- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Insallah yarar bu tarz kremler bazen bazi kisilerde ise yariyor bazilarinda yaramiyor deneye yanila bulunuyorSudokrem bulamadim e bebekte mecbur bunu aldim insallah ise yarar
iyilesene kadar silikon gogus ucu ile emzir canim, lansinoh krem de meme yarasina iyi geliyor.
Sabah ilk iş eşime bunları aldiricamAsiltutku canım tahinin üstünde biriken yağı varya onu sürdüm tavsiye üzerine inanılmaz iyi geldi mucize gibi. Yaralarım da geçti acıması da.
Evet canım eczanede satıyor kapsül şeklinde içinde iğne ile patlatıp ucuna sürüyorumCanim sindi esime dedimde aile politikalardan ben basvuru yapmistim ondan sonra edevlete dustu dedi ben direkt ordan yapti sandim
[/QUOTE anladım canım
hangi krem
Eczaneden mı aldın cnm
Serum fızyolojık alıp damlat canım baska yolu yokKızlar bizim minişin burnu tıkandı aniden, yani nefes alıyor da hırıltılı sanki. Bi de hapşırıyor sanki. Gerçi doğdu doğalı hapşırıyor ama hasta oluyor olabilir mi?Ne yapayım sizce?
Doğum günün kutlu olsun canım ailenle nice sağlıklı mutlu yıllara insŞuraya bi adet dogum gunu anası birakiyorum
cnm jns memeler cabuk iyilesir.Persembe oglen dogdu cumartesi gece
Dogdugundan beri meme düşkünü, emmesi yüklü geldi. Agzinda ve meme ucunda beyaz sut gormuslugum var yani en azından bir ara bisiler aktigini kesin biliyorum. Bugun oglen emzik verdik. Dun emzirirken aglayinca krem arti kapak basladik. Ya meme ucu hassasiyeti ya bu son iki cumle, bir sekilde memeyi birakiyor bu gece. Hastaneyi aradik ebeler cay kasigina sagip verin dedi memeden bisi gelmiyor. Manuel pompa da bisi cekemedi. Eczaneden mama aldi beyim, baby goat 0-1ay 90cc*6-7 yaziyor 30cc yaptim hepsini vermedik. Ardindan yine meme verdim memede uyuya kaldi. Simdi 1-1.30 saat sonra uyandirip emzirmek hedefim.
Bir de sezeryan olanlar, nasil uyudunuz? Rahat yatis pozisyonu bulamadim. Hasta yataginda dik konumda ok ama yer altimdan kayiyormus vs gibi oluyordu, 3 gundur cok az uyudum. Evde de yol bulamadim. Tavsiyeniz ne uyku icin?
Basinin altina ve sirtina yastiklar koy seni diklestirecek kadar sonra bir yastikta ayaklarinin altina koyPersembe oglen dogdu cumartesi gece
Dogdugundan beri meme düşkünü, emmesi yüklü geldi. Agzinda ve meme ucunda beyaz sut gormuslugum var yani en azından bir ara bisiler aktigini kesin biliyorum. Bugun oglen emzik verdik. Dun emzirirken aglayinca krem arti kapak basladik. Ya meme ucu hassasiyeti ya bu son iki cumle, bir sekilde memeyi birakiyor bu gece. Hastaneyi aradik ebeler cay kasigina sagip verin dedi memeden bisi gelmiyor. Manuel pompa da bisi cekemedi. Eczaneden mama aldi beyim, baby goat 0-1ay 90cc*6-7 yaziyor 30cc yaptim hepsini vermedik. Ardindan yine meme verdim memede uyuya kaldi. Simdi 1-1.30 saat sonra uyandirip emzirmek hedefim.
Bir de sezeryan olanlar, nasil uyudunuz? Rahat yatis pozisyonu bulamadim. Hasta yataginda dik konumda ok ama yer altimdan kayiyormus vs gibi oluyordu, 3 gundur cok az uyudum. Evde de yol bulamadim. Tavsiyeniz ne uyku icin?
