- 7 Mart 2019
- 160
- 603
- 33
Sebebini bilmiyorum ama bendede oluyor kaşıntı özellikle sol göğüsümde lansinoh sürüyorum biraz hafiflettiKızlar emzirirkene bazen göğüslerim o kadar çok kaşınıyorki kaşımaktan yırtıyorum resmen çocuğun ağzından çıkarıyorum deli gibi kaşıyorum sizede oluyo mu sebebi ne olabilir
Allah muhafaza canim ben yaptırdım sonra yıllardır hiç şaşmayın adetim düzeni bozuldu 6 ay ha bire kanamam devam etti herkeste aynı olmaz ama hic tavsiye etmemAynen bende spiralden korkuyorum kayma riski çok fazla aylık iğneler oluyo onlar nasıl acaba emzirirkene yapılıyo mu bi zararı var mı ki kullanan ve sağlıkçı arkadaşlar bi bilgilendirseniz
devamlı mi öyle yapiyo canim benim kizda bazen oyle yapoyor korkuyirum inslalh gecici biseydirArkadaşlar benim kiz tükürüğünü yutamıyor tıkanıyor ya cok korktum nefes alamadi biraz önce allahtan yanindaydim hemen kucagima aldim burnunu temizledim ondan mi diye ben temizleyince kustu en son 3 saat önce emmişti cok kusmadi ama bu gece sabaha kadar bekleyeceğim neden yutamiyor bu cocuk tükürüğünü fikri olan var mi yatirdim suan iyi ama ben birakip tuvalete gidemiyorum
İlk defa oldu ama aklim cıktı yutamadi tükürüğünü elim ayagima dolandı inşallah geçicidir ya suan oturdum cocuun basina nöbet tutuyorum uyku falan kalmadi korkudan uyuyamam bu gecedevamlı mi öyle yapiyo canim benim kizda bazen oyle yapoyor korkuyirum inslalh gecici biseydir
o bizse de oluyor ya arada canım devamli bisey değildir inslalah her ihtimale karşı hep yan yatır ben hep kafayı yana donduruyirumİlk defa oldu ama aklim cıktı yutamadi tükürüğünü elim ayagima dolandı inşallah geçicidir ya suan oturdum cocuun basina nöbet tutuyorum uyku falan kalmadi korkudan uyuyamam bu gece
beni untmayin bnmki de 14 ay:)aynısı benim arkadasada oldu iki çocuğu lnun arası 1 yaş
Ne güzel maşallah çok özendiminşallah hiç olmasın çok feci gerçekten
Aynen ya o kadar yorgunum ki bu gece hiiiçç ama hiç durmadıı kucağımda baya uyuyo yatağına koyduğum an gözler açılıyo regl olduğum için belim inanılmaz ağrıyo yat kalk yat kalk derken çok zorlandımbu gece mesaileri cabuk bitse keske.
benimde mosmordu canım oraya ne koyuyorlar neden oluyor darbe almış gibi mosmorduSağ ol canim bu sezaryan beni çok zorladı ilkinde 3 gunde atlatmıştım bugün 7. Gün daha gecilikli pijamaliyim Dikişlerime bende bakamadım hiç ayna karşında bian dikkatimi çekti çamaşır altında kalan kısım simsiyah inceleyemedim bile ama bi Garip oldum. Ameliyat esnasindada orda bir ağırlık hissetmiştim
benimde mosmordu canım oraya ne koyuyorlar neden oluyor darbe almış gibi mosmordu
Bende emzirerek ve sagarak yumusattim. Ama birden büyüyüp ağrı yapıyor acil sagiyorum birini, diğerini emzirmeye bekletiyorum uzun uzun emince yumusuyor böyle bir çözüm bulabildimkizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
sabah ise sag gogsumdede var aynisi. simdi sag gogsumu emzirip yumusatmaya calisiyorum ama bitiremez ki sutu, sol gogsumde var yine daha az da olsa..
napicaz kizlar? yara mara yok henuz? korkuyorum mastite cevirmez dimi?
sicak dusa gir en azindan faxlaliklari akarkizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
sabah ise sag gogsumdede var aynisi. simdi sag gogsumu emzirip yumusatmaya calisiyorum ama bitiremez ki sutu, sol gogsumde var yine daha az da olsa..
napicaz kizlar? yara mara yok henuz? korkuyorum mastite cevirmez dimi?
Benden de 16 ay gelsinbeni untmayin bnmki de 14 ay:)
anacigim ne yapacagiz biz boyle:)Benden de 16 ay gelsinbiri uyuyor digeri uyumuyor. Tam uyuttum diyorum digeri agliyor.
Yaa ne guzel baktirdik kilo almamisti mamaya baslayinca toparladikYetmediğine eminmisin canım kilosuna baktınmı bndesağdıpımda 30cc ancak çıkıyor mama vermiyorum hiç43 günlük olduk
Canim benimde ayni mama vermedim sarilik cogaldi bu kez ve doymuyorduBenimde yetmiyor benim anca 20 cc civarinda çıkıyor. Sagiyorum artacaktır inşallah. Mama bende veriyorum. İlk doğduğu günlerde az vermişiz. Sarılık oldu yavrum açlıktan. Doktor kızdı niye aç bıraktınız diye. Tamam anne sütü çok önemli ama süt az olunca çocukta doymuyor. Mecburen mama veriyorum. Biz Bebelac kullanıyoruz. Sen hangi markayı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?