Arada uyuyup rüya gördüğü bile oluyorKizlar bebek emerken sizde arada uykuya daliyomu yonsa 20 dakika boyunca kesintisiz mi emiyo
Kalıyor hepsini bitirmiyo. Bıraktıktan sonra bakıyorum süt oluyor. Doktor emzirdikten sonra sağ dedi ama çok sık emdiği için sağamıyorum da.Peki emerken gogsundeki butun sut bitiyomu yoksa kalan oluyomu
Evet galactago. Ben faydasını gördüm günde 3 kez meyve suyuna katıp içiyorum. Birde humana still kullandım ondan önce. Damla bitince tekrar humana kullanmayı düşünüyorum.Canim benimde sutum az damla kullanmaya basladim galactago dimi ? Cok fayda gormedim henuz ... bende mama takviye veriyorum 6 saatte bir 90 cc
Etrafımdaki herkes sütün var mı sütün var mı diye soruyor bir yandan doktor böyle dedi bir yandan iyice stres yaptım. Yetemiyorum düşüncesi mahvediyor insanı. Hastane tipi pompa kiralayacağım, evdekinden aynı verimi alamadım. Hastanede pompa yaptım bir gün orada daha iyiydi.Canım öncelikle bu söylediğime katılmıyor olabilirsin ama bence süt veya mama fark etmez. Tabiki anne sütü gibi olamaz ama mama veriyorsun veya sütün az diye türlü düşüncelere kapılma lütfen. Ben mamayı hiç problem etmiyorum. Sütün azsa şuan 4saate bir 30ml çok az. Bence iki göğsünüde emzir daha sonra her emzirme sonrası 50cc yap. İçerse ne güzel doyar. Kusarsa fazla gelmiştir. 40cc yaparsın ama bunu 4saat değil 2saatte bir yap bence. Birde pompa kullan. Arz talep meselesi pompa da ekstra uyardığı için vucut daha çok süt lazım diyerek üretiyor. Kendini üzme lütfen. Doktorun uslubu çok yanlış evet ama o doğruyu veya yanlışı söylüyor. İnan benim doktorum kendi reddedene kadar ver diyor. Bebek o kusar fazlasını atar ama sen fazla fazla besle diyor. Sadece anne sütü alıyor benimki gerekirse mama da veririm herzaman
Duygularımın tercümanı olmuş bu resmen.Baska cocuk doktoruna gittik, erkek tarafinin senelerdir doktoru, 3.400 olmus dogum kilosunu henuz yakalamamis, 2 ogunde mamayi cikart demisti digeri bu ver dedi fazla ver yemez zaten doyarsa dedi. 51cm olmus 12.gun ve sutun yetmiyor doymuyor demek bildik şeyler.
Bitmeyen bir süt cilesi lohusanin kaderi. Sütümü helal etmem lafinin agirligi da sütun kiymetinden değil süt icin analarin isittiklerinden ötürü demek.
Emerken 1-2 dakikada uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor. O zaman tekrar alıp emzirmeye devam ediyorum.Kizlar bebek emerken sizde arada uykuya daliyomu yonsa 20 dakika boyunca kesintisiz mi emiyo
Aynı gün doğmuş bebeklerimiz demek ki.Benim kızımda 3050 g doğdu. 1 hafta sonra 3100 g idi. Dün 1 aylık oldu. 3840 g. Gayet iyi dedi doktor. Bence takılmayın. Ben mama vermiyorum
Humana da iciyorum umarim faydasini goruruz bunlarinEvet galactago. Ben faydasını gördüm günde 3 kez meyve suyuna katıp içiyorum. Birde humana still kullandım ondan önce. Damla bitince tekrar humana kullanmayı düşünüyorum.
Sen tek seferde yüksek ml veriyormuşsun. Ben bir kez verdim öyle bebeğim gün boyu kustu. Bende 4 saatte bir 30ml veriyorum.
Bizdr de aynisi oluyo ama gogeun tamami bitmiyoEmerken 1-2 dakikada uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor. O zaman tekrar alıp emzirmeye devam ediyorum.
Ben kullanyrm aptamilden öğürmustu hipp combiotic çok iyi geldi nefes darlığı da yapmadı hatta nefesi konusnda doğumdan so nra küvezde kaldı nerdeyse nefesini sayıyorum hala en ufak sorun yok.Bizimde bugün 1 ay aşımız vardı. Bebeğim 3490gr doğmuştu bugün 4100 olmuş. Kilo alımımız hala çok yavaş mamaya rağmen
Aptamil mama kullanıyorduk ama doktorumuz hipp combiotic i önerdi. Aldım ama internette nefes darlığı yaptığını okudum. Var mı kullanan?
Hıc yırmı dk emmedı en fazla 10 dk hemen ıtıyor verıyorum cıkarıyor kılo alımı ıyı oldugu ıcın doymuyor demıyorum yoksa cok az emıyor. Daha cok goguste uyuyorKizlar bebek emerken sizde arada uykuya daliyomu yonsa 20 dakika boyunca kesintisiz mi emiyo
Yavrucuklarımız sağlıklı olsunda anneleri onlar için herşeyleri yapar.Humana da iciyorum umarim faydasini goruruz bunlarinbende artik 3-4 saatte bir mama vercem cunku cok acikiyor
Çok kararsız kaldım bende kullanıp kullanmamak konusunda. Sanırım aptamilden devam edeceğim içimde şüphe kalmaması için.Ben kullanyrm aptamilden öğürmustu hipp combiotic çok iyi geldi nefes darlığı da yapmadı hatta nefesi konusnda doğumdan so nra küvezde kaldı nerdeyse nefesini sayıyorum hala en ufak sorun yok.
Bitmiyor canım tekini bitiremiyor 10-15dk emiyor diğerini hiç emmiyor bilePeki emerken gogsundeki butun sut bitiyomu yoksa kalan oluyomu
Kan olursa atmalsn canım içmemeli demsti doktorKizlar acil cevap biraz once gogsumu sagarken kanli geldi hafif, bu neden olur. Bu sütü dokmeli miyim, yoksa atayim mi buzluğa. Bilen varsa soyleyin nolur
Istanbulda ablam aptamil kullanmisti ve onu kullanırken reflu içinde bir mama ile karistrp vermelsn demiş amerikan hast. Doktor. Yani reflu yapblyr demiş ama eniştem ısrarla o alnck deynce ablam degstrmems.Çok kararsız kaldım bende kullanıp kullanmamak konusunda. Sanırım aptamilden devam edeceğim içimde şüphe kalmaması için.
Anladim canim hay senin soruna diycen amaBitmiyor canım tekini bitiremiyor 10-15dk emiyor diğerini hiç emmiyor bile
Hayır sadece ilk 3gün verdim sarılıktan dolayı mamayı, sütüm yeterli geliyor bende kalanını sağıp dolaba atıyorumAnladim canim hay senin soruna diycen amasuan mama veriyo musun hani ondan mi cabuk doyuyo onu cozmeye calisiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?