Hanımlar isterseniz ;
Üye Adı, Yaş, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Yaşadığınız şehir, Başlangıç Kilosu
bilgilerinizi yazın.
Ben de boş zamanlarımda tablo oluşturayım.
Benimde geç dollenme oldu yumurta takibi yaptığım için biliyordum zaten 40 günde bir adet oluyordum bu nedenle bebekle sat tarihinin arası 13 gün farklı idi daha sonra bu fark 9 güne düştü henüz 11 haftalik ama zamanla fark kapanır diye düşünüyorum
kizlar hamilelikte aşırı cilt kurulugu yasiyorum surekli nemlendirmeye calisiyorum ama aksam işten geldigimde panolonumu cikarirken pant. bel kenarinda sac kepegi döküntü deri oluyor ayni sekilde kazaklarimin kollarida boyle igrenc bir durum resmen derim dökülüyor sizde de boyle durumlar oluyor mu
Aslında ben de çok evhamlıyım ama nedense bunda bir kararsızlık hissediyorum. Yani kafaya takmam gibime geliyor. Çünkü %100 doğruluğu garanti değil bu testlerin risk çıkarsa Doğuma kadar daha çok kafaya takarım doğru mu değil mi diye. Bakalım 3 haftam var daha hayırlısı.
Canım korkma ben yaşadım hamilelik hormonları yükseldikçe tiroid değerleri düşüyor bazı kadınlarda 0.03leri gördüm ben doğumdan sonra düzeliyor ilaç kullanmayada gerek yok.
Oglumda çatlaklar icin badem yağli bebe yağı kullandım. 32 . Haftaya kadar her şey çok güzeldi. Sonra bir anda çatır çatır çatladım
Ama kesinlikle kaşımayın. Nemlendirmeyi ihmal etmeyin.
Doğal ürün olarak kakao yağı okuyorum bugünlerde.
Birde ben hamilelikte kimyasal ürün kullanmamayı tercih ediyorum. Oje sürmeyi, makyajı ve saç boyamayı bıraktım.
sinemist, sinem son adet tarihi 28 ekim
dogum tarihim 11 ocak 89
ill hamileligim baslangic kilom 52
istanbul
bebek tahmini dogum 4 agustos
bebek cinsiyetini henuz ogrenmedim
kizlar hamilelikte aşırı cilt kurulugu yasiyorum surekli nemlendirmeye calisiyorum ama aksam işten geldigimde panolonumu cikarirken pant. bel kenarinda sac kepegi döküntü deri oluyor ayni sekilde kazaklarimin kollarida boyle igrenc bir durum resmen derim dökülüyor sizde de boyle durumlar oluyor mu
Benimde randevum 1 şubatta 12+1 olcaz nasipse ama 2 li test fln yapçaz demi doktorum. yapar mı bilmiyorum. sadece ense ve burun kemiğine mi bakıyorlar birde kan tahlili sanırım demi ? ben yaptırcam sanırım kafam karışık halen.
Hanımlar isterseniz ;
Üye Adı, Yaş, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Yaşadığınız şehir, Başlangıç Kilosu
bilgilerinizi yazın.
Ay ilk defa aynı doğum tarihli bir anneye denk geldim :)
doktora ilk gittigimde 4 agustos gostermisti 28 ekim pazar son adet tarihimdi, sonraki gidisimde dogum tarihi 1 agustos olarak degisti ama ben 4 agustos diye dusunuyorum
Benimde randevum 1 şubatta 12+1 olcaz nasipse ama 2 li test fln yapçaz demi doktorum. yapar mı bilmiyorum. sadece ense ve burun kemiğine mi bakıyorlar birde kan tahlili sanırım demi ? ben yaptırcam sanırım kafam karışık halen.
ikili testti yaparken doktor ilk once ultrasonda bakiyor ense burun yapisi falan sonra ultrason bitince kan veriyorsun sonuclar duruma gore bazen bir hafta sonra cikiyor bazende hemen hastaneye gore degisir sonra sonucu doktora gosteriyorsun doktorda yorumluyor ense kalinligi 2.5 un uzerinde cikarsa sıkıntı oluyor bende yaptirdim. 0.87 cikti bende 11+4 gunlukken yaptirmistim . Bazi doktorlar cinsiyet tahmini bile yapiyor bana belli degil demisti doktor
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
Oglumda çatlaklar icin badem yağli bebe yağı kullandım. 32 . Haftaya kadar her şey çok güzeldi. Sonra bir anda çatır çatır çatladım
Ama kesinlikle kaşımayın. Nemlendirmeyi ihmal etmeyin.
Doğal ürün olarak kakao yağı okuyorum bugünlerde.
Birde ben hamilelikte kimyasal ürün kullanmamayı tercih ediyorum. Oje sürmeyi, makyajı ve saç boyamayı bıraktım.
merhaba kakao yağı kıllandırmayı artırıyor bazı kişilerde kullananlar dikkat etsin. bazıları bende olmadı bazıları kıllanma yapıyor diyor dikkatli olmakta fayda var
bir de hanımlar sadece karnınızı nemlendirmeyin. çatlak sadece karında olmuyor bacakların üst kısmı göğüs altı ve karnın yan tarafları da çatlamaya meyilli yerler
benimde randevum 1 şubatta çok merak ediyorum bebişim nekadar büyüdü acaba iyimi sağlıklımı ikili test bende kararsızım aslında .günler geçmek bilmiyor en son 1 ay önce gitmiştim kontrole
benimde randevum 1 şubatta çok merak ediyorum bebişim nekadar büyüdü acaba iyimi sağlıklımı ikili test bende kararsızım aslında .günler geçmek bilmiyor en son 1 ay önce gitmiştim kontrole
benim randevum pazartesi ben en son 2 hafta önce gittim. ilk başlarda gelişiminde sorun vardı kesem düzensiz ve küçüüktü bende merak ediyorum hemde korkuyorum geçen randevuma gittiğimde migrenim tutmuştu stresten