Ah canım ilk 1 hafta 10 gün bende çok zorlandım uyku konusunda. Yatar pozisyonda uyuyamadım. Çareyi koltukta oturur pozisyonda uyuyarak buldum ve ilk 10 gün bu şekilde uyudum. Koltuk minderlerim büyük sağlı sollu dizdim minderleri ortasına geçtim kafamın altına yastık koydum aynı otobüste yolculuk ederken uyur gibi uyudum. Sonra rahatlıyorsun normal uyumaya başlıyorsun zaten. Allah kolaylık versin canım.Persembe oglen dogdu cumartesi gece
Cok tesekkur ederim canimDoğum günün kutlu olsun canım ailenle nice sağlıklı mutlu yıllara ins
arkadaşlar çok afedersiniz
kanamaniz nasıl devam ediyo 15 20 gunluk olanlar
benimbazen siddetli geliyor ve adet ağrısı gibi agrim oluyor sizlerede oluyormu
Persembe oglen dogdu cumartesi gece
Kuru dut kaynatıp içmeyi dene,sanki bana fayda etti. Bende mamayı gece veriyorum artık azalttım. Hatta kendisi almamaya başladı az içiyor . Şimdi bunu dedim ya bugün mama delisi olurKizlar sanırım sütum doyurmuyorçocuk emiyor güzelce ama uykusu en fazla yarim saat, uyanınca yine aranıyor. Günde 2 en fazla 3 kez mama veriyordum o da sarılığı atlatması içindi. Şimdi verdikten sonra mışıl mışıl uyuyor. Ben ne yapacağım, her seyi yemeye çalışıyorum. Göğsümu sıkınca süt de geliyor çekiyor baya da,ama doymuyor onu anladim. Acaba yağlı kısmı mı gelmiyor bi çözüm
kac gunluk seninki? bizde boyleyiz aslinda henuz duzenimiz yok. bugun aksamdan baslayip gece boyu emzirme odasinda emzirip gozetsin ebeler dedim. onlar once tek gogsu 20 dk, sonra alt degistirme, sonra diger gogus 20 dk yaptiriyorlar. Gece boyu denedim, ustune bide minigime kundak yaptim, masallah 3 saat uyudu aralarda. ilk arada ben uyandirdim hatta 3,5 saat filan gectikten sonra. ebeye soyledim, uyandirmana luzum yok, sen bilirsin ama 6 saat uyusa bile sorun degil dedi.Kizlar sanırım sütum doyurmuyorçocuk emiyor güzelce ama uykusu en fazla yarim saat, uyanınca yine aranıyor. Günde 2 en fazla 3 kez mama veriyordum o da sarılığı atlatması içindi. Şimdi verdikten sonra mışıl mışıl uyuyor. Ben ne yapacağım, her seyi yemeye çalışıyorum. Göğsümu sıkınca süt de geliyor çekiyor baya da,ama doymuyor onu anladim. Acaba yağlı kısmı mı gelmiyor bi çözüm
Canım doktorum bana 30 cc ıle basla uc saatte bır ver demıstı ılk gunler ve her 10 cay kasıgında gaz cıkarıyoruz 30 cc verıyoruz arada sureklı emzırıyoruz yoksa sut gelmez. Bırde gogus ucun yoksa slıkon gogus ucu onerırım sımdı sutum ıyı gelıyor. Süt ıcınde su uyku dereotu butun hoşaflar başta dut kurusu cok ıyı geldı. Bır haftaya sut konusu oturur.Persembe oglen dogdu cumartesi gece
Biz de ayni yazdigin gbiyiz ben hic mama vermedim hemen hemen hic uyumuyorKizlar sanırım sütum doyurmuyorçocuk emiyor güzelce ama uykusu en fazla yarim saat, uyanınca yine aranıyor. Günde 2 en fazla 3 kez mama veriyordum o da sarılığı atlatması içindi. Şimdi verdikten sonra mışıl mışıl uyuyor. Ben ne yapacağım, her seyi yemeye çalışıyorum. Göğsümu sıkınca süt de geliyor çekiyor baya da,ama doymuyor onu anladim. Acaba yağlı kısmı mı gelmiyor bi çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?