2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

İlk günlerimde benim de olmuştu.
Bir yerden sonra tıkanıklık şişkinlik nedeniyle göğüs ucunu alamaz oluyor bebek.
Bu sefer iyice kısır döngü oluyor.
Ben sıcak duşa girip sağıp biraz açıldıktan sonra bebeğe veriyordum memeyi.
O boşaltınca sağımdan daha etkili oluyor.
Onun dışında sıcak banyoda masaj yapa yapa elle boşalttım o ödem olmuş yerleri.
En çok bunda rahatladım.

Sütüm ilk 3-5 gün aşırı fazla idi tıkanıklık vs olmuştu.
Ben de aşırı iştahsızlık oldu, haliyle sütüm azaldı.
Bebek de az kilo alınca panik oldum.
Hemen humana tee ve malt içecek içmeye başladım. Bir de bestlak damlaya.
Beslenmeyi arttırdım.
Kilo vermem durdu maalesef ama bebeğin emmesi benim için daha önemli.
Artık kilo işine sonra bakacağız.

Ben aldm üstüne tartılmadm ama onemlı degıl sütüm bazen cok oluyor bazen az oluyor anlamadm

Kızlarrr ben döndümm:) 29. Günden selamlarrr bugün aşısı yapıldı kuzumun biraz mızmızdı yeni uyuttuum. Sizler nasılsınız bebişli hayat hem zor hem çok güzel valla gözlerimin içine çipil çipil bakan minnak maviş gözlere bak bak doyamıyorumm

Bi arkadaşımda bundan almış çok memnundu, bende haftaya almaya düşünüyorum. Bebek arabası resmen işkence olmaya başladı 4. Katta oturuyorum asansör yok o puseti bebekle indiremiyorum çok ağır geliyo anca birinin yardım etmesi lazım. Bu kanguru baya bi kolaylaştırıcak işimi

Aynı biz sadece benimki günde bir kere kaka yapıyor

ayniyiz cnm. gececek az sabir.
Ben kullanmayı unutuyorum ya ne olacak boyle
alarm kur cnm.

Kizlar bu kimyonlu su nasıl yapiliyor ölçüsü nedir
Ben bi kupaya bir tatli kaşığı kimyon tohumu koyup sicak suyla demleme yapiyorum. Saglik ocagindaki hemsire 1 cay kaşığı kadar bebege de verebilecegimi söyledi. Sanci ve gaz için. Bu arada benim bebiş de ayni, midede ki gazı güzel çıkarıyor alt taraf zorluyor biraz. Kabızlığı felan yok aslinda kakasini da çişinide guzel yapıyor ama afedersinjz osururken kıpkırmızı oluyor elimizden bisey gelmeyince kahroluyorum bazen cocugun o haline

Kizlar bu arada bende neko wrap sling sipatisi verdim. 20 gunluguz en ust kattayim bebek arabasi piratik olmuyo. Sling yeni dogan icin pratik dediler once kanguru dusunmustum 3 aydan sonrada kanguru alurim artik. Kullanan varsa fikirleri bekliyorum

Bende ayni durumdayim en ust kattayim sling siparis ettim kanguru alcaktim yenidogan icinde kayboluyo dediler sizinde fikirlerinizi bekliyirum

Bende ayni durumdayim en ust kattayim sling siparis ettim kanguru alcaktim yenidogan icinde kayboluyo dediler sizinde fikirlerinizi bekliyirum
Ben sling aldım geri iade ettim çok saçma geldi bana hiç hoş da durmadı bebek düşecek gibi rahat edemedim hiç

Kızlar kontrolden geldik ıkınması normalmiş kolik olduğu için geceleri ıkınır ıkınır ağlar yorulur sabahları uyur dedi çok fazla beslemişin kilo alımı fazla dedi 3. 3.5 saatte emzir dedi ama bizimki o kadar saat emmezse çılgına döner sarılığı geçmiş çok şükür

Tabi deseydin 3.5 saat de bekler bebek ztn artık tüm doktorlara gıcığım :) 2 saatten once mama verme demişti banada ama duruyor mu yaramazlar hiç ağla ağla kiyamiyorum veriyorum bn haa 2 saatte 90 ml yiyor 1.5 saatte 60 veriyorum oyle dengeliyorum

Benim el uyuşmam geçmedi ya doğumdan sonra geçer diye umuyordum ama sağ elim hep uyuşuk artık eskiden sabahları zorlardı sadece şimdi hep böyle doktora gitmek istemiyorum hiiçç

Memelerini bosaltman lazim emzirdikten sonra sagarsan mastite cevirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…