Hanımlar isterseniz ;
Üye Adı, Yaş, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Yaşadığınız şehir, Başlangıç Kilosu
bilgilerinizi yazın.
Ben de boş zamanlarımda tablo oluşturayım.
Hanımlar isterseniz ;
Üye Adı, Yaş, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Yaşadığınız şehir, Başlangıç Kilosu
bilgilerinizi yazın.
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
Ben 3 günde bir filan yapıyorum canım. Ne kadar yeterli olur bilmiyorum ama her gün süren arkadaşlarım vardı. Belki biraz kilo almaya başlayınca sıklaştırabilirim ben de:)
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
Uye adi gold-heart ,
Yaş 31,
Sat 8 kasım 2018 ,
tahmini dogum tarihi 15.08.2019 ,
cinsiyetleri belli değil,
Ilk hamileliğim ,
Yasadigim şehir Bursa ,
Başlangıç kilosu 63.5
Bugün doktor kontrolüm vardı sata göre 8+4 günlük hamileyim doktor 6 haftalık göründüğünü kalp atışınında 6 haftalık zayıf attığını geç döllenme olabileceğini haftaya tekrar bakılması gerektiğini söyledi.böyle olan var mı bebek gelişmemiş plansız bi hamilelik oldu ve içimden istemedim çünkü tam 1 yaşında kızım var nasıl olacak diye diye çok stres yaptım alakası olabilir mi böyle bi durum yaşayıp düşük yapan var mı
Teyzeleri biz geldik 12 +4 olmusuz olcumleri yapildi normal cikti sukir iki teste gerek yok dedi ense kalinligi normal dedi fimdigim cok hateketliydi eli ayagi oynuyordu ve kesin degil ama erkege benziyor dedi
. canım göz kapağını aşağı çek bi damar çıkıyor v gibi bi şekil çıkıyor o zaman kız bebekmiş çıkmazsa erkek aman hurafelerden işte ama bende gerçekten var bakalım görücez
Bugün doktor kontrolüm vardı sata göre 8+4 günlük hamileyim doktor 6 haftalık göründüğünü kalp atışınında 6 haftalık zayıf attığını geç döllenme olabileceğini haftaya tekrar bakılması gerektiğini söyledi.böyle olan var mı bebek gelişmemiş plansız bi hamilelik oldu ve içimden istemedim çünkü tam 1 yaşında kızım var nasıl olacak diye diye çok stres yaptım alakası olabilir mi böyle bi durum yaşayıp düşük yapan var mı
Canım şimdi söyle birşey var belki sana yardımcı olabilirim bu konuda. Doktorların sat diye baktıkları tarih benim 1kasımdı. Fakat benim yumurtlamam 17kasımda oldu arada 2hafta var. Birtek de o gün ilişkiye girdik. Şimdi çocuğun 1kasımda olma ihtimali falan yok. Doktora gittik sat sordu söyledim geç döllenme dedi. Her hafta kontrole gittim hep yumurtlamaya göre normaldi gelişimi. 2haftalık büyük olma ihtimalı yoktu. Sanki sat 17kasımmış gibi devam ettik biz. Seninki de aynı durum bence herhangi bir sıkıntı yoksa bebekte böyledir siye düşünüyorum. Gönlünü ferah tut canım
Bizde geldik doktor randevumuz iyi geçti şükür 2 li test yaptirdik bizde ense kalinligida normal çikti minigimin cinsiyet tahmini alamadik malesef ama kızım ilk defa kardeşini gördü cok sevindi. İnsallah sag selamt kucaklarimizdada görürüz.