Bende kendi beslenmeme dikkat ediyorum dinlenmeye calisiyorum elimfen geleni yapiyorum ama henuz artmadi sabir diyorum :s 21 gunluk olduk :)bende her sabah mama vermek zorunda kaliyorum, sanirim ben ac oldugum kahvalti yapmadigim zaman sütüm az geliyo bebek doymuyo ağlıyor ellerini yalamaya devam ediyo 30 ml veriyorum. gun icerisinde mama vermiyorum sütüm yetiyo.ac kalmamaya bol sivi tuketmeye dikkat ediyorum.
Canim bizde aptamil 1 kullaniyoruz.Benimde yetmiyor benim anca 20 cc civarinda çıkıyor. Sagiyorum artacaktır inşallah. Mama bende veriyorum. İlk doğduğu günlerde az vermişiz. Sarılık oldu yavrum açlıktan. Doktor kızdı niye aç bıraktınız diye. Tamam anne sütü çok önemli ama süt az olunca çocukta doymuyor. Mecburen mama veriyorum. Biz Bebelac kullanıyoruz. Sen hangi markayı kullanıyorsun?
Ben iyiyim bayagi o zaman 2.5 yas var. Bizimkide tercih yapiyor bazen babaaaaa diye agliyor bazen anneeeeee baba diye agladiginda kocayi bir zevkle durtuyorum seni istiyor diye eger istedigi gelmezse aglama x2 oluyorBenden de 16 ay gelsinbiri uyuyor digeri uyumuyor. Tam uyuttum diyorum digeri agliyor.
Dere otu epey artiriyor sutu denedin mi. Benim buyuk oglum bir mama bir meme buyudu uzulme sakin masallah hic bir seyi eksik degil ben cok uzuluyordum. Insallah artar sutun.Kizlar hepinize gunaydin... bayadir giremedim cocuga yetismekten :) 21 gunluk olduk sizde durumlar nedir? Sutum halen yetmiyor mama takviyesine devam
nasil yiicez dereotunu, oylece miDere otu epey artiriyor sutu denedin mi. Benim buyuk oglum bir mama bir meme buyudu uzulme sakin masallah hic bir seyi eksik degil ben cok uzuluyordum. Insallah artar sutun.
Oylece yika suzguye koy git gel kemir. Isin kotusu benim koca nefret ediyo kokusundan bosamasa bari beninasil yiicez dereotunu, oylece mikaynatma falan mi yoksa?
Boyle durumlarda ek k vitamini vuruyolar canimBenimkine de yaptılar aşıyı ama sızıyo kaç gündür bitmedi kurumadı gitti göbüşü yıkarken tedirgin oluyorum iyice kuruluyorum ama bakalım yarın
maşallah canim sütün çok bol bol sağ depo yap bebisinikizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
sabah ise sag gogsumdede var aynisi. simdi sag gogsumu emzirip yumusatmaya calisiyorum ama bitiremez ki sutu, sol gogsumde var yine daha az da olsa..
napicaz kizlar? yara mara yok henuz? korkuyorum mastite cevirmez dimi?
çalışma süresi uzun mu canim eğer bütün gün dışarda olmayacaksan düşün canumCok uzun zamandir istedigim bir is vardi unlu bi tv kanalinda arka planda kendi isimi yapacagim... Yaklasik iki ay sonra arkadasim paslamak istiyor isi bana annem ben bakarim falan diyo ama benim icime hic hic hic sinmiyo ucret olarakta cok iyi... Ayrilamamki ben simdi bebisten kafamin ucindan dahii gecmemisti bi daha da karsima cikmayacak bir is muhtemelen
Sadece sagmak iyi gelecek sagdikca rahTlarsin canim seni simdi ari sokmus gbi agri verir devamlikizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
sabah ise sag gogsumdede var aynisi. simdi sag gogsumu emzirip yumusatmaya calisiyorum ama bitiremez ki sutu, sol gogsumde var yine daha az da olsa..
O cakil taslari gibi olan sut kanallarin tatlim dusa gir emzirdikten sonra sag. Mastit yapabilir benim atesimin sebebi oydu sagdim ve o taslar gitti cok agiriyordu ozellikle koltuk altimkizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
Calusma suresi uzun evet canim kendini adaman lazim biraz maalesefçalışma süresi uzun mu canim eğer bütün gün dışarda olmayacaksan düşün canum
Zor bir karar tabi insan hayatta bir kac kere cikacak sansi birakmak istemez.Calusma suresi uzun evet canim kendini adaman lazim biraz maalesef
Sağ canım boşalması lazımkizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
Bencede hayatta nadir çıkacak şanslardansa en azından denemelisin canım bebiş buna engel olmamalı. Annen varmış çok şükür. Çalışan çoğu anne gibi sende üstesinden gelebilirsin benceCalusma suresi uzun evet canim kendini adaman lazim biraz maalesef
Aman bırak kalsın çok emmiş demekki aç olsa kalkar zaten canım. Uykuda çok önemliGeceden beri göğsümde uyusun diye emzirdim uyanmasın diye kucağımda tuttumm şimdi beyfendiyi emzirmek için uyandıramıyoruzzzbu ne yaman çelişki annee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?