EveeetKızlar uzayan sarılığı ya da anne sütü sarılığı problemi olan var mı?
Anne olmanın handikapıCok uzun zamandir istedigim bir is vardi unlu bi tv kanalinda arka planda kendi isimi yapacagim... Yaklasik iki ay sonra arkadasim paslamak istiyor isi bana annem ben bakarim falan diyo ama benim icime hic hic hic sinmiyo ucret olarakta cok iyi... Ayrilamamki ben simdi bebisten kafamin ucindan dahii gecmemisti bi daha da karsima cikmayacak bir is muhtemelen
Ben de sling kullaniyorum gayet memnunum icine koyunca direkt uyuyo zaten dayanamiyoKizlar bu arada bende neko wrap sling sipatisi verdim. 20 gunluguz en ust kattayim bebek arabasi piratik olmuyo. Sling yeni dogan icin pratik dediler once kanguru dusunmustum 3 aydan sonrada kanguru alurim artik. Kullanan varsa fikirleri bekliyorum
Ufff bizimki sanırım anne sütü sarılığıymış tahlillerin çoğu temiz çıkmış şükür daha çıkacak olanlar da var ama doktorun tahmini böyle şimdilik. Sanki bugün daha bi sarı geldi gözüme acaba bilurubin değeri arttı mi diye vesvese yapıyorumEveeet
cabuk atlatır inslalh canim geçmiş olsunUfff bizimki sanırım anne sütü sarılığıymış tahlillerin çoğu temiz çıkmış şükür daha çıkacak olanlar da var ama doktorun tahmini böyle şimdilik. Sanki bugün daha bi sarı geldi gözüme acaba bilurubin değeri arttı mi diye vesvese yapıyorum
Yok donemsel degil temelli baslicam canimAnne olmanın handikapısurekli bir is mi yoksa dönemsel bir proje gibi mi kisa sureli?
Nerlerdesin kiz seeeen gozukmuyosunBi arkadaşımda bundan almış çok memnundu, bende haftaya almaya düşünüyorum. Bebek arabası resmen işkence olmaya başladı 4. Katta oturuyorum asansör yok o puseti bebekle indiremiyorum çok ağır geliyo anca birinin yardım etmesi lazım. Bu kanguru baya bi kolaylaştırıcak işimi
İste 3 aylik ya cok kucuk diye kafam karisiyo kizlar minicik daha ama kariyer yapamam yasimda ilerledi bu is olmazsa B Bluemom44E annen bakcam diyorsa ne güzel işte bebiş biraz toparlarr o zamana kadar inşallah güzel fırsatlar her zamn gelmez ayağa değerlendir bence
Maddi anlamda bi skintim yok sadece bosuna mi okudum gibi hissettiriyo bazen ama bebekte cok kucuk onu birakip gitmek kendimden mahrum etmek benim canim yakiyo dusuncesi evet hayirlisi olsun canim sen calisiyo msnMysonismysun canim eğer madi acıdan rahatsanız bem çalışmazdım heralde s3nim icin hayirlisi nwyse o olsun inslalh
oh masallah cok sevindim iyilesmesine... 4.cu aya kadar maksimum hepsi bu durumu yasayacak cnm. kimi saha siddetli kimi daha az. bagirsak sistemi ancak tamamlaniyor cunku.Kızlar kontrolden geldik ıkınması normalmiş kolik olduğu için geceleri ıkınır ıkınır ağlar yorulur sabahları uyur dedi çok fazla beslemişin kilo alımı fazla dedi 3. 3.5 saatte emzir dedi ama bizimki o kadar saat emmezse çılgına döner sarılığı geçmiş çok şükür❤
biz variz. 10 sefer kan aldilar. karacige tiroid vs enzimleri temiz. anne sutu sariligina bagladilar. 3 aya kadar suruyormus. vucudu duzeldi sukur sadece yuzunde kaldi 35 gunluguz. emzirmeye devam.Kızlar uzayan sarılığı ya da anne sütü sarılığı problemi olan var mı?
Ben doktora gıtmedım ama 36. Gundeyım yenı yenı gozlerden gıdıyor doktor 40 cıkınca gecmezse gel demıstı kılo alımı ıyıydı bu ay 1300 almısKızlar uzayan sarılığı ya da anne sütü sarılığı problemi olan var mı?
Sadece anne sutu alan bebeklerin sariligi daha uzun suruyomus. bnde cok vesvese yapip interneti talan ettim ama artik yavas yavas rengi degisiyo cok sukur. Tahlillerinde bisey cikmadiysa korkma. Gunese cikarmaya basladim bir suredir iyi geldi.Ufff bizimki sanırım anne sütü sarılığıymış tahlillerin çoğu temiz çıkmış şükür daha çıkacak olanlar da var ama doktorun tahmini böyle şimdilik. Sanki bugün daha bi sarı geldi gözüme acaba bilurubin değeri arttı mi diye vesvese yapıyorum
Benm bakanim olsa ise baslardim sanırım. hem manevi hem maddi yonden iyi olurdu. Ama tabi senin gibi de bi kararsizlik yasardim cok kucuk cunku iyi dusun pisman olmayacağın bir karar ver canim[
Yok donemsel degil temelli baslicam canim
Uzun sure uyuyup uyayınca daha sarı oluyor emzır acılır sureklı emzır canım baska caremız yok kılo alımı nasıl onuda takıp etUfff bizimki sanırım anne sütü sarılığıymış tahlillerin çoğu temiz çıkmış şükür daha çıkacak olanlar da var ama doktorun tahmini böyle şimdilik. Sanki bugün daha bi sarı geldi gözüme acaba bilurubin değeri arttı mi diye vesvese yapıyorum
Ben olsam işi kaçırmam canım. Güvenebileceğin bakacak kişi de var. Çalışan anne olmak zor da olsa güzel bence.İste 3 aylik ya cok kucuk diye kafam karisiyo kizlar minicik daha ama kariyer yapamam yasimda ilerledi bu is olmazsa B Bluemom44snowmotion
Çok sağ ol canım benimoh masallah cok sevindim iyilesmesine... 4.cu aya kadar maksimum hepsi bu durumu yasayacak cnm. kimi saha siddetli kimi daha az. bagirsak sistemi ancak tamamlaniyor cunku.
Bence değerlendir yapamazsan bırakırsın en kötü.. Hakkında hayırlısı kalbinin sesini dinleİste 3 aylik ya cok kucuk diye kafam karisiyo kizlar minicik daha ama kariyer yapamam yasimda ilerledi bu is olmazsa B Bluemom44snowmotion
yok canim calismiyorum dönemsel çalıştım geçen sene de atandım ama hakkari ye cıktı gitmedim bendeMaddi anlamda bi skintim yok sadece bosuna mi okudum gibi hissettiriyo bazen ama bebekte cok kucuk onu birakip gitmek kendimden mahrum etmek benim canim yakiyo dusuncesi evet hayirlisi olsun canim sen calisiyo msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?