- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Gece kendi uyanıyor acıkınca ama bugün hep 10 dk emdi memede uyuyakaldi kesin ac uyudu diye evham yaptim çünkü az süt doymasi için daha fazla emmesi lazim3 saatte bir emiyo demişsin yetiyor demekki yetmezse uyumaz heralde benimki bugün hiç uyumadı nerdeyse. 20 dk emiyo uyudu diye bırakıyorum yarım saati bulmadan yine emmek istiyor çok yoruldum gecede devam ederse böyle sabah ben Pert
amjn cnm. bjz hala sarilikla ugrasiyrz. pazartesi yine kan alacaklar.sevindim canım hiç bir anne üzülmesin insanı strese sokuyorlar
cnm sagsaglim kurtulun insallah.Ben de bugün kontrole gittim ve 41+0 bebek kilolu o yuzden doktor daha fazla beklemeyelim suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Kendi sancılarım var ama yeterli değil suniyle destekleyecekler. Bende yarın için kabul ettim. Sabahtan gidip doğum için artık harakete geçicez. Çok stresliyim sabahtan beri ağlıyorum.
I ikuayko sen ne yaptın?
Hepinizden dua bekliyorum yarın için.
Kalbimden geçen bu gece kendi sancımın gelmesi ve normal doğuma gitmek
cnm mutlu mutlu buyut Mutlu'cuguGecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
12.10 da 50cm 3.580gr 9ay17gunluk doğdu Mutlu.
Spinal sezeryan
Emiyor, agliyor, hirsindan kipkirmizi oluyor. Babasiyla hastanedeyiz, herkes gitti cekirdek aile kaldık.
Merak eden olursa detaylari yazarim. Siii yuuuu
Tabiki bekleriz efendimMaşallahsen de Ağustos annesi olmadın sanırım. Benim de son 2 günüm.hem Eylül annelerine hem buraya yazıyorsun anladığım kadarıyla. Beni de takdim et de artık Eylül annelerine geçiş yapayım Ağustos’tan ümidi kestim.
Hoşgelmiş mutlucuuukGecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
Spinal sezeryan
Emiyor, agliyor, hirsindan kipkirmizi oluyor. Babasiyla hastanedeyiz, herkes gitti cekirdek aile kaldık.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım hiç olumsuz düşünme Allah yardım ediyor inşaallah yarın bebiş kollarındayken hepsini unutacaksın bunların..Ben de bugün kontrole gittim ve 41+0 bebek kilolu o yuzden doktor daha fazla beklemeyelim suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Kendi sancılarım var ama yeterli değil suniyle destekleyecekler. Bende yarın için kabul ettim. Sabahtan gidip doğum için artık harakete geçicez. Çok stresliyim sabahtan beri ağlıyorum.
I ikuayko sen ne yaptın?
Inş hakkinizda hayırlısı olur inş kolay bir doğumunuz olurBen de bugün kontrole gittim ve 41+0 bebek kilolu o yuzden doktor daha fazla beklemeyelim suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Kendi sancılarım var ama yeterli değil suniyle destekleyecekler. Bende yarın için kabul ettim. Sabahtan gidip doğum için artık harakete geçicez. Çok stresliyim sabahtan beri ağlıyorum.
I ikuayko sen ne yaptın?
Gecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
Spinal sezeryan
İnşAllah öyle bişey değildir meme reddetmeye yeltense bile sen ısrarla göğsüne tut pes edecektir bi süre sonraAnnemde öyle söyledi mideyle bağırsak arası yok dedi. Çok üzülüyorum acaba meme reddi mi diye biberon verince mucuk mucuk içiyor
Sağlıkla gelsin bebişin hiç stres yapma hep iyi düşün inşallah iyi de olacak. Dualarımda olacaksın.Ben de bugün kontrole gittim ve 41+0 bebek kilolu o yuzden doktor daha fazla beklemeyelim suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Kendi sancılarım var ama yeterli değil suniyle destekleyecekler. Bende yarın için kabul ettim. Sabahtan gidip doğum için artık harakete geçicez. Çok stresliyim sabahtan beri ağlıyorum.
I ikuayko sen ne yaptın?
Hosgelmis mutlu'cuk.Bebeye cüce olacak cüce olacak dedin maşallah bak 50 cm doğmuş.❤gözünüz aydın sağlıkla sihatle allah analı babalı büyütsün inşallah..Gecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
Spinal sezeryan
Sizi yerimmmm hayirli olsunnn Allah ikingozden ayirmasinnnGecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
Spinal sezeryan
maslalah canim kavuşmuşsun mutluyaGecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
Spinal sezeryan
Gecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
Spinal sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?