- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Bana 3. Ayda bagirsak sistemi tamamlaniyor en gev 4. Ay gaz sorunu biter dedi30-40gün sürüyordu sanırım öyle yazıyordu internette. Banada hastane de kağıt verdiler başvuru yapmışlar herhalde. Özellikle gidip mi başvurdun canım? Birde hangi bölümden baktın 300tl ye?
Benim hemen yatmisti bir haftaya ziraat hesabima otomatik yatmisKızlar bu 300 TL ve 180 TL süt ve doğum parasını aldınız mı?
E devlette 300 TL ödeme aşamasında yazıyor, 180 TL nerden bakacağımı bilemedim.
Alanlar kaç günde aldınız?
Ziraat hesabın kendinin önceden mi vardı, hepimize otomatik ordan hesap mı açılacak.Benim hemen yatmisti bir haftaya ziraat hesabima otomatik yatmis
Onceden vardi ilk oglumda param oraya yatmisti ama ilkinde ben gidip basvurmustum bunda otomatik yatmis hatta sasirdim neden uatti diye hatta daha sonra izine ciktigimdan oglum dogana kadar olan maasimda yattiZiraat hesabın kendinin önceden mi vardı, hepimize otomatik ordan hesap mı açılacak.
şişlik varmı canim cok pişman oldum o hastaneye gittiğine ilk dogumda böyle olmamıştı şimdi dikişler o elledikce mutsuz oluyorym26. Gundeyiz hala gecmis degil kizil bi goruntu var ama normalmis
180 i aldık o galiba esin adına yarıyı ptt yeKızlar bu 300 TL ve 180 TL süt ve doğum parasını aldınız mı?
Hafif sislik var evet xanim maalesef ben bakmak istemiyorum bileşişlik varmı canim cok pişman oldum o hastaneye gittiğine ilk dogumda böyle olmamıştı şimdi dikişler o elledikce mutsuz oluyorym
Ooo deli gibi yiyorum. Dayanamiyorum. Gaz da iki gun falan oldu bizde. O zaman havlu isittik, masaj yaptik ve bacaklarini karnina ittik gecti.İki gündür çok çikileta çekiyor canım, çikolatalı fındık kreması yiyorum ekmeğe sürüpGaz yapar falan diyor internette ama, siz hiç çikolata yemiyor musunuz kızlar ya?
inan bunu biz de bulemiyrz. misal benim annem, kocamin bulasik yikamamasina takip sorun yaratti bana. ben de evine yolladim.caniiim cok tesekkurlerrr
yahu valla merakimdan soruyorum, bi kayinvalide damadiyla neden gerilir? hangi sebeble yani? hic aklim almiyor annen dusunmuyor mu senin kocanla aranin acilabilecegini?
bozulmasin moralin. normal. elleri oynadikca korkup sicriyrlar genelde. yarin kundak yap xnm. bacaklar serbest. sonra al kucagina sakinlestir o zaman rahat uyur.Kızlar benm moralim bozuk ya yazamıyorum da hem geceleri hiç uyumuyo hemde çok korkuyo sicriyo bide inliyor uykusunda benim ki gbi olan varmı yda bi fikri olan varmı neden oluyor acaba ya
çikelata deelll bebemmmm... kakonun kendisi yapiyor bebege gazi. cok tuketme derim. ben de yiyrdum ama artik tatli istegim bitti gitti..İki gündür çok çikileta çekiyor canım, çikolatalı fındık kreması yiyorum ekmeğe sürüpGaz yapar falan diyor internette ama, siz hiç çikolata yemiyor musunuz kızlar ya?
daha yatmadi bizim cnm. 29 gunluguz.Kızlar bu 300 TL ve 180 TL süt ve doğum parasını aldınız mı?
cunku bagirsak olusumunu 4 ayda tamamliyormus cnm. oglumdayken dr demisti.Doktor en fazla 4 ay sürer dedi, umarım 40 ta biter
Bugün 12 günlük olduk 110 ki bez bitti 3 paket yenidoğan almıştım sonuncu paketteyiz 6 pakette ıslak mendil bittiKızlar ne kadar bez kullanıyorsunuz haftada? Ben 2li paket alıyorum yani 84adet 1haftada bitiyor. Çok memnum sleepy den. Birde sleepy natural kullanan var mı?
Damlayı bilmem ama humana kimyonlu rezene çayı müthiş rahatlıyo benim oğluşuGaz ağrısına en çok hangi damla iyi geliyor kızlar ya
Canım netten alabilirsin hem daha uygun oluyo hemde her numarasını oluyoAcaba pişik sorunu olur mu diye düşünüyorum bende gerçi sensetive de doğal içerikli olması lazım. Ama malesef heryerde bulunmuyor. Bulana kadar kırk takla atıyorum 2numarayı. En azından natural a101lerde mevcut
insalalh guzelce gecer hepimizin ki ilk doğumdaki dikişlerden çok memnundumHafif sislik var evet xanim maalesef ben bakmak istemiyorum bile
Çikolata da mı gaz yapıyor yoo hayır bunu kabul edememmm! Çikolata benim aşkım yahu yemez olur muyummm ♥♥İki gündür çok çikileta çekiyor canım, çikolatalı fındık kreması yiyorum ekmeğe sürüpGaz yapar falan diyor internette ama, siz hiç çikolata yemiyor musunuz kızlar ya?
12 gün oldu benimde şişliği baya azaldı az kaldı acisida hissedilir şekilde kalmadı canım tamamen iyilesmesede az kaldı sanırım ben hiç bişey kullanmadım doktor tentürdiyot kullanabilirsin demişti bana geciyo diye kullanmadımnormal dogumda dikişi olan arkadalsr 16 gun oldu ne alem sizinkiler benim durum hala sis dikişler o kadr bakıyorum pek anlamadim bankayla elime sis geliyo
o kadr postanınki bu dogumda o hastaneye gittiğine
sizinkiler kaç günde geçti tamamen
çok moralim bozuk ya
çikelata deelll bebemmmm... kakonun kendisi yapiyor bebege gazi. cok tuketme derim. ben de yiyrdum ama artik tatli istegim bitti gitti..
Çikolata da mı gaz yapıyor yoo hayır bunu kabul edememmm! Çikolata benim aşkım yahu yemez olur muyummm ♥♥
Canım o iş goremezlik ödeneği bölümünde analık parası ile beraber görünüyor ikisini bir alıyorsun zaten. bende 300 TL olanı bilemedim sen başvuru yaptım da mı görünüyor ordaKızlar bu 300 TL ve 180 TL süt ve doğum parasını aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?