2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bence kendi moralini bozarsin ilk 1 ay gecsin bir bol bol emzir bulgur yesillik soda sivi komposto tuket bn laktamil kullamistim bi ara faydasini gormustm

Bana da çok acele bir karar gibi geldi.
Biraz daha beklemek istiyorum.

Canim benm bebis 1 haftalik kontrolde tartildiginda 100 gr 150gr fln almisti doktor da normal dedi mama fln onermedi ki senin ki 4gunde 80gr almis masallah bence baska bi doktora daha git

1 hafta kontrolünde 220 gram kadar almıştı/
O zaman iyi demişti.
Şimdi son 4 günde 80 gram almış.
Doktoru beğenmedim; bi kendinden emin konuşmadı.

Humana still tee aldım.
İlk kez içtim az önce de.
Dere otunu da deneyeyim.
Bir de promalt aldım bakalım.

Bazen kusuyor bazen kusmuyor.
Ama günde 6-7 kez kaka yapıyor.
10 kere de altı değişiyor.
Çiş bezleri de hep ağır.
Sadece kusması doyması demek değildir diye düşünüyorum.
Kaka da iyi bir gösterge diye biliyorum.
Evet boyu uzadı gibi geliyor bana da.
Ama boyu uzasa da ağırlığı artmaz mı?

Benimki de öyle.
Sarılık da olmadı.
Kimi bebek gece uykusunu seviyor bence.
Sıkma canını inşallah bir şeyi yoktur.

kizlar eşim kiraz çekirdekli gaz kemeri almış aranizda deneyen kullanan var mi işe yarıyor mu, bizim bebe gazman gibi gece gazdan rahat uyuyamiyo surekli ikiniyo

İnstagramda kullanan biri çok memnundu; denemekte fayda var bence.

caniiim cok tesekkurlerrr
yahu valla merakimdan soruyorum, bi kayinvalide damadiyla neden gerilir? hangi sebeble yani? hic aklim almiyor annen dusunmuyor mu senin kocanla aranin acilabilecegini?

kizlar bi ben mi sevdim lohusaligi ameliyat yerim ASIRI agrili siziliydi, cok yavas ta olsa duzeliyorum hamdolsun. zorluklari tabiki baska bi mesele.
ama bebegimle vakit gecirmek, onu emzirmek, sarilmak, gozlerimin icine icine bakarken mest olmak, geceleri hastane koridorinda onunla alt degistirme odasina girmek, iki meme arasi oturup bi kahve icerken onu seyretmek...

hamdolsun cok acayip bisey bu annelik, coook!

bu arada hastanede son gunum, yarin sabah evimize kavusuyoruz dün odama maalesef baska bi hasta daha getirdiler. ay kadin bana cinnet gecirtecek. yemin ederim kac tane afrika ulkesi varsa hepsinin her nufusunu arayip saaatlerce telefon konusuyo. elinde iki telefon, bi onunla bi digeriyle. bebegide olacak ya iste masallah nasillllll uslu. yaw cocugum annene firsat vermesene agla biraz diyorum yok
bi corba icisi elma yiyisi var. zikkimin dibine ye diye yemin ederim kadini duvara carpicam. kaba olunurda bukadar mi olunur. neyse su anda cok sinirliyim kadina idare edin

Ama nerden anlıcak kiloya bakmazsa sütün yetip yetmediğini
Bizee baktılar dün anne sütü yaramamıs 100gr vermis.
Böyle devam et bakalım haftaya persembe yine almazsa mama veriririz dedi dr.

korkma canim. gece olabiliyor oyle. gunduz sen 2 saatte zorla uyandir...

bana da garip geldi. yenidogan ne zaman isterse emzirilir. eger uyuyorsa, sarilik vs yoksa normal sartlarda gunduz 2 gece 3 saatte bir beslenir. sen bakna derim o dr.a.
sarilik diye en az 4 cocuk dr.u gorduk. hepsi de bunu dedi..daha emzirme hemsiresi ve dogum dr.unu saymadim.

annen hakli cnm. oglum hep kesik atiyrdu. ilk ay 1250 g almisti sirf sutumle. kiz da son 1 haftadir basladi kesik atmasi. dilerim Allahtan aliyordur kilo.

caniiim cok tesekkurlerrr
yahu valla merakimdan soruyorum, bi kayinvalide damadiyla neden gerilir? hangi sebeble yani? hic aklim almiyor annen dusunmuyor mu senin kocanla aranin acilabilecegini?

“Ah yalan dünyaaaağğ” diye türkü söyleyerek cevap vermek istiyorum. Sen nasılsın kuzumm ağrılar geçti mi biraz?

“Ah yalan dünyaaaağğ” diye türkü söyleyerek cevap vermek istiyorum. Sen nasılsın kuzumm ağrılar geçti mi biraz?
hahah sende haklisin. gittikce azaliyor ama hala cok var. yatak/sandalye oturmak ve ozellikle kalkmak mesele. sukur sukur halime cok sukur. annemin hakki zaten odenmez ve simdi bide esiminki eklendi kocam enteresan adam. hem basimdan ayrilamiyo gibi, hemde az once ‘spor yapmam lazim hayatim’ dedi, gitti

bebegim ise tam bi ruya beni ter su icinde birakan bi bal kaymak

Benimkinin de uyanmadığı oluyor. Aç olsa geri atmaz bence canım
Sabahtan beri soktayim cocuk 8 saat uyudu asla uyandiramadim 8 saat sonunda acikarak uyandi bence benim çocuğum kendini yetişkin sanıyor. Şimdi 3 saatte bir acikip uyanıyor demekki açıkmamıs 8 saat bir keresinde daha boyle olmuştu 5 saat uyanmadi acile görürdük sekeri dustu kesin diye 94 cikti kan sekeri doktor karni tok cocugun uyuyor dedi

Kızlar benm moralim bozuk ya yazamıyorum da hem geceleri hiç uyumuyo hemde çok korkuyo sicriyo bide inliyor uykusunda benim ki gbi olan varmı yda bi fikri olan varmı neden oluyor acaba ya

Kızlar benm moralim bozuk ya yazamıyorum da hem geceleri hiç uyumuyo hemde çok korkuyo sicriyo bide inliyor uykusunda benim ki gbi olan varmı yda bi fikri olan varmı neden oluyor acaba ya
Benimkide cok inliyor sicrama icinde yarim kundak yapmak lazimmis ben yapamadım ellerini çıkaramayınca deliriyor bi onudene seninki durursa

R Rzg14 bende öyle düşünüyorum canım yenidoğan nezaman isterse emmeli yazık nasıl ağlıyor oyalıyalım diyoruz yok istediğinde vereceğim kuzuma ben doktoru dinlemeyeceğim
Dün banada dedi her ağladığında emzirme diye, bende değiştireceğim doktoru. Eline çıngırak verip oyalnmıyor bu çocuklar malesef
Bide şuan bize en ihtiyacı olduğu zaman, nasıl uzak tutarım kendimden.
Mama veriyordum arada onu kestim ama emziriyorum ne zaman isterse

Ya öyle bir ağlıyor ki kıyamıyorum şimdi yine emzirdim memeden çıktı ve kustu yine o kustu ben ağladım nasıl olucak bilmiyorum gerçekten gerçekten oyalanmıyor babanesinde babasında kıyametleri koparıyor bana gelince de direk memeyi arıyor. Bakalım ne yapıcağız kuzum. Yine vereceğim ama memeden çıkarınca dik tutup bir yarım saat masaj yapıcağım. Belki o sırada sindirir kusmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…