Al bende de o kadar bırden sancı gırdı resmen vucudumu ele gecırdı ben gece terledım ondan oldu galıba dıkkat et canm ben corapsz gezmemeye dıkkat edıyorum kalkınca sırtına havlu koy gecelerı
Zzhrazynep
Terleyip ustunuzde kurumasin o da yapar boyle. Bnmde basima geldi terli ustunuzle asla durmayin sicak havlu yapin utuyle gogsunuze karniniza sirtiniza koyun iyi geliyo
tutkuu85
su uyuyan cocugu uyandirmanin mantigini bi cozebilsem zaten az uyuyolar uyansin yaa biz az goruyoruz deyip uyandirmaya gelmece... isleri zorlastiran etraf bence bebeklerdennziyade
Kızlar Allah aşkına derdime bi çare bulun. Bi türlü mememden ayıramıyorun. Yatağa yatınca maksimum 10 dk sonra ağlıyo gene meme istiyo. Emzik sevmiyo kusuyo. Kaç saattir ayaktayım gözlerim şiş gollum gibi geziyorum. Mememden nasıl ayıracam
Canım e bebekten minicik emzik buldum ben arayıp alman marka damaksiz emzik dersen verirler 0 2 ay. Benim ki de midesi bulanıyordu emziktn ve bazı geceler aşırı emmek istyr vermynce ağlıyor fazla gelince kusuyor derken. Doktor seni yalancı emzik niyetine de kullanıyor ve gazı oldgu için sakinlesmk amaclı da emmek istyr dedi.
O emziği alınca çok degil 5 dakika tutuyor ve baba omzunda sakinlesp emdgnden emin oldgmda mümkün oldgnca ağlasa da vermemye calsyrm çünkü kusuyor ve kötü oluyor.
Kısaca emip doydgndan emin oldgnzda pes etmeden küçük emzik alıp vermeye çalışın önce 1 dakika derken az da olsa tutuyor.
tutkuu85
su uyuyan cocugu uyandirmanin mantigini bi cozebilsem zaten az uyuyolar uyansin yaa biz az goruyoruz deyip uyandirmaya gelmece... isleri zorlastiran etraf bence bebeklerdennziyade
Doğum günü mesajının üzerine olmayacak ama kızlar benim kız sürekli ıkınıyor. Normal mi bu? Gerçekten onun yerine ben zorlanıyorum. Kaka yapıyor sorun yok ama hep ıkınma hep ıkınma.
Doğum günü mesajının üzerine olmayacak ama kızlar benim kız sürekli ıkınıyor. Normal mi bu? Gerçekten onun yerine ben zorlanıyorum. Kaka yapıyor sorun yok ama hep ıkınma hep ıkınma.
Kızlar Allah aşkına derdime bi çare bulun. Bi türlü mememden ayıramıyorun. Yatağa yatınca maksimum 10 dk sonra ağlıyo gene meme istiyo. Emzik sevmiyo kusuyo. Kaç saattir ayaktayım gözlerim şiş gollum gibi geziyorum. Mememden nasıl ayıracam