Olur canım ımkanım olsa gec yaparım cunku bebek toparlamıs oluyor kendını anne daha ıyı oluyor. Bız ıkı aydır burdayız gıtmemız lazm ondan kırkı cıkınca bı kac sonra yapcaz. Yoksa kv gec yapalım bebek ıyıce kendını toparlasn demıstıPeki bu kırk mevlüdünü illa kırkı çıkınca mı yapmak zorundayız? Yani 2aylık olunca yapsak olmaz mı
Ay şöyle 4 5 sene düşünmüyorum yaaAha benimde 26.günüm ve sabahtan beri regl gibi kırmızı kanamam varikinci bebeyi ne zaman yapıyoruz
Yada benimki gibi dusebilirGuzel bir yontem de yok ki. Spiralden de cok korkuyorum kayar mayar diye. En iyisi kondom galiba.
Aynen bende spiralden korkuyorum kayma riski çok fazla aylık iğneler oluyo onlar nasıl acaba emzirirkene yapılıyo mu bi zararı var mı ki kullanan ve sağlıkçı arkadaşlar bi bilgilendirsenizDoktorum kırkın çıkınca gel spiral takalım dedi tabiki gidip taktırmam. Hapta düşünmüyorum en iyisi bencede erkeğin korunması
Ayy korunduğunu düşünüp bi sürpizle karşılaşmak baya kötüYada benimki gibi dusebilirbakiniz surpriz yumurtam
Romantik bir aksam sarabimi yudumlarken yaaa benim adetim gecikti diyip gece 12 de kocayi eczaneye yolladim. Teste idrari damlatir damlatmaz iki koyu cizgi gozlerim belerterek bakiyordum.Ayy korunduğunu düşünüp bi sürpizle karşılaşmak baya kötübizim ilk çocuk önceden korunmayı pek önemsiyodum hani olursa olabilir diye şimdi çok korkuyorummmm
Tıbbi maske takabilirsiniz, çocuğun yüzüne doğru solurken kafanız rahat olur. Ben aldım 50 tane internetten ucuzca
Bende soğuk algınlığı oldum maske aldım canım
Evet canim haftaya falan yaparim muhtemelen cunku yavas yavas haber ucurmaya baslamislar gorelim.bilmemne diyeBende mevlüt yapıp hepsini tek seferde çıkartacağım kendimde odamda olacağım çocukla ilgileneceğim. Bizimki de çok gazlı ağlıyor gazı gelince uyumuyor vs öyle olursa annem veya eşim yardımcı olur. En iyisi hepsi bir arada gelsin gitsin. Önür türlü her biri bir akşam en az 2saate kalkmak bilmezler
Yok hala parali bugun sordum benrota virus en son ozel asiydi. 2 doz pahali bir asi.
eger zorunlu kapsamina alindiysa sevinirim. o kadar parayi dokmeyiz.
Bunu gormeden yazdm bende cevaprota virus asisina baktim. hala ozel asi statusunde gorunuyor nette. 2 doz yapiliyr. tek doz fiyati 160-220tl arasinda degisiyrmus.
Yaa geçmedi hala kanıyo benimkinin de yarın doktora sorucam bakalım ne dicekCanım benim de aynısı oldu göbeği 5 günlükken düştü altta daha kurulmamış parça vardı oradan hep kan gelmeye iltihap gibi şeyler gelmeye başladı. Dr çocuk cerrahına sevk etti çubuk gibi birşey le toz döküp yaktı göbeğini ama korkma acıtan bi işlem değil. 5 tane de iğne yazdı ampulünü kırıp göbeğine döküyoruz içeride kalan parçalar kuruyup çıkmaya başladı. Doktor göbeği düşmesi gerekenden erken düşmüş altta kalan kısım yaş kalmış göbek kapandıkça da nemli kalmaya devam etmiş dedi
1gun ssurdu benmkinin huysuzlugu yarina biseyi kalmaz canmNe yaptiysam durdurmadim asiri huzursuz kesinlikle asidan kaynakli bu saatlerde boyle olmuyodu cocuk
Amann regl olmuyoruz diye dikkati elden birakmamak lazim. Arkadasim oyle bi kaza kursununa kurban gittiAynı zamanda korunman gerektiğine dair bişey demekkiyumurtalıkların çalıştığına göre
Ben kullandim ama ilk emzirmede basladim hic yara olmadi şimdiye kdr.Bunlardan kullanan var mı yaralara iyi geliyor muEki Görüntüle 2304723
Benim de kırkım bitti adet oldum ikisinde de bunda nasıl olcak acepAynen yaçok hızlıı oldu etrafımdakiler hemem olman 2 3 ay sonra anca olunuyo dediler
K vitamini yaptilar efeye iki hafta kanamisti zaYaa geçmedi hala kanıyo benimkinin de yarın doktora sorucam bakalım ne dicek
Benimkine de yaptılar aşıyı ama sızıyo kaç gündür bitmedi kurumadı gitti göbüşü yıkarken tedirgin oluyorum iyice kuruluyorum ama bakalım yarınK vitamini yaptilar efeye iki hafta kanamisti za
aynısı benim arkadasada oldu iki çocuğu lnun arası 1 yaşAmann regl olmuyoruz diye dikkati elden birakmamak lazim. Arkadasim oyle bi kaza kursununa kurban gitti
Ne güzel maşallah çok özendimBen kullandim ama ilk emzirmede basladim hic yara olmadi şimdiye kdr.
Eskiler de hep böyle bildikleri için kazalar olmuş aman tedbiri elden bırakmayınAmann regl olmuyoruz diye dikkati elden birakmamak lazim. Arkadasim oyle bi kaza kursununa kurban gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?