kizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
sabah ise sag gogsumdede var aynisi. simdi sag gogsumu emzirip yumusatmaya calisiyorum ama bitiremez ki sutu, sol gogsumde var yine daha az da olsa..
napicaz kizlar? yara mara yok henuz? korkuyorum mastite cevirmez dimi?
Ben aldm üstüne tartılmadm ama onemlı degıl sütüm bazen cok oluyor bazen az oluyor anlamadmSütüm ilk 3-5 gün aşırı fazla idi tıkanıklık vs olmuştu.
Ben de aşırı iştahsızlık oldu, haliyle sütüm azaldı.
Bebek de az kilo alınca panik oldum.
Hemen humana tee ve malt içecek içmeye başladım. Bir de bestlak damlaya.
Beslenmeyi arttırdım.
Kilo vermem durdu maalesef ama bebeğin emmesi benim için daha önemli.
Artık kilo işine sonra bakacağız.
Bi arkadaşımda bundan almış çok memnundu, bende haftaya almaya düşünüyorum. Bebek arabası resmen işkence olmaya başladı 4. Katta oturuyorum asansör yok o puseti bebekle indiremiyorum çok ağır geliyo anca birinin yardım etmesi lazım. Bu kanguru baya bi kolaylaştırıcak işimihttps://www.hepsiburada.com/solomombaby-yenidogan-kanguru-sansli-filler-0-4-yas-pm-HB00000BR18G
Aldigim kanguruda bu yenidogan aparati dahil belki almak isteyen olur
Aynı biz sadece benimki günde bir kere kaka yapıyorbol gazli bir günden herkese selamkuçuk adam gazdan dolayi emmek istiyo emerken gazini cikartmak istiyo cikarana kadar domates gibi oluyo, elleri ve ayaklariyla beni dövüyor resmen cok sinirleniyo.. karnina masaj yapmak istiyorum ağlıyo bazen zorla yapiyom hemen etkisini gosteriyor. zaten kakasiz bezi yok.. gazdan dolayi uykusu da cok kisa sürüyor uyanirken mutlaka osuruyo yada kakasini yapiyor. kısır döngüye girdik artik uykusuzluk max seviyede...
ayniyiz cnm. gececek az sabir.bol gazli bir günden herkese selamkuçuk adam gazdan dolayi emmek istiyo emerken gazini cikartmak istiyo cikarana kadar domates gibi oluyo, elleri ve ayaklariyla beni dövüyor resmen cok sinirleniyo.. karnina masaj yapmak istiyorum ağlıyo bazen zorla yapiyom hemen etkisini gosteriyor. zaten kakasiz bezi yok.. gazdan dolayi uykusu da cok kisa sürüyor uyanirken mutlaka osuruyo yada kakasini yapiyor. kısır döngüye girdik artik uykusuzluk max seviyede...
alarm kur cnm.Ben kullanmayı unutuyorum ya ne olacak boyle
Aynenayniyiz cnm. gececek az sabir.
alarm kur cnm.
ben demleme usulü yapiyom canim bikupay a yarim çay kaşığı koyuyorumKizlar bu kimyonlu su nasıl yapiliyor ölçüsü nedir
Ben bi kupaya bir tatli kaşığı kimyon tohumu koyup sicak suyla demleme yapiyorum. Saglik ocagindaki hemsire 1 cay kaşığı kadar bebege de verebilecegimi söyledi. Sanci ve gaz için. Bu arada benim bebiş de ayni, midede ki gazı güzel çıkarıyor alt taraf zorluyor biraz. Kabızlığı felan yok aslinda kakasini da çişinide guzel yapıyor ama afedersinjz osururken kıpkırmızı oluyor elimizden bisey gelmeyince kahroluyorum bazen cocugun o halineKizlar bu kimyonlu su nasıl yapiliyor ölçüsü nedir
Bende ayni durumdayim en ust kattayim sling siparis ettim kanguru alcaktim yenidogan icinde kayboluyo dediler sizinde fikirlerinizi bekliyirumBi arkadaşımda bundan almış çok memnundu, bende haftaya almaya düşünüyorum. Bebek arabası resmen işkence olmaya başladı 4. Katta oturuyorum asansör yok o puseti bebekle indiremiyorum çok ağır geliyo anca birinin yardım etmesi lazım. Bu kanguru baya bi kolaylaştırıcak işimi
Ben sling aldım geri iade ettim çok saçma geldi bana hiç hoş da durmadı bebek düşecek gibi rahat edemedim hiçBende ayni durumdayim en ust kattayim sling siparis ettim kanguru alcaktim yenidogan icinde kayboluyo dediler sizinde fikirlerinizi bekliyirum
Aynen ya ilk zamanlar çok rahattık şimdi beyfendiye ayak uyduruyoruzKeyifleri nasıl isterse canımartık onlar nasıl isterse öyle..
Tabi deseydin 3.5 saat de bekler bebek ztn artık tüm doktorlara gıcığım :) 2 saatten once mama verme demişti banada ama duruyor mu yaramazlar hiç ağla ağla kiyamiyorum veriyorum bn haa 2 saatte 90 ml yiyor 1.5 saatte 60 veriyorum oyle dengeliyorumKızlar kontrolden geldik ıkınması normalmiş kolik olduğu için geceleri ıkınır ıkınır ağlar yorulur sabahları uyur dedi çok fazla beslemişin kilo alımı fazla dedi 3. 3.5 saatte emzir dedi ama bizimki o kadar saat emmezse çılgına döner sarılığı geçmiş çok şükür❤
Memelerini bosaltman lazim emzirdikten sonra sagarsan mastite cevirmez.kizlar, gece sol gogsumun icinde buyuk buyuk cakil taslari vardi sankisol gogsu zorla bitirmeye yakina kadar emzirince yumusadi. epey masaj yaptim, sicak kompre yapacaktim esim tam isitamamis onu yaptim sayilmaz.
sabah ise sag gogsumdede var aynisi. simdi sag gogsumu emzirip yumusatmaya calisiyorum ama bitiremez ki sutu, sol gogsumde var yine daha az da olsa..
napicaz kizlar? yara mara yok henuz? korkuyorum mastite cevirmez dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?