Mama verdiğin zamanlar mı kusuyor canım? Fazla geliyor olabilir yada mamadan kaynaklı bir problem olabilir belkiKızlar bugün 1.ay aşımızı vurulduk. 2680 den 3580 olmuş kilosu boyuda 51den 54e uzamıs. Sağlık ocağındaydık yarın da hastanede kendi doktoruna gidecez. Yalnız 2 gündür çocuk çok kusuyor. Kakası falan normal ishal gibi değil çişi de normal çok şükür. Ama kusuyo ve korkutuyo beni üzülüyorum. Yarın doktora da soracaz ama mamadan olabilir mi aptamil kullanıyoruz günde 100-120 ml arası toplam. Reflü yatağı da var onda uyuyo
Anladim canim sagolasinHayır sadece ilk 3gün verdim sarılıktan dolayı mamayı, sütüm yeterli geliyor bende kalanını sağıp dolaba atıyorum
Ilk kizimda da olmustu.doktora gidin tabi ki. Evde yikamaniz gecirmez ki, aksine surekli gobegi akar. Cocugun canini acitcak bir durum yok. Gumuslu bir cubuk var. Onu gobege degdiriyor doktor o kadar. Zaten gobegin disi tirnak gibi sac gibi. Bebek hissetmiyor yani.Kızlar bebeğimin 11.günü bugün ve göbeği düştü ama sarkan yeri düştü ortası siyah duruyor. Doktor çocuk cerrahisi görmeli onlar küçük bir operasyonla yakıp alıyorlar korlulucak bi şey yok dedi. Kv çocuğun canını yakarlar biz onu yıkayalım kendi düşer götürmeyin cerraha diyor. Ben tabi randevu aldım cuma götürücem ama hiç böyle bir şey duyan gören var mı?
Yaaa gerçekten mi ❤ bunu duyduğuma çok sevindim. Çok teşekkür ederim. Nasıl rahatladım anlatamam. Peki sonrasında normal temiz bir göbek mi oluyor yoksa yara falan oluyor mu yada iltihap?Ilk kizimda da olmustu.doktora gidin tabi ki. Evde yikamaniz gecirmez ki, aksine surekli gobegi akar. Cocugun canini acitcak bir durum yok. Gumuslu bir cubuk var. Onu gobege degdiriyor doktor o kadar. Zaten gobegin disi tirnak gibi sac gibi. Bebek hissetmiyor yani.
Bugün yeni doktor ortasinda bir yer kalmis dedi, yakti (cubukla bisi degdiriyor yakmiyor yani) cerraha gidin falan demedi.Kızlar bebeğimin 11.günü bugün ve göbeği düştü ama sarkan yeri düştü ortası siyah duruyor. Doktor çocuk cerrahisi görmeli onlar küçük bir operasyonla yakıp alıyorlar korlulucak bi şey yok dedi. Kv çocuğun canını yakarlar biz onu yıkayalım kendi düşer götürmeyin cerraha diyor. Ben tabi randevu aldım cuma götürücem ama hiç böyle bir şey duyan gören var mı?
Doktorumuz bize böyle bir şey söylemediIstanbulda ablam aptamil kullanmisti ve onu kullanırken reflu içinde bir mama ile karistrp vermelsn demiş amerikan hast. Doktor. Yani reflu yapblyr demiş ama eniştem ısrarla o alnck deynce ablam degstrmems.
Bizimki çocuk cerrahına yönlendirdi. Nolucak çok merak ediyorum. Allah bütün bebekleri korusunBugün yeni doktor ortasinda bir yer kalmis dedi, yakti (cubukla bisi degdiriyor yakmiyor yani) cerraha gidin falan demedi.
Ve bugun yikamayin, yarindan itibaren de batikon sürün dedi.
Bizimki.mesela.saat 4 te basliyor 6 ya kadar agliyo morarana kadar hergun boyle artik.alistikSlm nasılsınız kızlar bnm kızlardan biri gündüz iyi sıkıntı yok ama akşam 7 -8 oldumu başlıyor huzurluzlanmaya durduk yere ciglik atmaya basliyor sallayinca dolastirinca susuyor neden böyle yapar ki var midir bir çözümu
Ve bi nedeni yok bazen 2 de basliyo aralikli 6 ya kadarSlm nasılsınız kızlar bnm kızlardan biri gündüz iyi sıkıntı yok ama akşam 7 -8 oldumu başlıyor huzurluzlanmaya durduk yere ciglik atmaya basliyor sallayinca dolastirinca susuyor neden böyle yapar ki var midir bir çözümu
Mama vermediğimde de kusuyor sütü çıkarıyo. Mama da çok vermiyozki günlük 100 ml civarı. 3-4 parçada. Mamayı mı değiştirsem acaba yarın doktora bi soracam bakalımMama verdiğin zamanlar mı kusuyor canım? Fazla geliyor olabilir yada mamadan kaynaklı bir problem olabilir belki
Masallah bebişe ... emziriyosun dimi canim bizde cmt 1 ay kontrolune gidicez benimkide 2 gundur kusuyor bende sorucam. Mamayi gunde 1 kez mi veriyorsun ? Bizde 120 cc veriuoruz ama gunde 3-4 kex sutum azKızlar bugün 1.ay aşımızı vurulduk. 2680 den 3580 olmuş kilosu boyuda 51den 54e uzamıs. Sağlık ocağındaydık yarın da hastanede kendi doktoruna gidecez. Yalnız 2 gündür çocuk çok kusuyor. Kakası falan normal ishal gibi değil çişi de normal çok şükür. Ama kusuyo ve korkutuyo beni üzülüyorum. Yarın doktora da soracaz ama mamadan olabilir mi aptamil kullanıyoruz günde 100-120 ml arası toplam. Reflü yatağı da var onda uyuyo
Suan da 6 kilo mu valla masallah gercekten baya almis 42 gunluge goreKızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var bebeğim 3780 doğdu 3500 e geriledi şuan 42 günlük baküle bi bebekle bi bebeksiz çıktım altı kilo farketti çok mu kilo almış napmam lazım kalbindeki sıkıntıdan dolayı doktor ağlatmayın dedi ağlamasın diye dayadık memeyi emzik almıyo oda kilo yaptı obez olurmu
3-4 seferde veriyoruz 100-120 ml arası ortalama toplam. Şu golden goat denen bi mama var keçi sütünden ondan mı denesek acabaMasallah bebişe ... emziriyosun dimi canim bizde cmt 1 ay kontrolune gidicez benimkide 2 gundur kusuyor bende sorucam. Mamayi gunde 1 kez mi veriyorsun ? Bizde 120 cc veriuoruz ama gunde 3-4 kex sutum az
Bendede ayni sikinti var. 1 aylik olduk hala sutte cok bi artis yok. Emdikten sonra sag dediler bugun sagdim 10 ml anca cikti. Sut arttirici damlalar varmis yarin onu alip kullanmayi dusunuyorum. İnsallah ise yarar. Burda kullanan var midir acaba?Kızlar süt çoğalması için neler yaptiniz rezene haricinde doymuyor sanırım ağlıyor mama takviyesi yapıyorum oda gaz sıkıntısı oluşturuyor kısır döngüye giriyorum bu defa
E bebekte malt icecekler var onlari her gun ictigimsen beri fiskiriyo sut bildigin kesinlikle tawsiye ederimKızlar süt çoğalması için neler yaptiniz rezene haricinde doymuyor sanırım ağlıyor mama takviyesi yapıyorum oda gaz sıkıntısı oluşturuyor kısır döngüye giriyorum bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?