Bende onu kullandö sıcak su ıle temızledım oncesınde 3 gıne gectıHangi damlayi kullandınız canım ben netira kullanıyorum
Ben aldık canım. Hastane tam 37 dolduğunda mutlaka gel çalışamaz raporu alacaksın demişti. Gittim aldım okula vermiştim.Kızlar bugün işyerimden aradılar. 37. Haftadan sonra doğurduğun tarihe kadar olan kısım için bir rapor daha getirmen gerekiyor dedilerdedim ki 37 zaten son hafta oluyor yani istesem de çalışamam. Onların elinde 32-37 arası çalışabilir raporu varmış, 37 den sonrası için de çalışamaz raporu gibi bişey dediler, hastaneyi aradım öyle bir raporumuz yok dediler. Böyle bir rapor alan var mı?
Uykusuzlar kulübüÇok uykum var
Valla pekde iyi bir gece olmuyor nobetteyken...2 de uyandık hala cingöz recaiyizIyi geceler nobetciler
Hem de sütün kalitesini artırıyor canım. Canın tatlı çektiğin de de tatlı krizimi bastırıyorum ben. İçine bal ve kakao da koyabilirsin muz yeşil elma çok yakışıyor ceviz badem kuru üzüm atabilirsin. Senin için de bebiş için de çok besleyicikızlar yulaf süt yapıyormuş diye duydum hemen gittim yulaf ezmesi aldım. fark etti sanki akşam yatmadan önce yedim üstüne maden suyu içtim gece emzirdim sabah kalktım hala süt vardı. süt yulaf ezmesi içine hurma yada incir de konulabilir.
Ama sütle karıştırma canım. Yoğurtla falan karıştır. Ben süt gaz yapıyor diye öyle yapıyorumkızlar yulaf süt yapıyormuş diye duydum hemen gittim yulaf ezmesi aldım. fark etti sanki akşam yatmadan önce yedim üstüne maden suyu içtim gece emzirdim sabah kalktım hala süt vardı. süt yulaf ezmesi içine hurma yada incir de konulabilir.
Bizimkinin de aynı şekilde canımKızlar yukarıda bir kaka mevzuu dönmüş. Bizimkinin de hep sarı tanecikli olmuyor. Bazen taneciksiz ve daha sulu oluyor. Normal mi bu? Allah’ım konuştuğum şeye bak.
5 gündür hiç bişey gelmiyor mu yani leke tarzında falan.. Benimki de bi ara azaldı kesildi sandım leke tarzında geldi 2 gün sonra yine kanamaya döndü 16 gün olduk biz deGünaydın kızlar dogum yapalı 10 gün oldu ve bebegim 5 gündur emiyor ve emmeye basladigi gunden beri dogum sonrasi gelen kanamam (tam kanamada degildi aslinda sulu bisey) tamamen kesildi benim gibi olan varmi? Bu kadar erken kesilecegini tahmin etmeistim
Canım hangi marka korse aldın? Bende sezeryan olali 9 gün oldu daha erken diye dusunuyordum senin doktorun hemenmi takmanı önerdi?
Doktorunun dedigi once altini temizle, yemekten sonra savrulmasin saga sola diye.
Valla bende 1.posta emziyorum sonra birakinca altını temizliyorum sonra 1 posta daha emziriyorum miss.oyle mi diyo doktor? burda ebeler farkli soyledi (hem hastanede hem eve gelen), ben iki gogus emzirme aralarinda temizliyorum altini, cogunda kakasini da yapiyo (az bekleyince). o yuzden iki gogus emzirme seanslarimiz biraz uzun suruyo. sonrasinda ise guzel uyuyo.
Ben artık saat tutmuyorum. Her istediğinde emziriyorum. Geceleri uyandiriyodum onu da yapmıyorum. Sarılık riski yoksa bırak uyusun. Uyku da çocuğu besler büyütür. Gecr 3-4 saatte bir mızıldanıyo uyandirmadan alip emzirip geri bırakıyorum. 2 gündür böyleyim azıcık uyku yüzü gördüm bu sayede.Şimdi bisey sorcam benimki 8gibi kalktı yarım saat emdi sonra yerine koydum biraz sakin durdu sonra ağladı tekrar biraz emzirdim ,sonra altına yaptı temizledim biraz daha emzirdim saat oldu 10ve yeni uyudu. Şimdi benim ilk emzirmenin üzerinden 2saat geçti deyip tekrar uyandırmam mi gerek yoksa bırakayım 11_12ye kadar uyusun mu
Normal benimki de öyle tanecikliydi geçti o sulu sarı işteKızlar yukarıda bir kaka mevzuu dönmüş. Bizimkinin de hep sarı tanecikli olmuyor. Bazen taneciksiz ve daha sulu oluyor. Normal mi bu? Allah’ım konuştuğum şeye bak.
Saol canm resmî var mı raporun? Hastane yollayın bakalım dedi. Örnek olarakBen aldık canım. Hastane tam 37 dolduğunda mutlaka gel çalışamaz raporu alacaksın demişti. Gittim aldım okula vermiştim.
Tamm cnm. Raporun resmî varsa atarmısın?Ben aldim 32 de calisabilir raporu aldim sonra tam 37 olmamistim 36 olmak uzereyken is goremezlik raporu aldim
Zaman geçtiği halde mi aldın canm sen de? Geriye dönük verebiliyorlar yani? Resmî varsa atar mısın?Evet canim ben aldim dogum yaptigin hastaneden dogum raporu alman gerek ve onu hastane sisteme girmeli. Isveren o raporu onaylayacak ben yeni bu islemi yaptim.
Alır almaz okula verdim resim çekmek hiç aklıma gelmedi canımSaol canm resmî var mı raporun? Hastane yollayın bakalım dedi. Örnek olarak
5 gundur hic birsey gelmiyor canim günlük ped kullanıyorum hic leke yok.Doktorami gitsem napsam?5 gündür hiç bişey gelmiyor mu yani leke tarzında falan.. Benimki de bi ara azaldı kesildi sandım leke tarzında geldi 2 gün sonra yine kanamaya döndü 16 gün olduk biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?