Gaz olayi biraz da bebekten bebege degisiyo canim ya ben hic dikkat etmiyorum nerdeyse cok kotu bi ornegim o yuzdn pek yazmiyorum buraya bunlariYaşasııınnn♥
Acaba pişik sorunu olur mu diye düşünüyorum bende gerçi sensetive de doğal içerikli olması lazım. Ama malesef heryerde bulunmuyor. Bulana kadar kırk takla atıyorum 2numarayı. En azından natural a101lerde mevcutSipariş vermiştim bu gün geldi canım sleepy sensetive göre daha pamuksu emişi de iyi 2 tane kullandım daha ama iyi gibi. Günde ortalama 8 bez kullanıyoruz biz canım
Biraz kullanayım yine yazarım canım inşallah yapmaz pişik bakalım haber ederim canımAcaba pişik sorunu olur mu diye düşünüyorum bende gerçi sensetive de doğal içerikli olması lazım. Ama malesef heryerde bulunmuyor. Bulana kadar kırk takla atıyorum 2numarayı. En azından natural a101lerde mevcut
kundak yap canim okuyun bide geçer insallhKızlar benm moralim bozuk ya yazamıyorum da hem geceleri hiç uyumuyo hemde çok korkuyo sicriyo bide inliyor uykusunda benim ki gbi olan varmı yda bi fikri olan varmı neden oluyor acaba ya
Biz hem subsimplex hem nurse harvey yazdi doktor asiri gazli bizimki bunlarin icinde en pahali ve iyi olani subsimplexGaz ağrısına en çok hangi damla iyi geliyor kızlar ya
26. Gundeyiz hala gecmis degil kizil bi goruntu var ama normalmisnormal dogumda dikişi olan arkadalsr 16 gun oldu ne alem sizinkiler benim durum hala sis dikişler o kadr bakıyorum pek anlamadim bankayla elime sis geliyo
o kadr postanınki bu dogumda o hastaneye gittiğine
sizinkiler kaç günde geçti tamamen
çok moralim bozuk ya
Aynen öle oluyor kuzum, memeyi eliyle itip kızarıyor. Doktor fazla besliyorsun gazı iyice sıkıştıyorsun diyor işte. Ne bilim geçecek bu durumlar inşallahGaz sancısı çekerken çok emmek istiyor oğlum. Meme veriyorum ama 1kere çekip ağlıyor kızarıyor tekrar 1kere çekip bağırıyor sütte gelince yutkunuyor iyice kızarıyor bu böyle o gaz çıkana kadar 10dk falan devam ediyor. Bir ara çocuk memeyi istemiyor sandım allahtan gazmış. Öyle zamanlarda emzik veriyorum psikolojim bozuluyordu az kalsınhem emme güdüsünü tatmin ediyor
Ben kendim hem emzik hem meme 2 yaşına kadar emmişim, yeğenimde aynı şekilde.Yalancı emzik ilerde meme reddine yol açar diye çok yanaşmıyordum ama bu gün bir deneyeyim belki senin yöntemle sakinleşir.
Bizimde 21günde 130adet gitmiş. Günde ortalama 6adet. Hamileyken stokmu yapsakdık kHaftada kac tane saymadim ama gunde ortalama 8_10 tane gidiyodur. Bugun 36 gunluk olduk ve 100luk 2 paket 1 numara molfix bitti bugn 2numaraya gectik.
inşallah canım, bu gaz durumları hep böylemi çocuk büyüyene kadar yoksa 40ından sonra azalıyormu acabaAynen öle oluyor kuzum, memeyi eliyle itip kızarıyor. Doktor fazla besliyorsun gazı iyice sıkıştıyorsun diyor işte. Ne bilim geçecek bu durumlar inşallah
30-40gün sürüyordu sanırım öyle yazıyordu internette. Banada hastane de kağıt verdiler başvuru yapmışlar herhalde. Özellikle gidip mi başvurdun canım? Birde hangi bölümden baktın 300tl ye?Kızlar bu 300 TL ve 180 TL süt ve doğum parasını aldınız mı?
E devlette 300 TL ödeme aşamasında yazıyor, 180 TL nerden bakacağımı bilemedim.
Alanlar kaç günde aldınız?
Doktor en fazla 4 ay sürer dedi, umarım 40 ta biterBizimde 21günde 130adet gitmiş. Günde ortalama 6adet. Hamileyken stokmu yapsakdık k
inşallah canım, bu gaz durumları hep böylemi çocuk büyüyene kadar yoksa 40ından sonra azalıyormu acaba
Eşim gitti sgk ve aile sosyal politikalar müd. Başvurdu.30-40gün sürüyordu sanırım öyle yazıyordu internette. Banada hastane de kağıt verdiler başvuru yapmışlar herhalde. Özellikle gidip mi başvurdun canım? Birde hangi bölümden baktın 300tl ye?
Tamam canım teşekkür ederimEşim gitti sgk ve aile sosyal politikalar müd. Başvurdu.
Aile sosyal pol. Sayfasında doğum yardımı diye yer var ordan baktım.
Onuda yaptm benmkide durmadı cnm inşallah geçer bide gazi çok var napcam bilemedimBenimkide cok inliyor sicrama icinde yarim kundak yapmak lazimmis ben yapamadım ellerini çıkaramayınca deliriyor bi onudene seninki durursa
Kundak da hiç durmuyor cnm ya okuyorm hep inşalla h geçer yakundak yap canim okuyun bide geçer insallh
Iyi geldiyse onu deneyim cnm inşallah bizede iyi gelir sağolBiz hem subsimplex hem nurse harvey yazdi doktor asiri gazli bizimki bunlarin icinde en pahali ve iyi olani subsimplex
Edevletten basvuru yaptik beklemedeEşim gitti sgk ve aile sosyal politikalar müd. Başvurdu.
Aile sosyal pol. Sayfasında doğum yardımı diye yer var ordan baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?