2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
E devletten nasıl başvuru yapılıyor @Mysonismysun
Canim sindi esime dedimde aile politikalardan ben basvuru yapmistim ondan sonra edevlete dustu dedi ben direkt ordan yapti sandim
[/QUOTE anladım canım
kendi sütünü sur canim zeytin yagida besler belki deriyi kendi sütümü başından beri sürüyorum cnm zeytinyağı da denedim
Benim de doğumun ikinci gününden itibaren çok acıyordu. Her emmeden sonra krem sürüp göğüs kalkanı kullanmaya başlayınca çok rahatladım.
hangi krem
Ben e vitamini kapsül aldım Doğum yapan arkadaşım önerdi baya iyi geldi bana tek sıkıntı emzirmeden önce yıkaman yada silmen lazım. Hala emzirirken acıyor biraz ama yaraları iyileştirdi.
Eczaneden mı aldın cnm

Ben kremlerle çözüm bulamadım, ayva aldırdım zor bulundu bu mevsimde tabi, onun çekirdeği ile jel yaptım o ile yaradı.

Kizimin sacinda doner var onde tam ortasinda. Ilk kez gorunce cok sasirdim. Meger bende de vaemia. Yillardir sacimla basim dertteydi. Sebebi bende de doner olmasiymis. Hic boyle bir sey duymadigim icin anlamamisim. Bir yasima daha girdim

Kızlar bizim minişin burnu tıkandı aniden, yani nefes alıyor da hırıltılı sanki. Bi de hapşırıyor sanki. Gerçi doğdu doğalı hapşırıyor ama hasta oluyor olabilir mi? Ne yapayım sizce?
burnu tikali ise fizyolojik serum ile acarsan bebek hem rahat uyur hem de hiriltisi gider. biz her aksam kontrol ediyoz yoksa duzgun uyumuyor. hapşırık bizde de var bebislerin burnu hassas ufacik tozda hapsiriyorlar.

iyilesene kadar silikon gogus ucu ile emzir canim, lansinoh krem de meme yarasina iyi geliyor.

burnu tikali ise fizyolojik serum ile acarsan bebek hem rahat uyur hem de hiriltisi gider. biz her aksam kontrol ediyoz yoksa duzgun uyumuyor. hapşırık bizde de var bebislerin burnu hassas ufacik tozda hapsiriyorlar.

Temizledim şimdi fizyolojikle, inşallah becerebilmişimdir

ben bu hastane gecelerini özliicem galiba:) her odadan bebek yatagiyla bi anne cikiyo, cogu bebis totosunu yirtiyo tabi. lohusa annelerde pijamalariyla perperisan saclariyla yorgun yorgun ittiriyo yatagi..

bu gece yine uyutmicak galiba. ceza olarak kundakliicam beyfendiyi. neyse hadi önce altini degiseyim ardindan emzireyim. bellllllki vicdana gelir cozerim kundagini

hepinize iyi geceler hanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…