2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlarrrrr ben geldim
Nasıl özlemişim sizi anlatamam
Doğumdan sonra spinal anestezinin Allah belasını versin çok yan etkisini yaşadım. Kolumu kaldıramadım halsizlikten yorgunluktan ölücek gibi hissettim hep ağladım çok zor 1 haftanın ardından bugün biraz ayaklanabildim sonunda. Allahımmm dedim sen sağlığımı ver ben her işimi yaparım. Ben iyileşemiyorum yok dedim gittikçe kötüye gidiyorum bu bebek napıcak bensiz. Düşündükçe ağlayasım geliyo. Allah kimseyi sağlığından etmesin.

Sizinle muhabbet etmeyi dedikoduları okumayı size sorylar sormayı özledim resmen hissettim yokluğunuzu.

kuzum gecmis olsun. cok sukur atlatmissin.

Ben de en geç 2 saatte emziriyorum canım bugün 33 günlük oldu inşallah haftaya gecmis olur bizimki de
Geçmiş olsun canım zor şeyler yasamissin bundan sonra rahat edersin inşallah.

Update! Gorumcem kocasi ve 3 cocugu bilmem kac saatlik yoldan geldiler ve kimse elini yuzunu yikamadi cocuumu da kucak kucak gezdirdiler
Bu önemli bi alışkanlık ben kendim de öyleyim kızımı da öyle alıştırdım eve girer girmez önce ellerimizi yıkarız. Sen tatlı dille cocuklara bebekler eller yıkadıktan sonra ellenir falan desen. Ben eve gelen misafire direk bisey diyemedigimden çocuklarına yoksa kendi kızıma ellerin temiz mi anneciğim diyorum anlasınlar diye

Yettim gari!
Okumaya yetişemedim kac gundur, hepsini okumadan da yazamadim, duzenim kaçacak diye once okumam lazımdı

Siz bir sey diyen veya istemediginiz duruma girmenize sebep olanlar oldugunda sunu hatirlayin; ben uzulecegime onlar üzülsün.

Ve spinal anestezi, ilk gunler cokca kufrettim. Persembe dogurdum pazartesiden beri esim full randevu almaya başladı, gece gündüz tek bakiyorum arti ev isleri. Yemek yapmiyorum, zaten yemiyorum da. İstah sıfır. Kayinvalidem cok yemek taşıdı sag olsun. Hala da tasimak istiyor ben getirme diyorum, kocam çıksın doysun yeter. Bir de onun ne yedigini dusunmek istemiyorum.
Sorumluluk duygusu boktan bisi yani.

Mutlu efendi takiliyor. Bir dakka emsin diye uyandiramazken diger dakka uyusun diye dua ettiriyor. Akıllı oğlum benim..

Disaridan gelince el yuz yikamak bi aliskanlik. bn oyleyim. evdeyken bile 748485kere el yikiyorum. Girdiler hosgeldin falan derken hoop aldi gorumce kucagina ne diyeyim elinden geri de alinmiyo ki. Ordan kv aldi torununun kucagina verdi neyseki kiz buyuk biraz. Yanaklarina ellerine dokunmasalar neyse. Ilk firsatta sildim yavrumu ve alip yatak odasina gectim. Smdi uyuyo uyaninca banyosunu da yaptırıp yine yatak odasina kacicam.
K ktphncanne cok gecmis olsun canim cok iyi anliyorum seni ah ahh . Neyse bi sekilde bunu da atlattik. Sağlık en onemli sey hayatta.

Söyle annem, olmadi kocan soylesin. Benim gibi insanlara gik diyemeyen tip bile dun kayinpeder eve girdi dedim bi ellerinizi yikayin size vereyim tuvalete giricem, benim ellerim temiz dedi.
Ben dedim en azindan.
Cocuklara da ellerinde eldiven var ama dokunmayin ilk elini agzina atar dedim, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla.
Yersen.

sinirim tepemde . anasigil yuzunden kocayi evden kovdum (tabiki gitmedi yuzsuz). ama oglumu hesap edemedim. cocuk korkmus agladj. sirf ona uzuldum. normalde kavga etmedigimiz icin, evdeki cocugu dusunemedim.

Süt kokuyo diyolla alayi yalan ya, bisi kokmuyo çocuk, cennet ayaklar falan ayni hesap.
Ama yerine öperim, ayaklarinin altı bile yumuşacık ❤
O durdukca tatlanacak annesı sımdı ılk gunlerını ozlemeye basladm yerım onu ben zaman gectıkce hersey guzel olacak basta zorluyor sen daha zorlanmıssındır sezeryan ben dalin dederjan yukusatıcı aldım klasık bebek kokusu kucuklugumun tavsıye ederım30 gunluk oldun daha guzellesıyor

Benim ellerim temiz lafina ayar oluyorum yaa ben desem ayni cevabi alicam zaten ve susamam o dkkadan sonra da iste Gelmelerinden once kocama dedim ki ellerini yikasinlar.. Ya zaten yikarlar hem almazlar kucaklarina dedi (cok tatlis yaa) ilk firsatta bak yikamadilar dedim bozuldu baya. Ama diyemez o da benm gibi. Hemen aldicocugu kucagina fln o da rahatsiz oldu. Az once mutfakta buluştuk dedim bu hafta koltuklar silinecek gitsinler de.. bende onu dicektim diyo koktuklari silicem kiliflar yikanicak adami kendime benzetmeyi basardim ama ailesi imkansiz senede 1 kere cekecem artik

Süt kokuyo diyolla alayi yalan ya, bisi kokmuyo çocuk, cennet ayaklar falan ayni hesap.
Ama yerine öperim, ayaklarinin altı bile yumuşacık ❤
Kokmuyo yaa evet. Sut kokusunu birak hicbi koku alamadim ben sampuani da kokusuz bi bebek gibi kokamadi yavrucak

Elektrikli sagmaya başladım, her seferinden sonra yikayacak miyim? Süt saklanmaya degmeyecek kadar az, emzirirken biberonla veya kasikla veririm simdilik.
Her seferinde yikamalisin. kaynamis suyla duruluyorum ben her seferinde. Vaktim varsa biberon deterjaniyla yikiyorum.

Ben de en geç 2 saatte emziriyorum canım bugün 33 günlük oldu inşallah haftaya gecmis olur bizimki de

Cok teşekkür ederim

Bencede bebeklerle aynı kokuyoruz ondan alamiyo olabilirsiniz. Bugün eşim işe başladı. İş arkadaşları demiş ki olum sende bebek kokusu var

Elektrikli pompa bende kullanıyorum her seferinde deterjansız sadece suyla yıkıyorum.

Cok teşekkür ederim

Bencede bebeklerle aynı kokuyoruz ondan alamiyo olabilirsiniz. Bugün eşim işe başladı. İş arkadaşları demiş ki olum sende bebek kokusu var

Elektrikli pompa bende kullanıyorum her seferinde deterjansız sadece suyla yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…