2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dun aksam buraya bi daha ne zaman deliksiz uyuacagim yazmistim benm kiz dun gece 12den sabah 5e kdr hic uyanmadan uyudu o uyanmayinca bnde uyumusum alarmlari fln kapatmışim uyku arasinda..
Simdi de sabah 10da emdi uyudu hala uyanmadi ay sariligi mi yukseldi acaba yaa moralim bozukk

Bizimde bir önceki kontrolde günlük 26 almış demişti canım sütü en iyi bol bol emzirmek artırıyor canım Tomrisin emzirme notlarında emzirme kampı diye bir bölüm var bir oku istersen

Slmm kızlarrr
Dünyanın en sacma seyini yasadım bugun
İsyerimden arayıp biz tatile gitcez 1 hafta 1-5 arası gelebilir misin ofise haftaya dediler
Hönk oldum.20 günlük lohusa olcsm daha haftaya cüss diyesim geldi
Esime sorayım valla dedim kapadm
Pazartesi arayıp izin vermedi dicem.
Millet manyak yahu.
Emiyor bebegim benim yani bunu nasıl teklif edebiliyorsn
Biz 2 ay ek rapor nasıl alırız diye düsünüyorz gelen teklife baj

sütünün kaliteside çok önemli canım.
hamileliğinden kalan vitamin ilaçların varsa içmye devam et sütünün kalitesi artar demişti bana hemşire.
birde imom latte diye bir vitamin var.
et kıyma bunlarda arttır.
brnim oğlumda ön sütüm çoktu sağardım öyle bembeyaz süt gelmezdi oğlum çok yavaş kilo aldı.
şimdi kızıma mama veriyorum akşam uyumadan hem güzel uyuyor hemde bende süt birikmiş oluyor gece emiyor bol bol.

Kızlar oğlum dün çok emmek istedi emdikten sonrada hep kustu bu gün doktora götürdük kendi doktor u izinliymiş başka doktor baktı. çok beslendiğinden dedi en az 2.5 saate bir besliyeceksin bir memeyi 10 dk diğer memeyi 10 dk toplam 20 Dk emecek en fazla dedi bana çok acımasızca geldi bebiş daha 23 günlük. bebek emmek istiyorsa verilmeli bence siz ne düşünüyorsunuz

Gerçekten bunu nasıl teklif etmişler el kadar bebeği bırakıp tuvalete gidemiyoruz biz nasıl ofise gidecekmişsin acaba

Ne kadr sıklıkla emziriyorsunuz peki?
2 saatte bir 15 dk duruyorsa ideal dedi bana da dr
Uyumuyor mu hep emmek istiyor?
Bizde de emdikten sonra bi kısmını kesik yogurt seklinde cıkarıyor
Anneme göre yaradıgı icin süt o sekilde cıkıyor
İns dogdurur

Gerçekten bunu nasıl teklif etmişler el kadar bebeği bırakıp tuvalete gidemiyoruz biz nasıl ofise gidecekmişsin acaba
Ben esime sorayım diyince annem bi dellendi
Niye öyle diyosn diye
Ne bicim kdın bunlar dedi
Nezaketen direk hayır demedim,pazartesi wpdan yazcm maalesef esim izin vermedi diye.
Girdim odasına agladım bi tur bebegime bakıp,ben nasıl bırakıp gitcem seni ise diye

Bende o talep etmedikçe 2 saate bir uyandırıyorum 15 dk emip uyuyor ama bazen öyle ağlıyor emmek istiyor ki 2 saati bekleyemiyorum 1 saat olduysa bile veriyorum. Aynen öyle kesik yoğurt gibi kusuyor canım inşallah yarıyordur doktor çok garipti kilosuna bakalım dedim kilosuna 1 ay kontrolünde bakılır dedi

Gerçekten teklif etmeleri bile ayıp ben iznim bitince nasıl gidicem diye şimdiden düşünüyorum. At topu eşine canım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…