2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peki bu kırk mevlüdünü illa kırkı çıkınca mı yapmak zorundayız? Yani 2aylık olunca yapsak olmaz mı
Olur canım ımkanım olsa gec yaparım cunku bebek toparlamıs oluyor kendını anne daha ıyı oluyor. Bız ıkı aydır burdayız gıtmemız lazm ondan kırkı cıkınca bı kac sonra yapcaz. Yoksa kv gec yapalım bebek ıyıce kendını toparlasn demıstı

Doktorum kırkın çıkınca gel spiral takalım dedi tabiki gidip taktırmam. Hapta düşünmüyorum en iyisi bencede erkeğin korunması
Aynen bende spiralden korkuyorum kayma riski çok fazla aylık iğneler oluyo onlar nasıl acaba emzirirkene yapılıyo mu bi zararı var mı ki kullanan ve sağlıkçı arkadaşlar bi bilgilendirseniz

Ayy korunduğunu düşünüp bi sürpizle karşılaşmak baya kötü bizim ilk çocuk önceden korunmayı pek önemsiyodum hani olursa olabilir diye şimdi çok korkuyorummmm
Romantik bir aksam sarabimi yudumlarken yaaa benim adetim gecikti diyip gece 12 de kocayi eczaneye yolladim. Teste idrari damlatir damlatmaz iki koyu cizgi gozlerim belerterek bakiyordum.

Evet canim haftaya falan yaparim muhtemelen cunku yavas yavas haber ucurmaya baslamislar gorelim.bilmemne diye

Yaa geçmedi hala kanıyo benimkinin de yarın doktora sorucam bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…