2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
E annen bakcam diyorsa ne güzel işte bebiş biraz toparlarr o zamana kadar inşallah güzel fırsatlar her zamn gelmez ayağa değerlendir bence

sorma kuzum. sabah 4-6.30 arasi ayaktaydik. hic durmadi. dedim bak minnos, kavga edecegiz bu gidisle. neyse sabah oglumu okula giturdum. iki cocuk . her goren bu cok kucuk kac gunluk niye cikardin vs vs.. bir siz eksiktiniz konusmayan. bekledim 1saat. aldim oglani da geldim. taksiler sag olsun
cnm emzirdikten sonra sag mutlaka. o sut disarda 3 saat duruyor. dolapta 3gun buzlukta 3 ay. sagdigin sutu ister icir ister sakla. 1 haftaya duzelir sagmana da gerek kalmaz merak etme

Canım bizde bugün 26 günlük olduk. Sütüm hala yetmiyor ama eskisine göre çok daha iyi emiyor. Mamaya devam ediyoruz yeter ki aç kalmasın diye. Önce emziriyorum bazen 25 dakika bazen yarım saat emiyor sonrasında bi yarım saat kadar uyuyor uyanınca gene aç oluyor bu sefer ama veriyorum.

anacigim ne yapacagiz biz boyle:)
Valla olan oldu. Artik bir sekilde buyuyecekler. Buyuk olan kucugu cok seviyor. Surekli sarilcam, opcem diye ugrasiyor. Operken uyuyan cocugu uyandiriyor tabi. Biraz buyuseler guzelce oynarlar. O zaman rahatlariz insaallah
Ben iyiyim bayagi o zaman 2.5 yas var. Bizimkide tercih yapiyor bazen babaaaaa diye agliyor bazen anneeeeee baba diye agladiginda kocayi bir zevkle durtuyorum seni istiyor diye eger istedigi gelmezse aglama x2 oluyor
Oo seninki bizimkilere gore epey buyuk. Sozin yas araligi daha ideal geldi bana. Bizimki daha 1 bucuk yasina gelmedi. Bezi falan biraktiniz mi peki?

Henuz degil bu aralar biraktirmaya calisacagim yaz bitmeden bir kac deneme yaptik ama pek niyetli degildi bende zorlamadim

Ayni ben bizimde durum oyle...

hic sanmiyorum buyunce daha kotu oluyorlar

Bunu sağman laZım. İlk zaman sağmak gerekiyor hem kanallar açılır hem de mastit olmanı engeller. Mutlaka sağ bebek emdikten sonra

bol gazli bir günden herkese selam kuçuk adam gazdan dolayi emmek istiyo emerken gazini cikartmak istiyo cikarana kadar domates gibi oluyo, elleri ve ayaklariyla beni dövüyor resmen cok sinirleniyo.. karnina masaj yapmak istiyorum ağlıyo bazen zorla yapiyom hemen etkisini gosteriyor. zaten kakasiz bezi yok.. gazdan dolayi uykusu da cok kisa sürüyor uyanirken mutlaka osuruyo yada kakasini yapiyor. kısır döngüye girdik artik uykusuzluk max seviyede...

Bezini ac ustune bir muslin bez at usumesin ayaklarini sallasin dursun bezsiz daha kolay yapiyorlar yada banyo yaptir yumusuyor karni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…