2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu haber beni yıktı dostum, canım aşırı tatlı ve çikolata istiyor. Geçer inşallah.
bendeki o asiri istek bitti sukur cnm. neden oldu bilemedim. ben seker sevmem normalde. serbetli tatli ye olmazsa ama az. kilo cok almamak icin. emzirme doneminde alinan kilo kolay kolay gitmez cunku.

ben gazli icecek ve bakliyat tuketmiyorum sadece. cikolata da artik az...

sen zekai tahir de mi dogum yapmistim cnm?

Edevletten basvuru yaptik beklemede
[/QUOTE]
E devlettwn nasıl yapılıyor başvuru

Ben de ilk günler gayet normal besleniyordum, şu son iki gündür iştah ve tatlı isteği arttı. Aynen dur demek lazım hazır kilolar da gidiyorken. Evet kuzum orda yaptım doğumu.

Canım daha oncede yazmıstım benım 17 ve 19 gunler dustu basta sıslık var gıbı zamanla ınıyormus benden once dogum yapan arkadasım var bır ay ona herseyı soruyorum bı ay oldu doguk yapalı yenı lekelenmem bıttı gıbı hersey normal canm bazısının dıkıse bıle alerjısı oluyormus

Kızlar bizim minişin burnu tıkandı aniden, yani nefes alıyor da hırıltılı sanki. Bi de hapşırıyor sanki. Gerçi doğdu doğalı hapşırıyor ama hasta oluyor olabilir mi? Ne yapayım sizce?

insallh cümlemiz şifa bukur ya Allahım yardim etsin canim insallah

Kızlar bizim minişin burnu tıkandı aniden, yani nefes alıyor da hırıltılı sanki. Bi de hapşırıyor sanki. Gerçi doğdu doğalı hapşırıyor ama hasta oluyor olabilir mi? Ne yapayım sizce?
benim doğum yaptığımda cam acikti ve ruzgarliyfi o akşam cocugum orda kaptı benimde rüzgardan cam sonuna kadar açıldı ve tepede olduğu için kapatamadım orda başladı hapşırık yavrumun

iyice dinle. hirilti gogsunden mi burnundan mi geliyr. gogusse bekleme al gotur dr.a... burundansa serum fizyolojik sikip cektir.

kendi sütünü sur canim zeytin yagida besler belki deriyi

Benim de doğumun ikinci gününden itibaren çok acıyordu. Her emmeden sonra krem sürüp göğüs kalkanı kullanmaya başlayınca çok rahatladım.

Ben e vitamini kapsül aldım Doğum yapan arkadaşım önerdi baya iyi geldi bana tek sıkıntı emzirmeden önce yıkaman yada silmen lazım. Hala emzirirken acıyor biraz ama yaraları iyileştirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…