- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Guzel bir yontem de yok ki. Spiralden de cok korkuyorum kayar mayar diye. En iyisi kondom galiba.
[/QUOT
Cezaeehadi hayirli olsun. o kadar caliskan yumurtaliklara iyi bir korunma lazim. dikkat.. yoksa 9 aya bakar olay ..
ben de dusunuyrm deli gibi korunma yontemi ki cogu yasak. hastaya 40 kontrolunde bakalim dr ne onerecek.
benim goguste degilde ozellikle yuz ve boynumda var cnm kasinti. netten baktim hormon degisikliginden dolayi oluyormus. cok artarsa dr.a gidiniz diyordu.
Bende alayım o zaman yaa krem kullanıyorum gecmiyo bı türlüBen kullandım ve hayatımı kurtardılar ♥ Kıyafetle teması önledikleri için tahrişi aza indiriyor. Başta kremle birlikte kullanıyordum, şimdi kremi bıraktım, bunları bırakmaya cesaretim yok.
Ben şimdilik göğüs pedi kullanıyorum ama yaralarım iyileşmedi bu belki etkili olur dedim alıp deniyim bari. Sen yara olmadan mı kullandın canmİlk zamanlar kullandım canım çok iyi geliyo mycey marka olanını aldım ben göğüs ucu kremini sürüp bunu takıyodum şükür yara olmadı hiç 2 haftadan sonra göğüs pedine geçtim bem
Evet canım ama yaraykene göğüs pedide acıtabilir en iyisi kalkan kullanmak hiç bi yere temas etmiyo nemli kalıyo bide içine süt birikiyo hızlı iyileştiriyo çok hafif yara olmuştu gecirdi hemenBen şimdilik göğüs pedi kullanıyorum ama yaralarım iyileşmedi bu belki etkili olur dedim alıp deniyim bari. Sen yara olmadan mı kullandın
benimki uyuyr. ama uzun kalirsa göl gibi terleriyor ikimizi de... baska marka benimki de. kullanimi acayip rahat ama cok terletmesi kotu. evde iyi ben disarda kullandim bugun 2 saat. sucuk gibi terledik.Kiar kangru aldim yenidogan aparatli bi denim dedim bebis evi supurene kadar coktan uyudu hayretler ifinde kaldim
bebegine gecmez korkma. senin antikorlarini sutunden aliyor.Kızlar ben grip gibiyim iki gündür, minnoşuma geçecek diye ödüm kopuyor. Sürekli ellerimi yıkıyorum, olabildiğince emziriyorum, ateşini takip ediyorum. Arada hapşırık ve burun tıkanıklığı dışında bir şeyi yok gibi şu an. Burnunu açıyorum düzenli olarak. Ne önerirsiniz bana hem benim iyileşmem hem de ona geçmemesi için?
İnşallah benimde iyileştirir hiç gecmicek gibi hissediyorum artkEvet canım ama yaraykene göğüs pedide acıtabilir en iyisi kalkan kullanmak hiç bi yere temas etmiyo nemli kalıyo bide içine süt birikiyo hızlı iyileştiriyo çok hafif yara olmuştu gecirdi hemen
bebegine gecmez korkma. senin antikorlarini sutunden aliyor.
sen de ihlamur icebilirsin cnm. bal limon karabiber de ekle azcik icine.
Sen bebisi kanguruda oglani bebek arabasinda mi goturuyowun canim parka vs... Evet ben bunu mesela bi bakkala gidicem bizde asansor bozuk yaptirmiyolarda onda vs kisa mesafelerde kullanim die aldim evde de ama ise yaradi iyi oldubenimki uyuyr. ama uzun kalirsa göl gibi terleriyor ikimizi de... baska marka benimki de. kullanimi acayip rahat ama cok terletmesi kotu. evde iyi ben disarda kullandim bugun 2 saat. sucuk gibi terledik.
bebegine gecmez korkma. senin antikorlarini sutunden aliyor.
sen de ihlamur icebilirsin cnm. bal limon karabiber de ekle azcik icine.
