2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün 21.günümüz, ilk kez doktor hariç dışarı çıktık, yemek yedik. Bi kere bebek bakım odasında altını değiştirip emzirdim. Onun dışında yaşasın emzikle sakinleşen bebe

Orda böyle kısa kollu zıbınlı, mama sandalyesinde oturan 6-8 aylık bebeleri görünce çok özendim, ben pusetin örtüsünü bile kaldıramıyorum korkudan Bu evhaming ne zaman geçer acep? Hala da gribim, adamakıllı uyuyup dinlenmedikçe de geçmeyecek bence. Hayırlısıyla şu minnoşa geçmeden iyileşeydim... Hayırlısıyla biraz büyyüp ele avuca geleydi...

Suan evde 9 10aylik bi bebe var ve annesi maymun olmus durumda asla durmuyo ele avuca sigmiyo herseyi agzina atiyo yerlerde yuvarlaniyo masanin ustune cikmaya calisiyo falan.. obsesifligim cosmus durumda oturdum bi koseye kara kara dusunuyorum boyle kalsin benimki bikac yil

Az once asyayi yikadik guzelce masajini yaptik pijamalarını giydirdik. Babasi aldi salona gecti. hemen herkesin icinde ortuyu getirdim kucaga bununla alsinlar dedim. Yok kucak mucak uyuyack benm kizim dedi aslanim yigidim gel alnindan opecemm dedim icimden

Update! Gorumcem kocasi ve 3 cocugu bilmem kac saatlik yoldan geldiler ve kimse elini yuzunu yikamadi cocuumu da kucak kucak gezdirdiler
yaaahu insan yikamis olsa bile kibarliktan dusunceli olmak istediginden yikar. ne ayip yaa! ablam geldi az once yemek yapti yine dort cesit (resmen bi hafta yetecek kadar yapmis aaaay beni oldurecek bu kiz ), esi ve yegenimle gelir gelmez ellerini yikadilar. gonul rahatligi ile veriyorum cocugumu ve sevdiriyorum. anlamiyorum insanlari, nekadar acayip.

Yemek yapmiyorum, zaten yemiyorum da. İstah sıfır.
ama tatlim cok yanlis. bildigin seyler evet ama senin sutun yemedigin surece nasil olacak. kendini dusunmuyosan ufakligi dusuncen. - dedi asiri istahi acik biri. yedikce yiyesim geliyo ictikce icesim geliyo, caya suya doyamiyorum.

Süt kokuyo diyolla alayi yalan ya, bisi kokmuyo çocuk, cennet ayaklar falan ayni hesap.
Ama yerine öperim, ayaklarinin altı bile yumuşacık

Kokmuyo yaa evet. Sut kokusunu birak hicbi koku alamadim ben sampuani da kokusuz bi bebek gibi kokamadi yavrucak
kizlar ciddimisiniiiz, ayyy mis kokuyolar mis! kardeslerimin hepsi sirf kokusu icin geliyolar bende aliyorum kokusunu ayrica, misss gibi cennet!

bebeginizle ayni koktugunuz icin siz alamazsiniz kokuyu
bizde o kokuya yakiniz ama onlar mis

hahah iste babaaa!

Update! Gorumcem kocasi ve 3 cocugu bilmem kac saatlik yoldan geldiler ve kimse elini yuzunu yikamadi cocuumu da kucak kucak gezdirdiler
Ayy ben kendi çocuklarıma bile ellerini yıkatıp yıkatıp öyle yaklaştırıyorum evin içindeler bi de yani.. Çok minikler ya kıyamıyor insan işte haklısın ama ne diceksin ki

Valla öyle kendini iyi hissetmek gibisi var mı ya çok şükür atlattık hepimiz de geçmiş olsun sana da canım

Haha benim iştah da tavan biri beni durdursun ağzım boş durmuyor hamileyken bu kadar yemedim ya noldu bana herifi batırmaya niyetliyim ama işin güzel yanı yiyip kilo almıyorum çok şahane ya

Ufff şu an bunu duyduğuma yıkıldım

I ikuayko canım nasılsın mutlu nasıl hastaneden çıktınız mı sarılığı ne durumda
Çıktık çıktık
Capak temizlemeyi sorduk serum fizyolejik sikin ve goz icinden dis tarafa doğru silin dedi.

Haha benim iştah da tavan biri beni durdursun ağzım boş durmuyor hamileyken bu kadar yemedim ya noldu bana herifi batırmaya niyetliyim ama işin güzel yanı yiyip kilo almıyorum çok şahane ya
Aynen benimde ama benim problem 2 cocuktan yemeye firsatim yok hep acim anlayacagin birini doyuruyorum oburu acikiyor birini uyuturum oburu uyaniyor

Aynen benimde ama benim problem 2 cocuktan yemeye firsatim yok hep acim anlayacagin birini doyuruyorum oburu acikiyor birini uyuturum oburu uyaniyor
Ben sağolsun kardeşim yanımda hazırlıyor ha bire bişeyler hem beraber yemiş oluyoruz hem çocuklarla ilgileniyor.. İyi oldu ya benim için

sutunuzden sıkabilirsiniz 1 haftayi geçerse goz doktoruna götürüp goz damlasi kullanirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…