2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaşasııınnn
Gaz olayi biraz da bebekten bebege degisiyo canim ya ben hic dikkat etmiyorum nerdeyse cok kotu bi ornegim o yuzdn pek yazmiyorum buraya bunlari masallah gaz sancimiz da yok pek oyle (bu gun baslar artik bunu dedim ya hahah)

Sipariş vermiştim bu gün geldi canım sleepy sensetive göre daha pamuksu emişi de iyi 2 tane kullandım daha ama iyi gibi. Günde ortalama 8 bez kullanıyoruz biz canım
Acaba pişik sorunu olur mu diye düşünüyorum bende gerçi sensetive de doğal içerikli olması lazım. Ama malesef heryerde bulunmuyor. Bulana kadar kırk takla atıyorum 2numarayı. En azından natural a101lerde mevcut

Öff canım sıkıldı beyim geldii az once sanırım pasta almis dolaba kostu girer girmez.. Ben gelmeden arayıp 'hadi hazirlanin geliyorum' demesini bekledim.. Dusumu bile almistim yaa tirt cikti

Biraz kullanayım yine yazarım canım inşallah yapmaz pişik bakalım haber ederim canım

normal dogumda dikişi olan arkadalsr 16 gun oldu ne alem sizinkiler benim durum hala sis dikişler o kadr bakıyorum pek anlamadim bankayla elime sis geliyo
o kadr postanınki bu dogumda o hastaneye gittiğine
sizinkiler kaç günde geçti tamamen
çok moralim bozuk ya

26. Gundeyiz hala gecmis degil kizil bi goruntu var ama normalmis

Aynen öle oluyor kuzum, memeyi eliyle itip kızarıyor. Doktor fazla besliyorsun gazı iyice sıkıştıyorsun diyor işte. Ne bilim geçecek bu durumlar inşallah

Kızlar bu 300 TL ve 180 TL süt ve doğum parasını aldınız mı?
E devlette 300 TL ödeme aşamasında yazıyor, 180 TL nerden bakacağımı bilemedim.
Alanlar kaç günde aldınız?

Haftada kac tane saymadim ama gunde ortalama 8_10 tane gidiyodur. Bugun 36 gunluk olduk ve 100luk 2 paket 1 numara molfix bitti bugn 2numaraya gectik.
Bizimde 21günde 130adet gitmiş. Günde ortalama 6adet. Hamileyken stokmu yapsakdık k
Aynen öle oluyor kuzum, memeyi eliyle itip kızarıyor. Doktor fazla besliyorsun gazı iyice sıkıştıyorsun diyor işte. Ne bilim geçecek bu durumlar inşallah
inşallah canım, bu gaz durumları hep böylemi çocuk büyüyene kadar yoksa 40ından sonra azalıyormu acaba

Kızlar bu 300 TL ve 180 TL süt ve doğum parasını aldınız mı?
E devlette 300 TL ödeme aşamasında yazıyor, 180 TL nerden bakacağımı bilemedim.
Alanlar kaç günde aldınız?
30-40gün sürüyordu sanırım öyle yazıyordu internette. Banada hastane de kağıt verdiler başvuru yapmışlar herhalde. Özellikle gidip mi başvurdun canım? Birde hangi bölümden baktın 300tl ye?

30-40gün sürüyordu sanırım öyle yazıyordu internette. Banada hastane de kağıt verdiler başvuru yapmışlar herhalde. Özellikle gidip mi başvurdun canım? Birde hangi bölümden baktın 300tl ye?
Eşim gitti sgk ve aile sosyal politikalar müd. Başvurdu.
Aile sosyal pol. Sayfasında doğum yardımı diye yer var ordan baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…