.Olarac dıye surup var katı beslendıgınız gun onerırım bır de sıcak su oturması cok ıyı gelır. Kabız oldugunuzu hıssedersenız aferdesınız sıcak suyun ıcıne tuvalatınızı yapın cok zorlanırsanız protolog krem fıtıl kullanabılırısın ben kullamdım 4. Dereceden hemoroıd hastası oldugum ıcın herseyı denedım
Oralac bıtkısel surup ucretlı kesın onerırım doktor verdı bana cocuklarda kullanılıyormus. Protologda krem doktoronuza danısrak kullanım dıyor eczacı tanıdıgımız eger cok zararlı olsa kesınlıkle kullanımaz yazar demıstı ben kullandmsaol cnm. ilac vermiyorlar emzirdigim icinmis.
sevindim canım hiç bir anne üzülmesin insanı strese sokuyorlarcnm ertesi gun hastanede damardan alip bakmjslardi. temizdi sukur. topku kanindan da aramadilar. hemsire temiz cikti demekki aramadilar dedi.
dr.a danis bence cnm.
Allah yardımcın olsun sağ salim al insallah bebeğini kucağınaBen de bugün kontrole gittim ve 41+0 bebek kilolu o yuzden doktor daha fazla beklemeyelim suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Kendi sancılarım var ama yeterli değil suniyle destekleyecekler. Bende yarın için kabul ettim. Sabahtan gidip doğum için artık harakete geçicez. Çok stresliyim sabahtan beri ağlıyorum.
I ikuayko sen ne yaptın?
Hepinizden dua bekliyorum yarın için.
Kalbimden geçen bu gece kendi sancımın gelmesi ve normal doğuma gitmek
inşallah Allahim sağ slaim evladını kucagina almayi nasip etsin canim hayirki şekil dogum neyse senin için kolaylık versin rabbimBen de bugün kontrole gittim ve 41+0 bebek kilolu o yuzden doktor daha fazla beklemeyelim suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Kendi sancılarım var ama yeterli değil suniyle destekleyecekler. Bende yarın için kabul ettim. Sabahtan gidip doğum için artık harakete geçicez. Çok stresliyim sabahtan beri ağlıyorum.
I ikuayko sen ne yaptın?
Hepinizden dua bekliyorum yarın için.
Kalbimden geçen bu gece kendi sancımın gelmesi ve normal doğuma gitmek
Bu seferde ayakta emmeye alıştı bu kız bana düşman resmen kollarım acıyor artık valla olmazsa bende silikon göğüs ucu alayimBiz de qyni weyleri yasadik canim agzini tamamen japatiyodu ya da basiyodu yaygarayi sonra silikon gogus ucu aldim ondan emdi sonra alisti gogsume
O gazdir canım bizim doktorumuz bebekler emer etmez süt mideden bagirsaklara geçiyor dedi o yüzden gaz sancısı yapıyormuş emerken bacaklarını çekiyorlar huysuzlasiyorlar dedi o yüzden emzirmeden önce gaz masajı önerdiBenimki de bazen menedeyken hırslanıyor bir yandan emip 5saniye sonra bağarıyor sürekli bacaklarını çekiyor, kızarıyor falan ben gaza bağlıyorum. Normal zamanda emiyor gayet güzel ama bizimde mi meme reddi belirtilerimiz var acaba
Ay inşallah bende eşimde çok istiyoruz maviş olmasını inşallah dönmezBen de mavi gozluyum bebe şuan benim göz rengimde inşallah dönmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?