2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anne olmanın handikapı surekli bir is mi yoksa dönemsel bir proje gibi mi kisa sureli?

Kizlar bu arada bende neko wrap sling sipatisi verdim. 20 gunluguz en ust kattayim bebek arabasi piratik olmuyo. Sling yeni dogan icin pratik dediler once kanguru dusunmustum 3 aydan sonrada kanguru alurim artik. Kullanan varsa fikirleri bekliyorum
Ben de sling kullaniyorum gayet memnunum icine koyunca direkt uyuyo zaten dayanamiyo anne karninda gibi bi his veriyomus diyolar.baglarken Bacaklari m seklinde olmasina dikkat etmek lazim en onemli detayi bnce bu.

cabuk atlatır inslalh canim geçmiş olsun

Nerlerdesin kiz seeeen gozukmuyosun

E annen bakcam diyorsa ne güzel işte bebiş biraz toparlarr o zamana kadar inşallah güzel fırsatlar her zamn gelmez ayağa değerlendir bence
İste 3 aylik ya cok kucuk diye kafam karisiyo kizlar minicik daha ama kariyer yapamam yasimda ilerledi bu is olmazsa B Bluemom44 snowmotion

Mysonismysun canim eğer madi acıdan rahatsanız bem çalışmazdım heralde s3nim icin hayirlisi nwyse o olsun inslalh
Maddi anlamda bi skintim yok sadece bosuna mi okudum gibi hissettiriyo bazen ama bebekte cok kucuk onu birakip gitmek kendimden mahrum etmek benim canim yakiyo dusuncesi evet hayirlisi olsun canim sen calisiyo msn

oh masallah cok sevindim iyilesmesine... 4.cu aya kadar maksimum hepsi bu durumu yasayacak cnm. kimi saha siddetli kimi daha az. bagirsak sistemi ancak tamamlaniyor cunku.

Kızlar uzayan sarılığı ya da anne sütü sarılığı problemi olan var mı?
biz variz. 10 sefer kan aldilar. karacige tiroid vs enzimleri temiz. anne sutu sariligina bagladilar. 3 aya kadar suruyormus. vucudu duzeldi sukur sadece yuzunde kaldi 35 gunluguz. emzirmeye devam.

Sadece anne sutu alan bebeklerin sariligi daha uzun suruyomus. bnde cok vesvese yapip interneti talan ettim ama artik yavas yavas rengi degisiyo cok sukur. Tahlillerinde bisey cikmadiysa korkma. Gunese cikarmaya basladim bir suredir iyi geldi.

Uzun sure uyuyup uyayınca daha sarı oluyor emzır acılır sureklı emzır canım baska caremız yok kılo alımı nasıl onuda takıp et

Maddi anlamda bi skintim yok sadece bosuna mi okudum gibi hissettiriyo bazen ama bebekte cok kucuk onu birakip gitmek kendimden mahrum etmek benim canim yakiyo dusuncesi evet hayirlisi olsun canim sen calisiyo msn
yok canim calismiyorum dönemsel çalıştım geçen sene de atandım ama hakkari ye cıktı gitmedim bende
maddi anlamda sıkıntı yoksa sen bilirsin
canim senim icim hayırlısı ne ise Allahım ona isimdirsin kalbini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…