Bugün kafayı yedirtecekti sıpa bana küçücük boylarıyla parmağında oynatıyolarAman bırak kalsın çok emmiş demekki aç olsa kalkar zaten canım. Uykuda çok önemli
E annen bakcam diyorsa ne güzel işte bebiş biraz toparlarr o zamana kadar inşallah güzel fırsatlar her zamn gelmez ayağa değerlendir benceCok uzun zamandir istedigim bir is vardi unlu bi tv kanalinda arka planda kendi isimi yapacagim... Yaklasik iki ay sonra arkadasim paslamak istiyor isi bana annem ben bakarim falan diyo ama benim icime hic hic hic sinmiyo ucret olarakta cok iyi... Ayrilamamki ben simdi bebisten kafamin ucindan dahii gecmemisti bi daha da karsima cikmayacak bir is muhtemelen
Keyifleri nasıl isterse canımGeceden beri göğsümde uyusun diye emzirdim uyanmasın diye kucağımda tuttumm şimdi beyfendiyi emzirmek için uyandıramıyoruzzzbu ne yaman çelişki annee
sorma kuzum. sabah 4-6.30 arasi ayaktaydik. hic durmadi. dedim bak minnos, kavga edecegiz bu gidisle. neyse sabah oglumu okula giturdum. iki cocukAynen ya o kadar yorgunum ki bu gece hiiiçç ama hiç durmadıı kucağımda baya uyuyo yatağına koyduğum an gözler açılıyo regl olduğum için belim inanılmaz ağrıyo yat kalk yat kalk derken çok zorlandım ☹ hem büyüsün istiyorum hemde büyümesin ne zormuş
cnm emzirdikten sonra sag mutlaka. o sut disarda 3 saat duruyor. dolapta 3gun buzlukta 3 ay. sagdigin sutu ister icir ister sakla. 1 haftaya duzelir sagmana da gerek kalmaz merak etmekizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
sabah ise sag gogsumdede var aynisi. simdi sag gogsumu emzirip yumusatmaya calisiyorum ama bitiremez ki sutu, sol gogsumde var yine daha az da olsa..
napicaz kizlar? yara mara yok henuz? korkuyorum mastite cevirmez dimi?
bol dere otu cnm. gunde 1 bag tuket. sutun 2 gunde fark eder.Kizlar hepinize gunaydin... bayadir giremedim cocuga yetismekten :) 21 gunluk olduk sizde durumlar nedir? Sutum halen yetmiyor mama takviyesine devam
Canım bizde bugün 26 günlük olduk. Sütüm hala yetmiyor ama eskisine göre çok daha iyi emiyor. Mamaya devam ediyoruz yeter ki aç kalmasın diye. Önce emziriyorum bazen 25 dakika bazen yarım saat emiyor sonrasında bi yarım saat kadar uyuyor uyanınca gene aç oluyor bu sefer ama veriyorum.Canim benimde ayni mama vermedim sarilik cogaldi bu kez ve doymuyorduoyle olunca dr mama takviye dedi ve duzenli mama vermeye basladim toparladik. 21 gun oldu bugun halen sutum artmadi ve mamaya devam emzirmeyi de birakmiyorum tabiki sen ne durumdasin ?
Ben bebelactan memnun kaldım. Kabızlık falan yapmadı. O yüzden devam ediyorum.Canim bizde aptamil 1 kullaniyoruz.
