- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
Gercekten mi. Bayagi sut kokuyor bebeler hatta ev bile bebek kokuyorKokmuyo yaa evet. Sut kokusunu birak hicbi koku alamadim bensampuani da kokusuz bi bebek gibi kokamadi yavrucak
Suan evde 9 10aylik bi bebe var ve annesi maymun olmus durumda asla durmuyo ele avuca sigmiyoBugün 21.günümüz, ilk kez doktor hariç dışarı çıktık, yemek yedik. Bi kere bebek bakım odasında altını değiştirip emzirdim. Onun dışında yaşasın emzikle sakinleşen bebe ♥
Orda böyle kısa kollu zıbınlı, mama sandalyesinde oturan 6-8 aylık bebeleri görünce çok özendim, ben pusetin örtüsünü bile kaldıramıyorum korkudanBu evhaming ne zaman geçer acep? Hala da gribim, adamakıllı uyuyup dinlenmedikçe de geçmeyecek bence. Hayırlısıyla şu minnoşa geçmeden iyileşeydim... Hayırlısıyla biraz büyyüp ele avuca geleydi...♥
Yok valla ayol az once kendimi de koklattim kokuyo muyum diyeGercekten mi. Bayagi sut kokuyor bebeler hatta ev bile bebek kokuyor
yaaahu insan yikamis olsa bile kibarliktan dusunceli olmak istediginden yikar. ne ayip yaa! ablam geldi az once yemek yapti yine dort cesit (resmen bi hafta yetecek kadar yapmis aaaay beni oldurecek bu kizUpdate! Gorumcem kocasi ve 3 cocugu bilmem kac saatlik yoldan geldiler ve kimse elini yuzunu yikamadi cocuumu da kucak kucak gezdirdiler
ama tatlim cok yanlis. bildigin seyler evet ama senin sutun yemedigin surece nasil olacak. kendini dusunmuyosan ufakligi dusuncen. - dedi asiri istahi acik biri. yedikce yiyesim geliyo ictikce icesim geliyo, caya suya doyamiyorum.Yemek yapmiyorum, zaten yemiyorum da. İstah sıfır.
Süt kokuyo diyolla alayi yalan ya, bisi kokmuyo çocuk, cennet ayaklar falan ayni hesap.
Ama yerine öperim, ayaklarinin altı bile yumuşacık
kizlar ciddimisiniiiz, ayyy mis kokuyolar mis! kardeslerimin hepsi sirf kokusu icin geliyolarKokmuyo yaa evet. Sut kokusunu birak hicbi koku alamadim bensampuani da kokusuz bi bebek gibi kokamadi yavrucak
bizde o kokuya yakiniz ama onlar misbebeginizle ayni koktugunuz icin siz alamazsiniz kokuyu
hahah iste babaaa!Az once asyayi yikadik guzelce masajini yaptik pijamalarını giydirdik. Babasi aldi salona gecti. hemen herkesin icinde ortuyu getirdim kucaga bununla alsinlar dedim. Yok kucak mucak uyuyack benm kizim dediaslanim yigidim gel alnindan opecemm dedim icimden
Ayy ben kendi çocuklarıma bile ellerini yıkatıp yıkatıp öyle yaklaştırıyorum evin içindeler bi de yani.. Çok minikler ya kıyamıyor insan işte haklısın ama ne diceksin kiUpdate! Gorumcem kocasi ve 3 cocugu bilmem kac saatlik yoldan geldiler ve kimse elini yuzunu yikamadi cocuumu da kucak kucak gezdirdiler
Valla öyle kendini iyi hissetmek gibisi var mı ya çok şükür atlattık hepimiz de geçmiş olsun sana da canımKızlarrrrr ben geldim
Nasıl özlemişim sizi anlatamam
Doğumdan sonra spinal anestezinin Allah belasını versin çok yan etkisini yaşadım. Kolumu kaldıramadım halsizlikten yorgunluktan ölücek gibi hissettim hep ağladım çok zor 1 haftanın ardından bugün biraz ayaklanabildim sonunda. Allahımmm dedim sen sağlığımı ver ben her işimi yaparım. Ben iyileşemiyorum yok dedim gittikçe kötüye gidiyorum bu bebek napıcak bensiz. Düşündükçe ağlayasım geliyo. Allah kimseyi sağlığından etmesin.
