bendeki o asiri istek bitti sukur cnm. neden oldu bilemedim. ben seker sevmem normalde. serbetli tatli ye olmazsa ama az. kilo cok almamak icin. emzirme doneminde alinan kilo kolay kolay gitmez cunku.
ben gazli icecek ve bakliyat tuketmiyorum sadece. cikolata da artik az...
bendeki o asiri istek bitti sukur cnm. neden oldu bilemedim. ben seker sevmem normalde. serbetli tatli ye olmazsa ama az. kilo cok almamak icin. emzirme doneminde alinan kilo kolay kolay gitmez cunku.
ben gazli icecek ve bakliyat tuketmiyorum sadece. cikolata da artik az...
Ben de ilk günler gayet normal besleniyordum, şu son iki gündür iştah ve tatlı isteği arttı. Aynen dur demek lazım hazır kilolar da gidiyorken. Evet kuzum orda yaptım doğumu.
İki gündür çok çikileta çekiyor canım, çikolatalı fındık kreması yiyorum ekmeğe sürüp Gaz yapar falan diyor internette ama, siz hiç çikolata yemiyor musunuz kızlar ya?
Ben de ilk günler gayet normal besleniyordum, şu son iki gündür iştah ve tatlı isteği arttı. Aynen dur demek lazım hazır kilolar da gidiyorken. Evet kuzum orda yaptım doğumu.
normal dogumda dikişi olan arkadalsr 16 gun oldu ne alem sizinkiler benim durum hala sis dikişler o kadr bakıyorum pek anlamadim bankayla elime sis geliyo
o kadr postanınki bu dogumda o hastaneye gittiğine
sizinkiler kaç günde geçti tamamen
çok moralim bozuk ya
Canım daha oncede yazmıstım benım 17 ve 19 gunler dustu basta sıslık var gıbı zamanla ınıyormus benden once dogum yapan arkadasım var bır ay ona herseyı soruyorum bı ay oldu doguk yapalı yenı lekelenmem bıttı gıbı hersey normal canm bazısının dıkıse bıle alerjısı oluyormus
Kızlar bizim minişin burnu tıkandı aniden, yani nefes alıyor da hırıltılı sanki. Bi de hapşırıyor sanki. Gerçi doğdu doğalı hapşırıyor ama hasta oluyor olabilir mi? Ne yapayım sizce?
12 gün oldu benimde şişliği baya azaldı az kaldı acisida hissedilir şekilde kalmadı canım tamamen iyilesmesede az kaldı sanırım ben hiç bişey kullanmadım doktor tentürdiyot kullanabilirsin demişti bana geciyo diye kullanmadım
Canım daha oncede yazmıstım benım 17 ve 19 gunler dustu basta sıslık var gıbı zamanla ınıyormus benden once dogum yapan arkadasım var bır ay ona herseyı soruyorum bı ay oldu doguk yapalı yenı lekelenmem bıttı gıbı hersey normal canm bazısının dıkıse bıle alerjısı oluyormus
Kızlar bizim minişin burnu tıkandı aniden, yani nefes alıyor da hırıltılı sanki. Bi de hapşırıyor sanki. Gerçi doğdu doğalı hapşırıyor ama hasta oluyor olabilir mi? Ne yapayım sizce?
benim doğum yaptığımda cam acikti ve ruzgarliyfi o akşam cocugum orda kaptı benimde rüzgardan cam sonuna kadar açıldı ve tepede olduğu için kapatamadım orda başladı hapşırık yavrumun
Göğüs ucu yara olan var mı çözüm bulan ben dayanimiyorum artık oğlumu bile ağlatıyorum meme vermicem diye sonunda mecbur veriyorum ama çok zor çözüm bulan yazsin napcam bilemiyorum şuan ayva çekirdeği kullanıyorum
E devletten nasıl başvuru yapılıyor Mysonismysun
[/QUOTE]
Canim sindi esime dedimde aile politikalardan ben basvuru yapmistim ondan sonra edevlete dustu dedi ben direkt ordan yapti sandim
Göğüs ucu yara olan var mı çözüm bulan ben dayanimiyorum artık oğlumu bile ağlatıyorum meme vermicem diye sonunda mecbur veriyorum ama çok zor çözüm bulan yazsin napcam bilemiyorum şuan ayva çekirdeği kullanıyorum
Ben e vitamini kapsül aldım Doğum yapan arkadaşım önerdi baya iyi geldi bana tek sıkıntı emzirmeden önce yıkaman yada silmen lazım. Hala emzirirken acıyor biraz ama yaraları iyileştirdi.