- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Benim arkadasimda 2 gun arayla dogum yapti onunkide her memeden sonra kusuyodu meger alerjisi varmis bebegin doktor diyet verdi neye alerjisi oldugunu bulmaya calisiyolarDün banada dedi her ağladığında emzirme diye, bende değiştireceğim doktoru. Eline çıngırak verip oyalnmıyor bu çocuklar malesef
Bide şuan bize en ihtiyacı olduğu zaman, nasıl uzak tutarım kendimden.
Mama veriyordum arada onu kestim ama emziriyorum ne zaman isterse
Emzik veriyor musunuzYa öyle bir ağlıyor ki kıyamıyorum şimdi yine emzirdim memeden çıktı ve kustu yine o kustu ben ağladım nasıl olucak bilmiyorum gerçektengerçekten oyalanmıyor babanesinde babasında kıyametleri koparıyor bana gelince de direk memeyi arıyor. Bakalım ne yapıcağız kuzum. Yine vereceğim ama memeden çıkarınca dik tutup bir yarım saat masaj yapıcağım. Belki o sırada sindirir kusmaz.
Bazen göğüsümdeyken yalancı emzik veriyorum, o kokuyla oyalanıyor biraz. Uzun sürmüyor ama elden bişi gelmiyor.Ya öyle bir ağlıyor ki kıyamıyorum şimdi yine emzirdim memeden çıktı ve kustu yine o kustu ben ağladım nasıl olucak bilmiyorum gerçektengerçekten oyalanmıyor babanesinde babasında kıyametleri koparıyor bana gelince de direk memeyi arıyor. Bakalım ne yapıcağız kuzum. Yine vereceğim ama memeden çıkarınca dik tutup bir yarım saat masaj yapıcağım. Belki o sırada sindirir kusmaz.
Emzik beni meme redine yol açar diye korkutuyor emzimiz var ama çok vermedik daha canım.Emzik veriyor musunuz
Canım söylediklerine göre gayet yeterli besleniyor çiş ve kaka sayısıda çok güzel. İnan 10gram bile almamıştı bizimki 1haftada ama 5cm uzanıştı. Hatta nereye gitti emdiği sütler nasıl kilo almaz diye çok endişelenmiştim. Doktor olabilir dediBana da çok acele bir karar gibi geldi.
Biraz daha beklemek istiyorum.
1 hafta kontrolünde 220 gram kadar almıştı/
O zaman iyi demişti.
Şimdi son 4 günde 80 gram almış.
Doktoru beğenmedim; bi kendinden emin konuşmadı.
Humana still tee aldım.
İlk kez içtim az önce de.
Dere otunu da deneyeyim.
Bir de promalt aldım bakalım.
Bazen kusuyor bazen kusmuyor.
Ama günde 6-7 kez kaka yapıyor.
10 kere de altı değişiyor.
Çiş bezleri de hep ağır.
Sadece kusması doyması demek değildir diye düşünüyorum.
Kaka da iyi bir gösterge diye biliyorum.
Evet boyu uzadı gibi geliyor bana da.
Ama boyu uzasa da ağırlığı artmaz mı?
Benimki de öyle.
Sarılık da olmadı.
Kimi bebek gece uykusunu seviyor bence.
Sıkma canını inşallah bir şeyi yoktur.
İnstagramda kullanan biri çok memnundu; denemekte fayda var bence.
Aynı benimki ama 8saatle rekor sende canım bizimki 5saat durabildiSabahtan beri soktayim cocuk 8 saat uyudu asla uyandiramadim 8 saat sonunda acikarak uyandi bence benim çocuğum kendini yetişkin sanıyor. Şimdi 3 saatte bir acikip uyanıyor demekki açıkmamıs 8 saatbir keresinde daha boyle olmuştu 5 saat uyanmadi acile görürdük sekeri dustu kesin diye 94 cikti kan sekeri doktor karni tok cocugun uyuyor dedi
Şahsen bende annen gibi düşünüyorum..senin yasal hakkin var direk böyle söyleseydin keşke daha kendime gelemedim ne ofisi deseydinBen esime sorayım diyince annem bi dellendi
Niye öyle diyosn diye
Ne bicim kdın bunlar dedi
Nezaketen direk hayır demedim,pazartesi wpdan yazcm maalesef esim izin vermedi diye.
Girdim odasına agladım bi tur bebegime bakıp,ben nasıl bırakıp gitcem seni ise diye
Bende molfix alıyorum günde 8 10 tane gidiyorKızlar ne kadar bez kullanıyorsunuz haftada? Ben 2li paket alıyorum yani 84adet 1haftada bitiyor. Çok memnum sleepy den. Birde sleepy natural kullanan var mı?
Yalancı emzik ilerde meme reddine yol açar diye çok yanaşmıyordum ama bu gün bir deneyeyim belki senin yöntemle sakinleşir.Bazen göğüsümdeyken yalancı emzik veriyorum, o kokuyla oyalanıyor biraz. Uzun sürmüyor ama elden bişi gelmiyor.
Bana gazı çok koliği artar sık sık emzirirsen dedi, kusma arada oluyor. Ama gazdan bitek memede sakinleşiyor
Sipariş vermiştim bu gün geldi canım sleepy sensetive göre daha pamuksu emişi de iyi 2 tane kullandım daha ama iyi gibi. Günde ortalama 8 bez kullanıyoruz biz canımKızlar ne kadar bez kullanıyorsunuz haftada? Ben 2li paket alıyorum yani 84adet 1haftada bitiyor. Çok memnum sleepy den. Birde sleepy natural kullanan var mı?
Ben ikinci günü vermeye basladim canım emiyor memede uyumaya alışmasın diye uyumak uzereyken veriyirum bir sorun yaşamadımEmzik beni meme redine yol açar diye korkutuyor emzimiz var ama çok vermedik daha canım.
Ohooo her gece gömüyorum cikolatayi benİki gündür çok çikileta çekiyor canım, çikolatalı fındık kreması yiyorum ekmeğe sürüpGaz yapar falan diyor internette ama, siz hiç çikolata yemiyor musunuz kızlar ya?
Ohooo her gece gömüyorum cikolatayi benemzirme sonrasi kankimm
Haftada kac tane saymadim ama gunde ortalama 8_10 tane gidiyodur. Bugun 36 gunluk olduk ve 100luk 2 paket 1 numara molfix bitti bugn 2numaraya gectik.Kızlar ne kadar bez kullanıyorsunuz haftada? Ben 2li paket alıyorum yani 84adet 1haftada bitiyor. Çok memnum sleepy den. Birde sleepy natural kullanan var mı?
Gaz sancısı çekerken çok emmek istiyor oğlum. Meme veriyorum ama 1kere çekip ağlıyor kızarıyor tekrar 1kere çekip bağırıyor sütte gelince yutkunuyor iyice kızarıyor bu böyle o gaz çıkana kadar 10dk falan devam ediyor. Bir ara çocuk memeyi istemiyor sandım allahtan gazmış. Öyle zamanlarda emzik veriyorum psikolojim bozuluyordu az kalsınDün banada dedi her ağladığında emzirme diye, bende değiştireceğim doktoru. Eline çıngırak verip oyalnmıyor bu çocuklar malesef
Bide şuan bize en ihtiyacı olduğu zaman, nasıl uzak tutarım kendimden.
Mama veriyordum arada onu kestim ama emziriyorum ne zaman isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?