2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben aldık canım. Hastane tam 37 dolduğunda mutlaka gel çalışamaz raporu alacaksın demişti. Gittim aldım okula vermiştim.

Hem de sütün kalitesini artırıyor canım. Canın tatlı çektiğin de de tatlı krizimi bastırıyorum ben. İçine bal ve kakao da koyabilirsin muz yeşil elma çok yakışıyor ceviz badem kuru üzüm atabilirsin. Senin için de bebiş için de çok besleyici

Ama sütle karıştırma canım. Yoğurtla falan karıştır. Ben süt gaz yapıyor diye öyle yapıyorum

Günaydın kızlar dogum yapalı 10 gün oldu ve bebegim 5 gündur emiyor ve emmeye basladigi gunden beri dogum sonrasi gelen kanamam (tam kanamada degildi aslinda sulu bisey) tamamen kesildi benim gibi olan varmi? Bu kadar erken kesilecegini tahmin etmeistim

5 gündür hiç bişey gelmiyor mu yani leke tarzında falan.. Benimki de bi ara azaldı kesildi sandım leke tarzında geldi 2 gün sonra yine kanamaya döndü 16 gün olduk biz de

Günaydın emektar anneler ❤
Şuan göğsümde pompa bebiş uyumuş bu arada kaçamak yazıyorum size

Canım hangi marka korse aldın? Bende sezeryan olali 9 gün oldu daha erken diye dusunuyordum senin doktorun hemenmi takmanı önerdi?

Nbb markası ama ben pek memnun değilim. Cırt cırtlı alıcam bu kopcali tak tak bitmiyo delirtti.
Bnm doktorum 5.gün sonunda tak dedi. Valla onu taktigimdan beri ağrılarım azaldı.

Doktorunun dedigi once altini temizle, yemekten sonra savrulmasin saga sola diye.

Açken emzirmeden önce hiç bi şey yapamıyorum ortalığı yıkıyo. Imkansiz acikmisken altını temizlemem.
Valla bende 1.posta emziyorum sonra birakinca altını temizliyorum sonra 1 posta daha emziriyorum miss.

Ben artık saat tutmuyorum. Her istediğinde emziriyorum. Geceleri uyandiriyodum onu da yapmıyorum. Sarılık riski yoksa bırak uyusun. Uyku da çocuğu besler büyütür. Gecr 3-4 saatte bir mızıldanıyo uyandirmadan alip emzirip geri bırakıyorum. 2 gündür böyleyim azıcık uyku yüzü gördüm bu sayede.

Kızlar yukarıda bir kaka mevzuu dönmüş. Bizimkinin de hep sarı tanecikli olmuyor. Bazen taneciksiz ve daha sulu oluyor. Normal mi bu? Allah’ım konuştuğum şeye bak.
Normal benimki de öyle tanecikliydi geçti o sulu sarı işte vala bu muhabbetler iğreti gelebilir ama anayız biz anaa bebişimin herbişeyi çok tatlı

Evet canim ben aldim dogum yaptigin hastaneden dogum raporu alman gerek ve onu hastane sisteme girmeli. Isveren o raporu onaylayacak ben yeni bu islemi yaptim.
Zaman geçtiği halde mi aldın canm sen de? Geriye dönük verebiliyorlar yani? Resmî varsa atar mısın?

Saol canm resmî var mı raporun? Hastane yollayın bakalım dedi. Örnek olarak
Alır almaz okula verdim resim çekmek hiç aklıma gelmedi canım. Ancak raporda hastanın 37 haftalık canlı gebelik olduğu ve kanun gereği artık iş göremez olduğu yazıyordu. Neden gerek var diye sormuştum da prosedür o şekilde dediler.

5 gündür hiç bişey gelmiyor mu yani leke tarzında falan.. Benimki de bi ara azaldı kesildi sandım leke tarzında geldi 2 gün sonra yine kanamaya döndü 16 gün olduk biz de
5 gundur hic birsey gelmiyor canim günlük ped kullanıyorum hic leke yok.Doktorami gitsem napsam?

Dolaptan çıkarıp verdiğiniz sütun hepsini icmezse o kalan sütü ne yapıyorsunuz ,ben 70cc verdim ama 20sini içmedi kaldı şimdi onu dökmek de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…