Çok değil canım ev küçük zaten, 20kişi falan olurEvlenirken hepimiz beyaz alarak hatayi en basinda yaptikbutun ev beyaz. Koltuk, hali, sandalye de beyaz kumas. Koltuklara ben de carsaf seriyorum ama yuz kere kayiyor gun icinde. Bir de kol kisimlarina yetmiyor. 40 mevludunu nasil yapican canim? Kalabalik mi olacak?
Annemde öyle söyledi mideyle bağırsak arası yok dedi. Çok üzülüyorum acaba meme reddi mi diye biberon verince mucuk mucuk içiyorO gazdir canım bizim doktorumuz bebekler emer etmez süt mideden bagirsaklara geçiyor dedi o yüzden gaz sancısı yapıyormuş emerken bacaklarını çekiyorlar huysuzlasiyorlar dedi o yüzden emzirmeden önce gaz masajı önerdi
Bende de oldu 3gün önce fıstılar sanki. Dün şerbetli tatlı yedim. Gece iki tişört değiştim hepsi batmış süt akmış. Sabahına sağ göğsümde mastit belirtileri oldu dolu dolu ağrısı var. Tatlıdan oldu herhaldeKizlar humana içiyorum su içiyorum e sağıyorum memeyi boşaltıyorum ama yok kiz 3 saatte bir emiyor meme dolmuyor 5 6 saat evet süt oluyor ama eskisi gibi gerilmiyor göğüsüm hala yumuşak
Belkı sutun cok gıder bıberon kontorollu bugun bır bayan sut bırden cok guderse gazı cok olur dedıAnnemde öyle söyledi mideyle bağırsak arası yok dedi. Çok üzülüyorum acaba meme reddi mi diye biberon verince mucuk mucuk içiyor
Ya baska bir yolu var mi acaba aklima gelenleri yaptim ama yok eskiden fışkırırdı dokununca simdi söndü balon gibiBende de oldu 3gün önce fıstılar sanki. Dün şerbetli tatlı yedim. Gece iki tişört değiştim hepsi batmış süt akmış. Sabahına sağ göğsümde mastit belirtileri oldu dolu dolu ağrısı var. Tatlıdan oldu herhalde
Ya baska bir yolu var mi acaba aklima gelenleri yaptim ama yok eskiden fışkırırdı dokununca simdi söndü balon gibi
3 saatte bir emiyo demişsin yetiyor demekki yetmezse uyumaz heralde benimki bugün hiç uyumadı nerdeyse. 20 dk emiyo uyudu diye bırakıyorum yarım saati bulmadan yine emmek istiyor çok yoruldum gecede devam ederse böyle sabah ben PertYa baska bir yolu var mi acaba aklima gelenleri yaptim ama yok eskiden fışkırırdı dokununca simdi söndü balon gibi
Haklı çocuk, benim kız isilik oldu. Evde 27 derece klima çalışmasına rağmenTakvimi silinmeyen son neferi de yarın kaybediyoruzburdayım burdayım canım ben de sizsiz bir yere gitmem zaten
Neyse 2 günümüz var belki Deniz bey harekete geçerçocuk bence Bursa’nın serinlemesini bekliyor. Havalar çok sıcak diye gelmiyor
Aaaa hayırlı olsun canım. İnşallah sürecim çabucak ilerler ve yavrunu kolaycacık kucağına alırsın. Benim doktor da 1 hafta bekleyelim dedi.Ben de bugün kontrole gittim ve 41+0 bebek kilolu o yuzden doktor daha fazla beklemeyelim suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Kendi sancılarım var ama yeterli değil suniyle destekleyecekler. Bende yarın için kabul ettim. Sabahtan gidip doğum için artık harakete geçicez. Çok stresliyim sabahtan beri ağlıyorum.
I ikuayko sen ne yaptın?
Hepinizden dua bekliyorum yarın için.
Kalbimden geçen bu gece kendi sancımın gelmesi ve normal doğuma gitmek
Ya bizim evimizde çok sıcak, araştırıyoruz doktor tavsiyelerimle bakıyoruz 18-24 derece arası Bebek için ideal sıcaklık diyor her yerde.Haklı çocuk, benim kız isilik oldu. Evde 27 derece klima çalışmasına rağmen
Doktor kontrolu vardı bugün isilikleri sordum hergün duş, sıcaklık en fazla 26 derece olsun dedi. Ben yine kıyamıyorum 27 yapıyorum korkuyorum.Ya bizim evimizde çok sıcak, araştırıyoruz doktor tavsiyelerimle bakıyoruz 18-24 derece arası Bebek için ideal sıcaklık diyor her yerde.
Yaz günü bebe doğurmak da bakmak da ne zormuş arkadaş. Doğunca biz napıcaz bilmiyorumsalonda klima çalıştırıp yatak odasında onu uyutucaz artık herhalde.
Allah razı olsun inşallah ❤Allah yardımcın olsun sağ salim al insallah bebeğini kucağına
inşallah Allahim sağ slaim evladını kucagina almayi nasip etsin canim hayirki şekil dogum neyse senin için kolaylık versin rabbim
Saolasın inşallah. Senin kaçıncı hafta? Benim 41+0Aaaa hayırlı olsun canım. İnşallah sürecim çabucak ilerler ve yavrunu kolaycacık kucağına alırsın. Benim doktor da 1 hafta bekleyelim dedi.
Benim 40 doluyor yarın. Senin şuanki haftana geleceğim bende haftaya. 41 i doldurtacak doktor.Allah razı olsun inşallah ❤
Amin inşallah saolasın ❤
Saolasın inşallah. Senin kaçıncı hafta? Benim 41+0
Ben de bugün kontrole gittim ve 41+0 bebek kilolu o yuzden doktor daha fazla beklemeyelim suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Kendi sancılarım var ama yeterli değil suniyle destekleyecekler. Bende yarın için kabul ettim. Sabahtan gidip doğum için artık harakete geçicez. Çok stresliyim sabahtan beri ağlıyorum.
I ikuayko sen ne yaptın?
Hepinizden dua bekliyorum yarın için.
Kalbimden geçen bu gece kendi sancımın gelmesi ve normal doğuma gitmek
Ben şokGecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
12.10 da 50cm 3.580gr 9ay17gunluk doğdu Mutlu.
Spinal sezeryan
Emiyor, agliyor, hirsindan kipkirmizi oluyor. Babasiyla hastanedeyiz, herkes gitti cekirdek aile kaldık.
Merak eden olursa detaylari yazarim. Siii yuuuu
Hayırlı olsun canım minik adam kime benziyor sen nasılsınGecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
Spinal sezeryan
Emiyor, agliyor, hirsindan kipkirmizi oluyor. Babasiyla hastanedeyiz, herkes gitti cekirdek aile kaldık.
Gozun aydin mutlu bebek hos gelmis musmutlu hayati olur insallahGecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
Spinal sezeryan
Cikarken ocagi camlari kontrol etBen şok
Çok sevindim canım. Sessiz sessiz doğurdun vallahiiiiii. Sağlıkla büyüt Mutlucuğunu
Tükkanı ben kapatıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?