Sizinle muhabbet etmeyi dedikoduları okumayı size sorylar sormayı özledim resmen hissettim yokluğunuzu.
Haha benim iştah da tavan biri beni durdursun ağzım boş durmuyor hamileyken bu kadar yemedim ya noldu banaYettim gari!
Okumaya yetişemedim kac gundur, hepsini okumadan da yazamadim, duzenim kaçacak diye once okumam lazımdı
Siz bir sey diyen veya istemediginiz duruma girmenize sebep olanlar oldugunda sunu hatirlayin; ben uzulecegime onlar üzülsün.
Ve spinal anestezi, ilk gunler cokca kufrettim. Persembe dogurdum pazartesiden beri esim full randevu almaya başladı, gece gündüz tek bakiyorum arti ev isleri. Yemek yapmiyorum, zaten yemiyorum da. İstah sıfır. Kayinvalidem cok yemek taşıdı sag olsun. Hala da tasimak istiyor ben getirme diyorum, kocam çıksın doysun yeter. Bir de onun ne yedigini dusunmek istemiyorum.
Sorumluluk duygusu boktan bisi yani.
Mutlu efendi takiliyor. Bir dakka emsin diye uyandiramazken diger dakka uyusun diye dua ettiriyor. Akıllı oğlum benim..
Suan evde 9 10aylik bi bebe var ve annesi maymun olmus durumda asla durmuyo ele avuca sigmiyoherseyi agzina atiyo yerlerde yuvarlaniyo masanin ustune cikmaya calisiyo falan.. obsesifligim cosmus durumda oturdum bi koseye kara kara dusunuyorum boyle kalsin benimki bikac yil
Gozune damlatma canim. Gozunun disini sil onunlaKızlar bebişin sol gözü akıyor baya sarı sarı kaynamış ılık su gazlı bezle temizliyorum aktıkça yaşayan varmı birde bu serum fizyolojik damlatsammı üzerinde göz temizliğinde yazıyor ama bilemedim
Capak temizlemeyi sorduk serum fizyolejik sikin ve goz icinden dis tarafa doğru silin dedi.Kızlar bebişin sol gözü akıyor baya sarı sarı kaynamış ılık su gazlı bezle temizliyorum aktıkça yaşayan varmı birde bu serum fizyolojik damlatsammı üzerinde göz temizliğinde yazıyor ama bilemedim
Aynen benimde ama benim problem 2 cocuktan yemeye firsatim yok hep acim anlayacagin birini doyuruyorum oburu acikiyor birini uyuturum oburu uyaniyorHaha benim iştah da tavan biri beni durdursun ağzım boş durmuyor hamileyken bu kadar yemedim ya noldu banaherifi batırmaya niyetliyim ama işin güzel yanı yiyip kilo almıyorum çok şahane ya
Ben sağolsun kardeşim yanımda hazırlıyor ha bire bişeyler hem beraber yemiş oluyoruz hem çocuklarla ilgileniyor.. İyi oldu ya benim içinAynen benimde ama benim problem 2 cocuktan yemeye firsatim yok hep acim anlayacagin birini doyuruyorum oburu acikiyor birini uyuturum oburu uyaniyor
sutunuzden sıkabilirsiniz 1 haftayi geçerse goz doktoruna götürüp goz damlasi kullanirsinizKızlar bebişin sol gözü akıyor baya sarı sarı kaynamış ılık su gazlı bezle temizliyorum aktıkça yaşayan varmı birde bu serum fizyolojik damlatsammı üzerinde göz temizliğinde yazıyor ama bilemedim
Çıktık çıktık
Capak temizlemeyi sorduk serum fizyolejik sikin ve goz icinden dis tarafa doğru silin dedi.
[/QUOÇTeÇok sağol deneyeyim hemenÇıktık çıktık
Capak temizlemeyi sorduk serum fizyolejik sikin ve goz icinden dis tarafa doğru silin dedi.
Gözünaydın buarada sağlıkla büyüt bebişini
Canım hangi makineyi kullanıyorsun? Mennun musun?Elektrikli sagmaya başladım, her seferinden sonra yikayacak miyim? Süt saklanmaya degmeyecek kadar az, emzirirken biberonla veya kasikla veririm simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?