2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selinyrbkn
05/11/2018
12/08/2019
cinsiyet belli değil
ilk bebek
Antalya
50

Ben doktoruma çok güveniyorum yapalm derse yaparım canım.

Kızlar bebişimin bacak arası pozu var .Tam 11haftalıkken cinsiyet belli olur mu sizce?

Yani bebeğe zararı olan bir şey değil bende öyle zannediyordum . yaptırırım herhalde ama tabiki sıkıntılı bir durum olursa rabbimden geliyor her türlü bize emanet diye düşünüyorum eşimde benimle aynı fikir de çok şükür .

benimde randevum 1 şubatta çok merak ediyorum bebişim nekadar büyüdü acaba iyimi sağlıklımı ikili test bende kararsızım aslında .günler geçmek bilmiyor en son 1 ay önce gitmiştim kontrole

gerçekten geçmiyor ya :) ama diyorlarki ilk aylar ve son ay geçmiyor arası geçiyormuş telaştan sanırım. ee ilk aylar birşey alınmıyor bekliyoruz büyüsünler diye . arada hazırlılar fln derken son aya bir şey kalmıyor gelmesini bekliyorsun. Rabbim inşallah bizlerede o günleri yaşamak nasip eder. kucağımıza sağlıklı sıhhattli almak nasip eder.

Canım ultrasonun kalitesi düşük yoksa tam yan duruyor belli olsaydı söylerdim nub teorisine göre
İki tane daha cektim ama banada cok kalitesiz geldi ekranda bile secemedim :)

Eklentiler

• IMG_20190125_120652.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20190125_120641.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 78
selinyrbkn canım benim azalacak yere artıyor mide bulantısı hep vardı ama 11. Haftaya dek kusmamistim bu hafta 3 kere kustum şaşırdım bende ne yapacagimi azalır diye beklerken ayyuka çıktı :-s

Kızlar bacak aramız tam 11haftalık.Ne dersiniz kız mı erkek mi?

Eklentiler

• IMG-20190125-WA0020-1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 77
Şeker yüklemesini bende yaptimayi düsünmüyorum kizimda yaptirmistim 100 lük çok dolandi bana şeker sonucuda bir tik yüksek çikti ozaman üniv. Docent olan doktorun 2 gün sonra tekrar aclik ve tokluk normal cikti sorun yok dedi.bunda düsünmüyorum.

Ben bıraktım canım bi kutusunu bitirdim sonra kullanmadım artık. İçsemde kusuyordum içmesemde. Normal folik asit alıyorum sadece en azından o aspirin gibi küçücük yutması da rahat.

İştahsızlık bulantı ve kusma yaşayıp 12. Haftaya girince geçen varmı acaba ben 11. Haftanın içindeyim pek geçicek gibi durmuyor
Ben artık ümidi kestim Doğuma kadar böyle olucak galiba serumdan kollarım delik deşik oldu bunla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum

bir de hanımlar sadece karnınızı nemlendirmeyin. çatlak sadece karında olmuyor bacakların üst kısmı göğüs altı ve karnın yan tarafları da çatlamaya meyilli yerler

kuzenimin kol altlarıda çatladı.
ilk bebeği bekleyenler : kremlerle yağlarla yıkanmak lazım.
ben oğlumda yeterince çatladım. daha fazla olmaz herhalde

Kızlar hava derecelerine göre bebişleri nasıl giydirmemiz gerektiğiile ilgili tablolar buldum. Yurtdışı tabi bunları hazırlayanlar. