2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende kendi beslenmeme dikkat ediyorum dinlenmeye calisiyorum elimfen geleni yapiyorum ama henuz artmadi sabir diyorum :s 21 gunluk olduk :)

Canim bizde aptamil 1 kullaniyoruz.

Benden de 16 ay gelsin biri uyuyor digeri uyumuyor. Tam uyuttum diyorum digeri agliyor.
Ben iyiyim bayagi o zaman 2.5 yas var. Bizimkide tercih yapiyor bazen babaaaaa diye agliyor bazen anneeeeee baba diye agladiginda kocayi bir zevkle durtuyorum seni istiyor diye eger istedigi gelmezse aglama x2 oluyor

Kizlar hepinize gunaydin... bayadir giremedim cocuga yetismekten :) 21 gunluk olduk sizde durumlar nedir? Sutum halen yetmiyor mama takviyesine devam
Dere otu epey artiriyor sutu denedin mi. Benim buyuk oglum bir mama bir meme buyudu uzulme sakin masallah hic bir seyi eksik degil ben cok uzuluyordum. Insallah artar sutun.

Dere otu epey artiriyor sutu denedin mi. Benim buyuk oglum bir mama bir meme buyudu uzulme sakin masallah hic bir seyi eksik degil ben cok uzuluyordum. Insallah artar sutun.
nasil yiicez dereotunu, oylece mi kaynatma falan mi yoksa?

maşallah canim sütün çok bol bol sağ depo yap bebisini

Cok uzun zamandir istedigim bir is vardi unlu bi tv kanalinda arka planda kendi isimi yapacagim... Yaklasik iki ay sonra arkadasim paslamak istiyor isi bana annem ben bakarim falan diyo ama benim icime hic hic hic sinmiyo ucret olarakta cok iyi... Ayrilamamki ben simdi bebisten kafamin ucindan dahii gecmemisti bi daha da karsima cikmayacak bir is muhtemelen

çalışma süresi uzun mu canim eğer bütün gün dışarda olmayacaksan düşün canum

Sadece sagmak iyi gelecek sagdikca rahTlarsin canim seni simdi ari sokmus gbi agri verir devamli

O cakil taslari gibi olan sut kanallarin tatlim dusa gir emzirdikten sonra sag. Mastit yapabilir benim atesimin sebebi oydu sagdim ve o taslar gitti cok agiriyordu ozellikle koltuk altim

Sağ canım boşalması lazım

Calusma suresi uzun evet canim kendini adaman lazim biraz maalesef
Bencede hayatta nadir çıkacak şanslardansa en azından denemelisin canım bebiş buna engel olmamalı. Annen varmış çok şükür. Çalışan çoğu anne gibi sende üstesinden gelebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…