2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Al bende de o kadar bırden sancı gırdı resmen vucudumu ele gecırdı ben gece terledım ondan oldu galıba dıkkat et canm ben corapsz gezmemeye dıkkat edıyorum kalkınca sırtına havlu koy gecelerı
Z zhrazynep
Terleyip ustunuzde kurumasin o da yapar boyle. Bnmde basima geldi terli ustunuzle asla durmayin sicak havlu yapin utuyle gogsunuze karniniza sirtiniza koyun iyi geliyo

Canım e bebekten minicik emzik buldum ben arayıp alman marka damaksiz emzik dersen verirler 0 2 ay. Benim ki de midesi bulanıyordu emziktn ve bazı geceler aşırı emmek istyr vermynce ağlıyor fazla gelince kusuyor derken. Doktor seni yalancı emzik niyetine de kullanıyor ve gazı oldgu için sakinlesmk amaclı da emmek istyr dedi.
O emziği alınca çok degil 5 dakika tutuyor ve baba omzunda sakinlesp emdgnden emin oldgmda mümkün oldgnca ağlasa da vermemye calsyrm çünkü kusuyor ve kötü oluyor.
Kısaca emip doydgndan emin oldgnzda pes etmeden küçük emzik alıp vermeye çalışın önce 1 dakika derken az da olsa tutuyor.

Suan aynı durumdayz ıkınıyoruz 7 den berı

Bizim de sorunumuz bu ve emzigi agzina koyuvam dudaklarini tamamen kapatiyo artik napacagimi bilmiyorum

Tesekkur ederim canim
Benmki de surekli kivraniyo kaka da yapiyo ama. Bagirsaklarindaki gazdan herhalde diye dusunuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…