2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kızımda 3050 g doğdu. 1 hafta sonra 3100 g idi. Dün 1 aylık oldu. 3840 g. Gayet iyi dedi doktor. Bence takılmayın. Ben mama vermiyorum

Ben 32. De çalışamaz raporu verdim onun parası doğumdan sonra yattı. Doğumda da doğum oldu 8 hafta çalışamaz raporu yazıldı onu da verdik muhasabeciye ihmal etmeyin getirin demişti zaten

Tamm cnm hastaneyi tekrar aradım dediğin gibi bir rapor ayarlayacaklar.

Baska cocuk doktoruna gittik, erkek tarafinin senelerdir doktoru, 3.400 olmus dogum kilosunu henuz yakalamamis, 2 ogunde mamayi cikart demisti digeri bu ver dedi fazla ver yemez zaten doyarsa dedi. 51cm olmus 12.gun ve sutun yetmiyor doymuyor demek bildik şeyler.

Bitmeyen bir süt cilesi lohusanin kaderi. Sütümü helal etmem lafinin agirligi da sütun kiymetinden değil süt icin analarin isittiklerinden ötürü demek.

Bacim mamayi kesme bencede seninkinde de sarılık var. Aç kalmayacak mecbur bende veriyorum. Hatta ben artik kesin inandim. Iki göğsü de veriyorum uyuyor yerine yatırıyorum, 10 15 dk ya uyanıyor 2 3 kez bu şekilde cebellesiyoz baktim uyumayınca 60 cc mama veriyorum resmen içerken uyuyor. Mecbur veriyoruz yani sütun doyuruculugu cok önemli demekki ben yetemiyorum, biz 26 günlük olduk yüzünde ve gözlerinde hala sarılık var hafif. Bakalim 1 aylik olunca ne diyecek doktoru. Hayırlısı elimizden geleni yapalım da süt için, midesine ne kadar gitse kârdır

Benim emzirdikce kanamam artmisti. 15 gun falan surdu...

Kizlar acil cevap biraz once gogsumu sagarken kanli geldi hafif, bu neden olur. Bu sütü dokmeli miyim, yoksa atayim mi buzluğa. Bilen varsa soyleyin nolur

Canım benimki hiç kilo kaybetmedi kilo alımı da sınırın üstünde gel gelelim sarılıktan bizim de canimiz yaniyo. Sütün artar zamanla sürekli sağ yapabiliyorsan

Göğsünde yara varsa ondan olmuş olabilir. Sağarken çok mu zorladın acaba? Dökme isini bilemedim
Uzun zamandir sagmiyordum demin farkettim gogsumun kenarindan geliyor galiba sutle beraber degil. Gogus ucumun alt tarafinda nokta kadar bir yer zor farkettimde doksem mi buzluga mi atsam karar veremedim 30 cc çıktı

Bana bişey diyen olmadı ama ben de senin gibi yapıyorum Bir göğsüme emziriyorum ondan sonra altınai alıyorum sonra diğer göğsümü emince uyuyor zaten yatağına koyuyorum
Aynen bende öyle yapıyorum
kızlar kızımın kakası bugün değişik geldi bana içinde parçacıklar yoktu kime resim atsam kabul eder kıyaslama yapmak açısından bi bakarmısınız
Bana da atabilirsin biz 11 günlük olduk bugün.

Hangi damlayi kullandınız canım ben netira kullanıyorum
Bugün kontrole gittik. Dünden beri bebeğimin gözü akıyor. Sabah uyandigimizda resmen kapanmıştı gözü ve uzeri kurumuş iltihapla kaplıydı. Kaynamış soğumuş su ve pamukla temizledim doktor aynı damladan verdi 2 gün 4 saatte bir daha sonra 6 saattr bir toplam 5 gün kullanicaksin dedi. Inşallah geçer. Baktıkça içim aciyo
Kızlar yukarıda bir kaka mevzuu dönmüş. Bizimkinin de hep sarı tanecikli olmuyor. Bazen taneciksiz ve daha sulu oluyor. Normal mi bu? Allah’ım konuştuğum şeye bak.

Bazen turuncu bazen sarımsı yada açık yeşil bazen parçacıklı bazen sadece sulu
Bugün doktor sacede anne sütü alan bebeklerde kaka 7 günde 1 bile olabilir. Bizim için çiş önemli günde 5-6 kez çişyapiyorsa her şey yolundadır dedi.

Dolaptan çıkarıp verdiğiniz sütun hepsini icmezse o kalan sütü ne yapıyorsunuz ,ben 70cc verdim ama 20sini içmedi kaldı şimdi onu dökmek de istemiyorum
Ben bir kez çıkardım onu da yarım yarım ısıtıp verdim. Hepsini ısıtmayın derim.

Dolaptan çıkarıp verdiğiniz sütun hepsini icmezse o kalan sütü ne yapıyorsunuz ,ben 70cc verdim ama 20sini içmedi kaldı şimdi onu dökmek de istemiyorum
Sağr sağmaz dolaba koyduysan ve çıkardıktan sonra tamamını içmediyse 2-3saat kalır canım ama koklamayı unutma bozulunca kokuyor zaten. Fakat sakın tekrar dolaba koyup ısıtıp kullanayım deme

Kizlar bebek emerken sizde arada uykuya daliyomu yonsa 20 dakika boyunca kesintisiz mi emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…