2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tutkuu85 su uyuyan cocugu uyandirmanin mantigini bi cozebilsem zaten az uyuyolar uyansin yaa biz az goruyoruz deyip uyandirmaya gelmece... isleri zorlastiran etraf bence bebeklerdennziyade
Kesinlikle haklısın canm. Kendi yakınım yapınca daha da üzülüyorum bişey diyemiyorum çünkü. Uyuyan bebeği uyandırmak Günah dedim yazık yani. Olsun biz az görüyoruz çok özlüyoruz diyor uyanık olunca zaten sürekli kucaklarında bi o alıyor bi o alıyor. Oyuncak doğurduk sanki

Kızlar bebeğim son 4 gündür yani 7-11 gün arası 80 gram almış.
Doktor günlük 20-40 gram alması gerekirdi; alt sınırda dedi.
Kötü değil dedi yorum olarak.
Akşamları bi ölçek mamaya başlayabilirsiniz dedi.
Açıkçası doktor içime sinen biri değil, değiştireceğim.
Ama onun dışında ilk olarak süt arttırmaya yönelik şeyler yapayım diyorum.
Siz ne dersiniz? Doktoru dinlemeli mi?
Bilemiyorum.
Zormuş annelik.

Bizde bide kucaga alip kafadan tutmama olayi war mesela cocugun kafa bosta kaliyo alttan tutun deyince oofff ne evhamlisin bi cocuk sen de var diyolar yahu ben uyardigimda biseyi de yapin tamam deyin... Oyle bozuluyolarki anlatamam onu drmeme

bence kendi moralini bozarsin ilk 1 ay gecsin bir bol bol emzir bulgur yesillik soda sivi komposto tuket bn laktamil kullamistim bi ara faydasini gormustm

Canim benm bebis 1 haftalik kontrolde tartildiginda 100 gr 150gr fln almisti doktor da normal dedi mama fln onermedi ki senin ki 4gunde 80gr almis masallah bence baska bi doktora daha git

cnm mama konusunu bilemiyrm. ama 2 gundur farkli yaptigim seyi yazayim. masallah 2.ci gun sonunda sutten catlamak uzereyim. dereotu ama 2 gunde 1 bag yedim. gidip gelip yedim. bir de Humana nin kimyonlu rezene cayi 2 kupa ictim. o kadar. gece hele catliyrmusum resmen ...

Benimkinin de uyanmadığı oluyor. Aç olsa geri atmaz bence canım

Doktorun dediği doğru 1ölçek mama az bile söylemiş normalse 2-3 diyorlar en az. Emzirdikten sonra vermeyi deneyebilirsin 30cc kusmazsa doymamış demekki meme de. Kusarsa zaten memede doymuş fazla gelmiş olur. Öyle anlarsın. Ama şöyle birşeyde var benim bebe 1hafta hiç kilo almadı ama o hafta 5cm boy uzamış. Böyle birşey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…