Valla olan oldu. Artik bir sekilde buyuyecekler. Buyuk olan kucugu cok seviyor. Surekli sarilcam, opcem diye ugrasiyor. Operken uyuyan cocugu uyandiriyor tabi. Biraz buyuseler guzelce oynarlar. O zaman rahatlariz insaallahanacigim ne yapacagiz biz boyle:)
Oo seninki bizimkilere gore epey buyuk. Sozin yas araligi daha ideal geldi bana. Bizimki daha 1 bucuk yasina gelmedi. Bezi falan biraktiniz mi peki?Ben iyiyim bayagi o zaman 2.5 yas var. Bizimkide tercih yapiyor bazen babaaaaa diye agliyor bazen anneeeeee baba diye agladiginda kocayi bir zevkle durtuyorum seni istiyor diye eger istedigi gelmezse aglama x2 oluyor
Henuz degil bu aralar biraktirmaya calisacagim yaz bitmeden bir kac deneme yaptik ama pek niyetli degildi bende zorlamadimValla olan oldu. Artik bir sekilde buyuyecekler. Buyuk olan kucugu cok seviyor. Surekli sarilcam, opcem diye ugrasiyor. Operken uyuyan cocugu uyandiriyor tabi. Biraz buyuseler guzelce oynarlar. O zaman rahatlariz insaallah
Oo seninki bizimkilere gore epey buyuk. Sozin yas araligi daha ideal geldi bana. Bizimki daha 1 bucuk yasina gelmedi. Bezi falan biraktiniz mi peki?
Zamani gelmemis demek ki. Ben de denedim de erken bayagi olmadi. En azindan biri bez biraksa bile cok farkeder.Henuz degil bu aralar biraktirmaya calisacagim yaz bitmeden bir kac deneme yaptik ama pek niyetli degildi bende zorlamadim
Amin canim dereotu yiyorum ...Dere otu epey artiriyor sutu denedin mi. Benim buyuk oglum bir mama bir meme buyudu uzulme sakin masallah hic bir seyi eksik degil ben cok uzuluyordum. Insallah artar sutun.
Cok sagol canimbol dere otu cnm. gunde 1 bag tuket. sutun 2 gunde fark eder.
Ayni ben bizimde durum oyle...Canım bizde bugün 26 günlük olduk. Sütüm hala yetmiyor ama eskisine göre çok daha iyi emiyor. Mamaya devam ediyoruz yeter ki aç kalmasın diye. Önce emziriyorum bazen 25 dakika bazen yarım saat emiyor sonrasında bi yarım saat kadar uyuyor uyanınca gene aç oluyor bu sefer ama veriyorum.
hic sanmiyorum buyunce daha kotu oluyorlarValla olan oldu. Artik bir sekilde buyuyecekler. Buyuk olan kucugu cok seviyor. Surekli sarilcam, opcem diye ugrasiyor. Operken uyuyan cocugu uyandiriyor tabi. Biraz buyuseler guzelce oynarlar. O zaman rahatlariz insaallah
Oo seninki bizimkilere gore epey buyuk. Sozin yas araligi daha ideal geldi bana. Bizimki daha 1 bucuk yasina gelmedi. Bezi falan biraktiniz mi peki?
Bunu sağman laZım. İlk zaman sağmak gerekiyor hem kanallar açılır hem de mastit olmanı engeller. Mutlaka sağ bebek emdikten sonrakizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
sabah ise sag gogsumdede var aynisi. simdi sag gogsumu emzirip yumusatmaya calisiyorum ama bitiremez ki sutu, sol gogsumde var yine daha az da olsa..
napicaz kizlar? yara mara yok henuz? korkuyorum mastite cevirmez dimi?
Bezini ac ustune bir muslin bez at usumesin ayaklarini sallasin dursun bezsiz daha kolay yapiyorlar yada banyo yaptir yumusuyor karnibol gazli bir günden herkese selamkuçuk adam gazdan dolayi emmek istiyo emerken gazini cikartmak istiyo cikarana kadar domates gibi oluyo, elleri ve ayaklariyla beni dövüyor resmen cok sinirleniyo.. karnina masaj yapmak istiyorum ağlıyo bazen zorla yapiyom hemen etkisini gosteriyor. zaten kakasiz bezi yok.. gazdan dolayi uykusu da cok kisa sürüyor uyanirken mutlaka osuruyo yada kakasini yapiyor. kısır döngüye girdik artik uykusuzluk max seviyede...
Ben kullanmayı unutuyorum ya ne olacak boyleD vitamini içtikten sonra bebeği sersemleyen,uyanmakta zorlanan var mı ? Benimkinde yan etki yaptı galiba çocuk iki gündür d vitamini aldıktan sonra aptallasip kendine gelemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?