Canim sindi esime dedimde aile politikalardan ben basvuru yapmistim ondan sonra edevlete dustu dedi ben direkt ordan yapti sandim
[/QUOTE anladım canım
Ben e vitamini kapsül aldım Doğum yapan arkadaşım önerdi baya iyi geldi bana tek sıkıntı emzirmeden önce yıkaman yada silmen lazım. Hala emzirirken acıyor biraz ama yaraları iyileştirdi.
Canim sindi esime dedimde aile politikalardan ben basvuru yapmistim ondan sonra edevlete dustu dedi ben direkt ordan yapti sandim
[/QUOTE anladım canım
Canım o iş goremezlik ödeneği bölümünde analık parası ile beraber görünüyor ikisini bir alıyorsun zaten. bende 300 TL olanı bilemedim sen başvuru yaptım da mı görünüyor orda
Göğüs ucu yara olan var mı çözüm bulan ben dayanimiyorum artık oğlumu bile ağlatıyorum meme vermicem diye sonunda mecbur veriyorum ama çok zor çözüm bulan yazsin napcam bilemiyorum şuan ayva çekirdeği kullanıyorum
Kizimin sacinda doner var onde tam ortasinda. Ilk kez gorunce cok sasirdim. Meger bende de vaemia. Yillardir sacimla basim dertteydi. Sebebi bende de doner olmasiymis. Hic boyle bir sey duymadigim icin anlamamisim. Bir yasima daha girdim
Kızlar bizim minişin burnu tıkandı aniden, yani nefes alıyor da hırıltılı sanki. Bi de hapşırıyor sanki. Gerçi doğdu doğalı hapşırıyor ama hasta oluyor olabilir mi? Ne yapayım sizce?
burnu tikali ise fizyolojik serum ile acarsan bebek hem rahat uyur hem de hiriltisi gider. biz her aksam kontrol ediyoz yoksa duzgun uyumuyor. hapşırık bizde de var bebislerin burnu hassas ufacik tozda hapsiriyorlar.
Göğüs ucu yara olan var mı çözüm bulan ben dayanimiyorum artık oğlumu bile ağlatıyorum meme vermicem diye sonunda mecbur veriyorum ama çok zor çözüm bulan yazsin napcam bilemiyorum şuan ayva çekirdeği kullanıyorum
burnu tikali ise fizyolojik serum ile acarsan bebek hem rahat uyur hem de hiriltisi gider. biz her aksam kontrol ediyoz yoksa duzgun uyumuyor. hapşırık bizde de var bebislerin burnu hassas ufacik tozda hapsiriyorlar.
ben bu hastane gecelerini özliicem galiba:) her odadan bebek yatagiyla bi anne cikiyo, cogu bebis totosunu yirtiyo tabi. lohusa annelerde pijamalariyla perperisan saclariyla yorgun yorgun ittiriyo yatagi..
bu gece yine uyutmicak galiba. ceza olarak kundakliicam beyfendiyi. neyse hadi önce altini degiseyim ardindan emzireyim. bellllllki vicdana gelir cozerim kundagini