Amin canım inşallah sağolasıncabuk atlatır inslalh canim geçmiş olsun
Değeriniz kaçtı en son? Kontrole götürecek misin bakılacak mı yine değerine canım?biz variz. 10 sefer kan aldilar. karacige tiroid vs enzimleri temiz. anne sutu sariligina bagladilar. 3 aya kadar suruyormus. vucudu duzeldi sukur sadece yuzunde kaldi 35 gunluguz. emzirmeye devam.
En son gözlerden mi gidiyormuş. Maşallah güzel kilo almışBen doktora gıtmedım ama 36. Gundeyım yenı yenı gozlerden gıdıyor doktor 40 cıkınca gecmezse gel demıstı kılo alımı ıyıydı bu ay 1300 almıs
Seninle konuştuğumuzdan beri ben de çıkarıyorum 5 dk gunese canım. Tahlillerin hepsi gelmedi ama gelenler temiz. Karaciğer ve tiroid normal. Bugün daha bi sarı gözüküyor gözüme eşime dedim gidip bi ölctürelim diye o da çocuk delik deşik oldu zaten diye istemedi. Doktorla konusmuş tahliller normal ben geçeceğini düşünüyorum demiş ama isterseniz bi araştırma hastanesine götürün demiş şimdi oraya götürsem çok yıpratacaklar çocuğu biliyorumSadece anne sutu alan bebeklerin sariligi daha uzun suruyomus. bnde cok vesvese yapip interneti talan ettim ama artik yavas yavas rengi degisiyo cok sukur. Tahlillerinde bisey cikmadiysa korkma. Gunese cikarmaya basladim bir suredir iyi geldi.
1.100 almış kilosu fazla bile dedi. Sürekli emziriyorum zaten canım. Allah hepimize şifa versin.Uzun sure uyuyup uyayınca daha sarı oluyor emzır acılır sureklı emzır canım baska caremız yok kılo alımı nasıl onuda takıp et
Oğlum sarılık oldu. Doktor kızdı çocuğu niye aç bıraktın diye. Dedim 1 ölçek mama veriyorum zaten yetmemiş aç kalmış dedi. O kadar utandım ki anlatamam. O yüzden şimdi doymasina çok dikkat ediyorum.Ayni ben bizimde durum oyle...
Oğlum sarılık oldu. Doktor kızdı çocuğu niye aç bıraktın diye. Dedim 1 ölçek mama veriyorum zaten yetmemiş aç kalmış dedi. O kadar utandım ki anlatamam. O yüzden şimdi doymasina çok dikkat ediyorum.
Canım bizimkide uzamıştı 40 ı çıktı düzeldi yavrum çok şükür çok iyi anlıyorum seni gözleri sararmıştı oturdum ağladım böyle sararıp gidecek mi çocuğum diye ama ben sürekli emzirdim günde 2 3 kere 60 ml mama verdim atlattık sonunda 40 ının çıkmasını bekle derimAmin canım inşallah sağolasın
Değeriniz kaçtı en son? Kontrole götürecek misin bakılacak mı yine değerine canım?
En son gözlerden mi gidiyormuş. Maşallah güzel kilo almış
Seninle konuştuğumuzdan beri ben de çıkarıyorum 5 dk gunese canım. Tahlillerin hepsi gelmedi ama gelenler temiz. Karaciğer ve tiroid normal. Bugün daha bi sarı gözüküyor gözüme eşime dedim gidip bi ölctürelim diye o da çocuk delik deşik oldu zaten diye istemedi. Doktorla konusmuş tahliller normal ben geçeceğini düşünüyorum demiş ama isterseniz bi araştırma hastanesine götürün demiş şimdi oraya götürsem çok yıpratacaklar çocuğu biliyorum
1.100 almış kilosu fazla bile dedi. Sürekli emziriyorum zaten canım. Allah hepimize şifa versin.
Bebek olduktan sonra inzivaya çekildim geri döndümm artık :)Nerlerdesin kiz seeeen gozukmuyosun
Gazını duzenlı cıkarmayı hoc beceremedım ya Allahtan kusmuyor hele gece cıkarması cok zor gelıyorBide bebeği kusan arkadaşlar besledikten hemen sonra mutlaka gazını çıkarın ben bazen uykulu oluyodum çıkarmıyodum hemen kusuyodu içtiğini gazını çıkardığım zaman kusmuyo onu fark ettim azcık geç oldu ama
Aynen bende anladım da geç olmuştu anladığımda. Kesinlikle tok olduğunda daha uzun ve derin uyuyabiliyor. Annelik tecrübe edince daha da güzel oluyor. Çünkü ancak o zaman anlayabiliyoruz bebeklerimizi :)Bizimde sariligimiz vardi mama takviyesini yaptikca atlatti cok sukur. Herkesin dedigi gibi bu laftan artik bunaliyorum ama aç birakmabende biraz gec anladim ama doyunca her turlu rahat oluyo. Uyumasi bile bir baska ... keske sutum yetseydi ne buyuk nimetmis neyse cok sukur halimize
Aynen canımGazını duzenlı cıkarmayı hoc beceremedım ya Allahtan kusmuyor hele gece cıkarması cok zor gelıyor
Biziz ilaç kullanıyoruz ama son günlerde aksattım biraz kusma olmayıncaKızlar bebişi reflü olan var mı doktor ne onerdı arkadasımın bebegı reflü 2.5 aylık bu hafta 30gr almıs sadece küçük yerde yasadıgı ıcın doktor secenegı yok süt ürünleri alerjısındrn bahsetmıs doktor
Kesinlikle hergun yeni birseyler kesfediyoruz :) mama takviyesi kac saatte bir yapiyorsunuz, biz yaklasik 6 saatte bir.Aynen bende anladım da geç olmuştu anladığımda. Kesinlikle tok olduğunda daha uzun ve derin uyuyabiliyor. Annelik tecrübe edince daha da güzel oluyor. Çünkü ancak o zaman anlayabiliyoruz bebeklerimizi :)
Masallah canim bence hic bisey olmaz iyi gelir sanadaKızlar yarın 4 hafta bitiyo. Bebeği bebek arabasıyla öğlen hava iyiyken biraz gezdirmek istiyorum. Üşütmez değil mi bi zararı olmaz
Ben 20.günden sonra hergün çıkarıyorum havalar güzel canım bence iyi gelecektir hem Bebişe hem sana :)Kızlar yarın 4 hafta bitiyo. Bebeği bebek arabasıyla öğlen hava iyiyken biraz gezdirmek istiyorum. Üşütmez değil mi bi zararı olmaz
Çok teşekkür ederiiiiiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Lohusalık is loadingYaaa yerim sizi ben hayirli ugulu olsjn tebrik ederim Allah size bagislasin bebisi
Canımm çok teşekkür ederim. İçerde çok bekleyince çeneler kuvvetli geliyor demek ki. Emme refleksi ile doğdu resmen. Benim de abimin eşi verdi hastanede ilk akşam gerçekten hayat kurtarıcı imiş. Ben ağzına da yakıştırdımhahah ooooyyy masallah subhanallah bal oglanaaa! yerim o guzelliginiii!
bizimkiler ayni model desene, ilk günden emzikannem asiri karsi olmasina ragmen emzige (bos emiyo, cenesini bosuna yoruyo blabla) bana sezeryanli oldugumdan kiyamadigindan kendi eliyle verdi emzigi ogluma.
gule gule buyu bal oglannn
Hoşşşş buldummmm.Lohusalıga hoş geldin canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah.Allah kolaylıklar versin
hay masallah sana kucuk adam
gozun aydin cnm. gule gule buyut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?