Ikı ıhtımal var ya cok süt gelıp doluyor. Dıgerı emerken bırı akıyorsa ya da mantar olabılır onun ıcınde sık sık goguslerını yıkaman lazım ya da dr gıt ıstersenKızlar emzirirkene bazen göğüslerim o kadar çok kaşınıyorki kaşımaktan yırtıyorum resmen çocuğun ağzından çıkarıyorum deli gibi kaşıyorum sizede oluyo mu sebebi ne olabilir
İyiydi beklediğim kadar kalabalık olmadı sicaktan dolayı. Lahmacun yaptırdım lokum dağıttım ve kaynar içeceği var şerbet ondan yaptikİyi hari Allah kabul etsin nasil gecti bide ne dagittin diye sorsam
oglan yuruyor cnm. elinden tutuyrm.Sen bebisi kanguruda oglani bebek arabasinda mi goturuyowun canim parka vs... Evet ben bunu mesela bi bakkala gidicem bizde asansor bozuk yaptirmiyolarda onda vs kisa mesafelerde kullanim die aldim evde de ama ise yaradi iyi oldu
Gayet guzelmis canimİyiydi beklediğim kadar kalabalık olmadı sicaktan dolayı. Lahmacun yaptırdım lokum dağıttım ve kaynar içeceği var şerbet ondan yaptik
Bende mevlüt yapıp hepsini tek seferde çıkartacağım kendimde odamda olacağım çocukla ilgileneceğim. Bizimki de çok gazlı ağlıyor gazı gelince uyumuyor vs öyle olursa annem veya eşim yardımcı olur. En iyisi hepsi bir arada gelsin gitsin. Önür türlü her biri bir akşam en az 2saate kalkmak bilmezlerYa kizlar simdi mevlut yapmak istiyorum tek sebebi herkes bir arada gelsin gitsinler ama cocuk oyke emeyim uyuyayim denecek bi cocukta degil o kalabaljkta durabilecek mi... Obur turlu de tek tek gelecekler o daha kotu onda da durmicakki aslinda kafam cok karisti
Peki bu kırk mevlüdünü illa kırkı çıkınca mı yapmak zorundayız? Yani 2aylık olunca yapsak olmaz mıBızde mevlut yapcaz ben onu dugmelı elbıse alcam cabuk cabuk emzırırım kv oldugum ıcın gece kadar kalsalarda onlar agırlayacak ben bebısko ıle ılgılenırım. Sana da yardım eden olur. Ablama yardım etmıstım komsuları fılanda yardım ermıstı
Tıbbi maske takabilirsiniz, çocuğun yüzüne doğru solurken kafanız rahat olur. Ben aldım 50 tane internetten ucuzcaKızlar ben grip gibiyim iki gündür, minnoşuma geçecek diye ödüm kopuyor. Sürekli ellerimi yıkıyorum, olabildiğince emziriyorum, ateşini takip ediyorum. Arada hapşırık ve burun tıkanıklığı dışında bir şeyi yok gibi şu an. Burnunu açıyorum düzenli olarak. Ne önerirsiniz bana hem benim iyileşmem hem de ona geçmemesi için?
Aha benimde 26.günüm ve sabahtan beri regl gibi kırmızı kanamam varDoğum sonrası kanamadan sonra hemen regl olmak rahmin toparlandığına yumurtalıkların çalışmaya başladığı anlamına geliyomuş yani iyi bişeymiş kızlar
Bende soğuk algınlığı oldum maske aldım canımKızlar ben grip gibiyim iki gündür, minnoşuma geçecek diye ödüm kopuyor. Sürekli ellerimi yıkıyorum, olabildiğince emziriyorum, ateşini takip ediyorum. Arada hapşırık ve burun tıkanıklığı dışında bir şeyi yok gibi şu an. Burnunu açıyorum düzenli olarak. Ne önerirsiniz bana hem benim iyileşmem hem de ona geçmemesi için?
Kızlar aranızda cerazette (emzirme döneminde kullanılan doğum kontrol hapı) kullanan var mı bi zararı olur mu
Doktorum kırkın çıkınca gel spiral takalım dedi tabiki gidip taktırmam. Hapta düşünmüyorum en iyisi bencede erkeğin korunmasıGuzel bir yontem de yok ki. Spiralden de cok korkuyorum kayar mayar diye. En iyisi kondom galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?