2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
30-40gün sürüyordu sanırım öyle yazıyordu internette. Banada hastane de kağıt verdiler başvuru yapmışlar herhalde. Özellikle gidip mi başvurdun canım? Birde hangi bölümden baktın 300tl ye?
Bana 3. Ayda bagirsak sistemi tamamlaniyor en gev 4. Ay gaz sorunu biter dedi

Kizlar gazli bebekler icin doktorun dedigi surekli emzirmeyin sundan dolayi midede yari sindirilmis sut ile yeni gelen sut karisinca gaz miktari artiyor gaz olunca daha cook meme istiyor daha cok iki sut karisiyor vs vs kisir dongu teorikte doktorlarda hakli ama malesef pratige uymuyor oglum kolikti bunlari okumustum gazla ilgili bundada az daha okursan endokrinoloji diplomasi vercekler

Ziraat hesabın kendinin önceden mi vardı, hepimize otomatik ordan hesap mı açılacak.
Onceden vardi ilk oglumda param oraya yatmisti ama ilkinde ben gidip basvurmustum bunda otomatik yatmis hatta sasirdim neden uatti diye hatta daha sonra izine ciktigimdan oglum dogana kadar olan maasimda yatti

İki gündür çok çikileta çekiyor canım, çikolatalı fındık kreması yiyorum ekmeğe sürüp Gaz yapar falan diyor internette ama, siz hiç çikolata yemiyor musunuz kızlar ya?
Ooo deli gibi yiyorum. Dayanamiyorum. Gaz da iki gun falan oldu bizde. O zaman havlu isittik, masaj yaptik ve bacaklarini karnina ittik gecti.

caniiim cok tesekkurlerrr
yahu valla merakimdan soruyorum, bi kayinvalide damadiyla neden gerilir? hangi sebeble yani? hic aklim almiyor annen dusunmuyor mu senin kocanla aranin acilabilecegini?
inan bunu biz de bulemiyrz. misal benim annem, kocamin bulasik yikamamasina takip sorun yaratti bana. ben de evine yolladim.

Kızlar benm moralim bozuk ya yazamıyorum da hem geceleri hiç uyumuyo hemde çok korkuyo sicriyo bide inliyor uykusunda benim ki gbi olan varmı yda bi fikri olan varmı neden oluyor acaba ya
bozulmasin moralin. normal. elleri oynadikca korkup sicriyrlar genelde. yarin kundak yap xnm. bacaklar serbest. sonra al kucagina sakinlestir o zaman rahat uyur.

İki gündür çok çikileta çekiyor canım, çikolatalı fındık kreması yiyorum ekmeğe sürüp Gaz yapar falan diyor internette ama, siz hiç çikolata yemiyor musunuz kızlar ya?
çikelata deelll bebemmmm... kakonun kendisi yapiyor bebege gazi. cok tuketme derim. ben de yiyrdum ama artik tatli istegim bitti gitti..

Kızlar bu 300 TL ve 180 TL süt ve doğum parasını aldınız mı?
E devlette 300 TL ödeme aşamasında yazıyor, 180 TL nerden bakacağımı bilemedim.
Alanlar kaç günde aldınız?
daha yatmadi bizim cnm. 29 gunluguz.

Doktor en fazla 4 ay sürer dedi, umarım 40 ta biter
cunku bagirsak olusumunu 4 ayda tamamliyormus cnm. oglumdayken dr demisti.

Kızlar ne kadar bez kullanıyorsunuz haftada? Ben 2li paket alıyorum yani 84adet 1haftada bitiyor. Çok memnum sleepy den. Birde sleepy natural kullanan var mı?
Bugün 12 günlük olduk 110 ki bez bitti 3 paket yenidoğan almıştım sonuncu paketteyiz 6 pakette ıslak mendil bitti

Canım netten alabilirsin hem daha uygun oluyo hemde her numarasını oluyo

Çikolata da mı gaz yapıyor yoo hayır bunu kabul edememmm! Çikolata benim aşkım yahu yemez olur muyummm ♥♥

12 gün oldu benimde şişliği baya azaldı az kaldı acisida hissedilir şekilde kalmadı canım tamamen iyilesmesede az kaldı sanırım ben hiç bişey kullanmadım doktor tentürdiyot kullanabilirsin demişti bana geciyo diye kullanmadım

aklimda kalanlari yazayim..

ogluma hic emzik vermedim. kolikti. kizima da vermedim vermeyecegim insallah.

bez prima yenidogan 4 paket bitti. 56likti sanirim. 29 gunluk. 5.ci pakette yarilandi.

eger kizim emdi ve hemen ardina huysuzsa tekrar meme vermiyorum. tok oldugundan eminsem. hoplata ziplata gezdiriyrm. sakinlestiriyorum. 20-30 dk olmussa o zaman tekrar emsiriyorum. yalanci meme yapmasin beni diye.

Kızlar bu 300 TL ve 180 TL süt ve doğum parasını aldınız mı?
E devlette 300 TL ödeme aşamasında yazıyor, 180 TL nerden bakacağımı bilemedim.
Alanlar kaç günde aldınız?
Canım o iş goremezlik ödeneği bölümünde analık parası ile beraber görünüyor ikisini bir alıyorsun zaten. bende 300 TL olanı bilemedim sen başvuru yaptım da mı görünüyor orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…