bence kendi moralini bozarsin ilk 1 ay gecsin bir bol bol emzir bulgur yesillik soda sivi komposto tuket bn laktamil kullamistim bi ara faydasini gormustm
Canim benm bebis 1 haftalik kontrolde tartildiginda 100 gr 150gr fln almisti doktor da normal dedi mama fln onermedi ki senin ki 4gunde 80gr almis masallah bence baska bi doktora daha git
cnm mama konusunu bilemiyrm. ama 2 gundur farkli yaptigim seyi yazayim. masallah 2.ci gun sonunda sutten catlamak uzereyim. dereotu ama 2 gunde 1 bag yedim. gidip gelip yedim. bir de Humana nin kimyonlu rezene cayi 2 kupa ictim. o kadar. gece hele catliyrmusum resmen...
Doktorun dediği doğru 1ölçek mama az bile söylemiş normalse 2-3 diyorlar en az. Emzirdikten sonra vermeyi deneyebilirsin 30cc kusmazsa doymamış demekki meme de. Kusarsa zaten memede doymuş fazla gelmiş olur. Öyle anlarsın. Ama şöyle birşeyde var benim bebe 1hafta hiç kilo almadı ama o hafta 5cm boy uzamış. Böyle birşey olabilir mi?
Dun aksam buraya bi daha ne zaman deliksiz uyuacagim yazmistim benm kiz dun gece 12den sabah 5e kdr hic uyanmadan uyudu o uyanmayinca bnde uyumusumalarmlari fln kapatmışim uyku arasinda..
Simdi de sabah 10da emdi uyudu hala uyanmadi ay sariligi mi yukseldi acaba yaa moralim bozukk
kizlar eşim kiraz çekirdekli gaz kemeri almış aranizda deneyen kullanan var mi işe yarıyor mu, bizim bebe gazman gibi gece gazdan rahat uyuyamiyo surekli ikiniyo
caniiim cok tesekkurlerrrBir arkadaşımın kızının alnında vardı, şu an iki yaşında ve hiç iz kalmadı.
elaide @ikuayko hayırlı olsun hanımlar, welcome to the hell
Kızlar lohusa depresyonu şey mi oluyor, böyle vırt zırt ağlıyorsun, bol vesvese, havayla beraber iç kararması. Öyleyse bende mevcut.Lohusalığım eşimle annemin arasındaki gerginlikleri idare etmekle ve kayınvalidemler vs görmesin diye kuytu köşelerde zırlarken bi yandan da sütüm kesilmesin diye dua etmekle geçiyor. Emeği geçen herkese tşk.
Dr a sordum sadece anne sütü alanlar günde 10 defa da yapabiliriz 10 günde bir de yapabilirmis. Bizim bugün 10. Günümüz zeytinyağı veya vazelin ile uyarin dedi Dr. Uyardık bakalımAyni benim kiz. Nadiren kaka yapıyor. Yaptiginda da cok yapmiyor
Aynenn bende nasıl raporu uzatırım diye düsünüyorm simdidenGerçekten teklif etmeleri bile ayıp ben iznim bitince nasıl gidicem diye şimdiden düşünüyorum. At topu eşine canım en iyisi
Ama nerden anlıcak kiloya bakmazsa sütün yetip yetmediğiniBende o talep etmedikçe 2 saate bir uyandırıyorum 15 dk emip uyuyor ama bazen öyle ağlıyor emmek istiyor ki 2 saati bekleyemiyorum 1 saat olduysa bile veriyorum. Aynen öyle kesik yoğurt gibi kusuyor canım inşallah yarıyordur doktor çok garipti kilosuna bakalım dedim kilosuna 1 ay kontrolünde bakılır dedi
korkma canim. gece olabiliyor oyle. gunduz sen 2 saatte zorla uyandir...Dun aksam buraya bi daha ne zaman deliksiz uyuacagim yazmistim benm kiz dun gece 12den sabah 5e kdr hic uyanmadan uyudu o uyanmayinca bnde uyumusumalarmlari fln kapatmışim uyku arasinda..
