PiaLeon
canım nasılsın nerelerdesin :) pazartesi için randevu aldım ben. İkili test içinde bir sonraki hafta giderim diyorum 2 hafta görmüş olurum bebişimi sen gittin mi bu haftalarda
Canım iyiyim kimse yazmynca bakıp cikyrm. 29una randevu aldm ben 2. Ultrsn olcak aslında 12. Hafta gitsem diye aklmdan da geciriyrdm üst üste ultrsna girmeyim diye de kan tahlili de yaptrcm guatrdn dolayı göze alamadm beklemyi.
Miden nasıl senin koku hassytn benim midem azcik düzeldi ama goguslerm ile hala dertlym. 4te uyanyrm sonra uyku yok şimdiden başladı uykszlk;(
Oglumda çatlaklar icin badem yağli bebe yağı kullandım. 32 . Haftaya kadar her şey çok güzeldi. Sonra bir anda çatır çatır çatladım
Ama kesinlikle kaşımayın. Nemlendirmeyi ihmal etmeyin.
Doğal ürün olarak kakao yağı okuyorum bugünlerde.
Birde ben hamilelikte kimyasal ürün kullanmamayı tercih ediyorum. Oje sürmeyi, makyajı ve saç boyamayı bıraktım.
Ben pzt kan verdim.
Tsh 4.66çıktı. Perş. Tekrar kan verdim.
Tsh 3.75 çıktı.
Doktor ne olur ne olmaz diye 25mg euthyrox verdi. Var mı guatr problemi yaşayan? ?? Oğlumda olmamıştı. Üzüldüm biraz.
Canım iyiyim kimse yazmynca bakıp cikyrm. 29una randevu aldm ben 2. Ultrsn olcak aslında 12. Hafta gitsem diye aklmdan da geciriyrdm üst üste ultrsna girmeyim diye de kan tahlili de yaptrcm guatrdn dolayı göze alamadm beklemyi.
Miden nasıl senin koku hassytn benim midem azcik düzeldi ama goguslerm ile hala dertlym. 4te uyanyrm sonra uyku yok şimdiden başladı uykszlk;(
Bende 2hafta üst üste gidicem canım doktoru değiştirdim yeni birine randevu aldım pazartesiye. Gider bebişi görürüm birsonraki haftada teste girerim diye düşündüm. Midem azaldı benimde canım eskisi kadar çok değil ama oluyor yinede. Gögüsler ilk zamanlar kötüydü onlarda hafifledi 1haftadır. Çok zor gerçekten canım
Ben pzt kan verdim.
Tsh 3.75 çıktı.
Doktor ne olur ne olmaz diye 25mg euthyrox verdi. Var mı guatr problemi yaşayan? ?? Oğlumda olmamıştı. Üzüldüm biraz.
uzulme canim. ben 10yildir euthyrox kullaniyorum. ben hasimato hastasiyim. 25 mg ile baslamistim. her gebelikte doz artti. suan haftaici 125mg haftasonu 100mg kullaniyorum. asil bu ilaci almazsan bebegine zararin olur. tsh ilk 3 ay 2.5alti; sonra aylar 3un alti olmasi idealdir.
gunaydin herkese. aksam 9da uykudan bayilinca sabah 4.30da dikildim ayaga.
acaba ben gibi ayak tabanlari arada asiri yanan var mi merak ediyorum. oglumda da boyleydi. uyutmayacak kadar aci bir yanma ama. oyle ates basmasi vs degil.
degisik bir bakis acisi ama dogru olabilir. benim regl donemi yuzunden kansizlik problemim oluyor hep. belki de ondan hemen karnim buyuyor ilk regl gecikmesi ile.
Hanımlar isterseniz ;
Üye Adı, Yaş, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Yaşadığınız şehir, Başlangıç Kilosu
bilgilerinizi yazın.
Ben de boş zamanlarımda tablo oluşturayım.
sinemist, sinem son adet tarihi 28 ekim
dogum tarihim 11 ocak 89
ill hamileligim baslangic kilom 52
istanbul
bebek tahmini dogum 4 agustos
bebek cinsiyetini henuz ogrenmedim
Hanımlar isterseniz ;
Üye Adı, Yaş, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Yaşadığınız şehir, Başlangıç Kilosu
bilgilerinizi yazın.
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
Canım Zeynep Gündüz, ilk bebek, yaş 28, sat 28 Ekim 2018, tahmini Doğum 5 Ağustos 2019, izmir, 53 kilo, cinsiyet belli değil henüz canım :)
Teşekkürler ellerine sağlık canım
Ben pzt kan verdim.
Tsh 3.75 çıktı.
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
Merhabalar kızlar, yeniyim ben de. Uzaktan takip ediyordum. Tabloda benim de tuzum bulunsun dedim
Krizantem16- 32- 07.11.2018- 15.08.2019- belli değil- 2. Bebek- Bursa- 55kg
Günaydın kızlar herkese hayırlı Cuma’lar.
Dün geldim okudum okudum alıntıları yaptım. Yemekti çocuktu derken bir de uyuklamışım alıntılarda gitmiş,şimdi bir baktım döktürmüşsünüz yine. Kontrolden herkes güzel haberler ile gelmiş maşAllah gözünüzaydın. Doktorun ikili test kararını bana bıraktı. Aldırmayı düşünmeyebilirsin ama yapı olarak stres yapacak biri isen acaba var mı yokmu diye düşüneceğine yaptır dedi. Sen bilirsin dedi. Ense ve burun ölçümlerini yapacak bakalım hala karar veremedim. 3 hafta sonra randevum.
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
Kızlar tahlillerimde hipertroid cıktı ama ultrason da bisey cıkmadı boyle bisey yasayan var mı ılac vermediler bı daha tahlil yapacaklar korkmaya basladım
Canım korkma ben yaşadım hamilelik hormonları yükseldikçe tiroid değerleri düşüyor bazı kadınlarda 0.03leri gördüm ben doğumdan sonra düzeliyor ilaç kullanmayada gerek yok.
Günaydın kızlar herkese hayırlı Cuma’lar.
Dün geldim okudum okudum alıntıları yaptım. Yemekti çocuktu derken bir de uyuklamışım alıntılarda gitmiş,şimdi bir baktım döktürmüşsünüz yine. Kontrolden herkes güzel haberler ile gelmiş maşAllah gözünüzaydın. Doktorun ikili test kararını bana bıraktı. Aldırmayı düşünmeyebilirsin ama yapı olarak stres yapacak biri isen acaba var mı yokmu diye düşüneceğine yaptır dedi. Sen bilirsin dedi. Ense ve burun ölçümlerini yapacak bakalım hala karar veremedim. 3 hafta sonra randevum.