2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim benimde sutum az damla kullanmaya basladim galactago dimi ? Cok fayda gormedim henuz ... bende mama takviye veriyorum 6 saatte bir 90 cc
Evet galactago. Ben faydasını gördüm günde 3 kez meyve suyuna katıp içiyorum. Birde humana still kullandım ondan önce. Damla bitince tekrar humana kullanmayı düşünüyorum.
Sen tek seferde yüksek ml veriyormuşsun. Ben bir kez verdim öyle bebeğim gün boyu kustu. Bende 4 saatte bir 30ml veriyorum.

Etrafımdaki herkes sütün var mı sütün var mı diye soruyor bir yandan doktor böyle dedi bir yandan iyice stres yaptım. Yetemiyorum düşüncesi mahvediyor insanı. Hastane tipi pompa kiralayacağım, evdekinden aynı verimi alamadım. Hastanede pompa yaptım bir gün orada daha iyiydi.

Duygularımın tercümanı olmuş bu resmen.

Benim kızımda 3050 g doğdu. 1 hafta sonra 3100 g idi. Dün 1 aylık oldu. 3840 g. Gayet iyi dedi doktor. Bence takılmayın. Ben mama vermiyorum
Aynı gün doğmuş bebeklerimiz demek ki.
Doktorumuzda bize bir iyi dese içim çok rahat edecek mama veriyor olmakta kendimi kötü hissettirmeyecek ama, yavrum sağlıklı olsunda artık.

Humana da iciyorum umarim faydasini goruruz bunlarin bende artik 3-4 saatte bir mama vercem cunku cok acikiyor

Ben kullanyrm aptamilden öğürmustu hipp combiotic çok iyi geldi nefes darlığı da yapmadı hatta nefesi konusnda doğumdan so nra küvezde kaldı nerdeyse nefesini sayıyorum hala en ufak sorun yok.

Ben kullanyrm aptamilden öğürmustu hipp combiotic çok iyi geldi nefes darlığı da yapmadı hatta nefesi konusnda doğumdan so nra küvezde kaldı nerdeyse nefesini sayıyorum hala en ufak sorun yok.
Çok kararsız kaldım bende kullanıp kullanmamak konusunda. Sanırım aptamilden devam edeceğim içimde şüphe kalmaması için.

Çok kararsız kaldım bende kullanıp kullanmamak konusunda. Sanırım aptamilden devam edeceğim içimde şüphe kalmaması için.
Istanbulda ablam aptamil kullanmisti ve onu kullanırken reflu içinde bir mama ile karistrp vermelsn demiş amerikan hast. Doktor. Yani reflu yapblyr demiş ama eniştem ısrarla o alnck deynce ablam degstrmems.

Kızlar bugün 1.ay aşımızı vurulduk. 2680 den 3580 olmuş kilosu boyuda 51den 54e uzamıs. Sağlık ocağındaydık yarın da hastanede kendi doktoruna gidecez. Yalnız 2 gündür çocuk çok kusuyor. Kakası falan normal ishal gibi değil çişi de normal çok şükür. Ama kusuyo ve korkutuyo beni üzülüyorum. Yarın doktora da soracaz ama mamadan olabilir mi aptamil kullanıyoruz günde 100-120 ml arası toplam. Reflü yatağı da var onda uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…