2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cabuk atlatır inslalh canim geçmiş olsun
Amin canım inşallah sağolasın
biz variz. 10 sefer kan aldilar. karacige tiroid vs enzimleri temiz. anne sutu sariligina bagladilar. 3 aya kadar suruyormus. vucudu duzeldi sukur sadece yuzunde kaldi 35 gunluguz. emzirmeye devam.
Değeriniz kaçtı en son? Kontrole götürecek misin bakılacak mı yine değerine canım?
Ben doktora gıtmedım ama 36. Gundeyım yenı yenı gozlerden gıdıyor doktor 40 cıkınca gecmezse gel demıstı kılo alımı ıyıydı bu ay 1300 almıs
En son gözlerden mi gidiyormuş. Maşallah güzel kilo almış
Sadece anne sutu alan bebeklerin sariligi daha uzun suruyomus. bnde cok vesvese yapip interneti talan ettim ama artik yavas yavas rengi degisiyo cok sukur. Tahlillerinde bisey cikmadiysa korkma. Gunese cikarmaya basladim bir suredir iyi geldi.
Seninle konuştuğumuzdan beri ben de çıkarıyorum 5 dk gunese canım. Tahlillerin hepsi gelmedi ama gelenler temiz. Karaciğer ve tiroid normal. Bugün daha bi sarı gözüküyor gözüme eşime dedim gidip bi ölctürelim diye o da çocuk delik deşik oldu zaten diye istemedi. Doktorla konusmuş tahliller normal ben geçeceğini düşünüyorum demiş ama isterseniz bi araştırma hastanesine götürün demiş şimdi oraya götürsem çok yıpratacaklar çocuğu biliyorum
Uzun sure uyuyup uyayınca daha sarı oluyor emzır acılır sureklı emzır canım baska caremız yok kılo alımı nasıl onuda takıp et
1.100 almış kilosu fazla bile dedi. Sürekli emziriyorum zaten canım. Allah hepimize şifa versin.

Bizimde sariligimiz vardi mama takviyesini yaptikca atlatti cok sukur. Herkesin dedigi gibi bu laftan artik bunaliyorum ama aç birakma bende biraz gec anladim ama doyunca her turlu rahat oluyo. Uyumasi bile bir baska ... keske sutum yetseydi ne buyuk nimetmis neyse cok sukur halimize

Canım bizimkide uzamıştı 40 ı çıktı düzeldi yavrum çok şükür çok iyi anlıyorum seni gözleri sararmıştı oturdum ağladım böyle sararıp gidecek mi çocuğum diye ama ben sürekli emzirdim günde 2 3 kere 60 ml mama verdim atlattık sonunda 40 ının çıkmasını bekle derim

Kızlar bebişi reflü olan var mı doktor ne onerdı arkadasımın bebegı reflü 2.5 aylık bu hafta 30gr almıs sadece küçük yerde yasadıgı ıcın doktor secenegı yok süt ürünleri alerjısındrn bahsetmıs doktor

Bide bebeği kusan arkadaşlar besledikten hemen sonra mutlaka gazını çıkarın ben bazen uykulu oluyodum çıkarmıyodum hemen kusuyodu içtiğini gazını çıkardığım zaman kusmuyo onu fark ettim azcık geç oldu ama

Gazını duzenlı cıkarmayı hoc beceremedım ya Allahtan kusmuyor hele gece cıkarması cok zor gelıyor

Aynen bende anladım da geç olmuştu anladığımda. Kesinlikle tok olduğunda daha uzun ve derin uyuyabiliyor. Annelik tecrübe edince daha da güzel oluyor. Çünkü ancak o zaman anlayabiliyoruz bebeklerimizi :)

Biziz ilaç kullanıyoruz ama son günlerde aksattım biraz kusma olmayınca

Aynen bende anladım da geç olmuştu anladığımda. Kesinlikle tok olduğunda daha uzun ve derin uyuyabiliyor. Annelik tecrübe edince daha da güzel oluyor. Çünkü ancak o zaman anlayabiliyoruz bebeklerimizi :)
Kesinlikle hergun yeni birseyler kesfediyoruz :) mama takviyesi kac saatte bir yapiyorsunuz, biz yaklasik 6 saatte bir.

Canımm çok teşekkür ederim. İçerde çok bekleyince çeneler kuvvetli geliyor demek ki. Emme refleksi ile doğdu resmen. Benim de abimin eşi verdi hastanede ilk akşam gerçekten hayat kurtarıcı imiş. Ben ağzına da yakıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…