Simdi de sabah 10da emdi uyudu hala uyanmadi ay sariligi mi yukseldi acaba yaa moralim bozukk
bana da garip geldi. yenidogan ne zaman isterse emzirilir. eger uyuyorsa, sarilik vs yoksa normal sartlarda gunduz 2 gece 3 saatte bir beslenir. sen bakna derim o dr.a.Kızlar oğlum dün çok emmek istedi emdikten sonrada hep kustu bu gün doktora götürdük kendi doktor u izinliymiş başka doktor baktı. çok beslendiğinden dedi en az 2.5 saate bir besliyeceksin bir memeyi 10 dk diğer memeyi 10 dk toplam 20 Dk emecek en fazla dedi bana çok acımasızca geldi bebiş daha 23 günlük. bebek emmek istiyorsa verilmeli bence siz ne düşünüyorsunuz
annen hakli cnm. oglum hep kesik atiyrdu. ilk ay 1250 g almisti sirf sutumle. kiz da son 1 haftadir basladi kesik atmasi. dilerim Allahtan aliyordur kilo.Ne kadr sıklıkla emziriyorsunuz peki?
2 saatte bir 15 dk duruyorsa ideal dedi bana da dr
Uyumuyor mu hep emmek istiyor?
Bizde de emdikten sonra bi kısmını kesik yogurt seklinde cıkarıyor
Anneme göre yaradıgı icin süt o sekilde cıkıyor
İns dogdurur
caniiim cok tesekkurlerrr♥
yahu valla merakimdan soruyorum, bi kayinvalide damadiyla neden gerilir? hangi sebeble yani? hic aklim almiyor annen dusunmuyor mu senin kocanla aranin acilabilecegini?
Aynen öyle canım bilmiyorum artık nerden anlıyacak. Emzir canım toparlar yavrucak hemencik merak etmeAma nerden anlıcak kiloya bakmazsa sütün yetip yetmediğini
Bizee baktılar dün anne sütü yaramamıs 100gr vermis.
Böyle devam et bakalım haftaya persembe yine almazsa mama veriririz dedi dr.
hahah sende haklisin. gittikce azaliyor ama hala cok var. yatak/sandalye oturmak ve ozellikle kalkmak mesele. sukur sukur halime cok sukur. annemin hakki zaten odenmez ve simdi bide esiminki eklendi“Ah yalan dünyaaaağğ” diye türkü söyleyerek cevap vermek istiyorum.Sen nasılsın kuzumm ağrılar geçti mi biraz?
Sabahtan beri soktayim cocuk 8 saat uyudu asla uyandiramadim 8 saat sonunda acikarak uyandi bence benim çocuğum kendini yetişkin sanıyor. Şimdi 3 saatte bir acikip uyanıyor demekki açıkmamıs 8 saatBenimkinin de uyanmadığı oluyor. Aç olsa geri atmaz bence canım
Kiraz cekirdekli patik aldim ben kargoda gelmedi halakizlar eşim kiraz çekirdekli gaz kemeri almış aranizda deneyen kullanan var mi işe yarıyor mu, bizim bebe gazman gibi gece gazdan rahat uyuyamiyo surekli ikiniyo
Benimkide cok inliyor sicrama icinde yarim kundak yapmak lazimmis ben yapamadım ellerini çıkaramayınca deliriyor bi onudene seninki durursaKızlar benm moralim bozuk ya yazamıyorum da hem geceleri hiç uyumuyo hemde çok korkuyo sicriyo bide inliyor uykusunda benim ki gbi olan varmı yda bi fikri olan varmı neden oluyor acaba ya
Dün banada dedi her ağladığında emzirme diye, bende değiştireceğim doktoru. Eline çıngırak verip oyalnmıyor bu çocuklar malesef
Eveeet
Ya öyle bir ağlıyor ki kıyamıyorum şimdi yine emzirdim memeden çıktı ve kustu yine o kustu ben ağladım nasıl olucak bilmiyorum gerçektenDün banada dedi her ağladığında emzirme diye, bende değiştireceğim doktoru. Eline çıngırak verip oyalnmıyor bu çocuklar malesef
Bide şuan bize en ihtiyacı olduğu zaman, nasıl uzak tutarım kendimden.
Mama veriyordum arada onu kestim ama emziriyorum ne zaman isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?