2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gece kendi uyanıyor acıkınca ama bugün hep 10 dk emdi memede uyuyakaldi kesin ac uyudu diye evham yaptim çünkü az süt doymasi için daha fazla emmesi lazim

sevindim canım hiç bir anne üzülmesin insanı strese sokuyorlar
amjn cnm. bjz hala sarilikla ugrasiyrz. pazartesi yine kan alacaklar.

cnm sagsaglim kurtulun insallah.

cnm mutlu mutlu buyut Mutlu'cugu
pigme deyip dyrdun ama masallah boyu kilosu cok guzel minnosun.
saclar nasil? sana benzemis mi?
sen iyi misin?

Tabiki bekleriz efendim ben 2-3 haftadır buraya da yazmaya başladım

Hoşgelmiş mutlucuuuk Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inşallah.. ❤

Sağlıkla kucağına al inşallah canım hiç olumsuz düşünme Allah yardım ediyor inşaallah yarın bebiş kollarındayken hepsini unutacaksın bunların..

Inş hakkinizda hayırlısı olur inş kolay bir doğumunuz olur

ana baakkk bnde seni merak ediyordum

Sağlıkla gelsin bebişin hiç stres yapma hep iyi düşün inşallah iyi de olacak. Dualarımda olacaksın.

Hosgelmis mutlu'cuk.Bebeye cüce olacak cüce olacak dedin maşallah bak 50 cm doğmuş.❤gözünüz aydın sağlıkla sihatle allah analı babalı büyütsün inşallah.. bi gulus var mı bi guluss

Sizi yerimmmm hayirli olsunnn Allah ikingozden ayirmasinnn

maslalah canim kavuşmuşsun mutluya
gayet guzle kilosu boyu masalalh
Allah anali babali büyütsün

Kızlar ıyı geceler. Pazartesi sezeryan oldum salı cıktık carsamba oglum idrar cok yapmadı kaka da. 1 kez az kaka. 2 3 kez az az cıs. Bugun işitme testi vs geldık dr a.
Ac kalmıs cocugum ondan yapmamıs. Oysaki mama da veriyoruz meme de. Bu arada biraz tombık dogdu ama kılo kaybı oldu. Kilodan dolayı sezeryan olmustum. Sımdı tahlilde kanda tuz cok cıkmıs. Bıde 13 sarılık cıkmıs. Yatıs yaptık mavi ısık veriyorlar. Serum da.

Bu arada spınal sezeryan olduk. Bas agrısndan maf oldum. Tam ameliyat a baslarken uyutun benı dedım komple cok korktum. Dun bugun oldum bas agrısına 2. 5 saat serum yedim. Hala ayaga kalkınca aynı. Nöroloji ye de gozuktum yatmam gerekyıgını soyledi sezeryan da belden uyusmada oluyomus. Ne zor kadın olmak. Basımı ayakta tutamıyorum. Cocugum cıs kaka yapamıyo ac kalmıs dıyeymıs. Bugun den beri mama memee verıyoz yıne yok.

Kızlar Allah aşkına derdime bi çare bulun. Bi türlü mememden ayıramıyorun. Yatağa yatınca maksimum 10 dk sonra ağlıyo gene meme istiyo. Emzik sevmiyo kusuyo. Kaç saattir ayaktayım gözlerim şiş gollum gibi geziyorum. Mememden nasıl ayıracam

Güzel haberler gelmeye devam ediyordu :)
Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömrü olsun Mutlu bebeğin tüm sevdikleriyle beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…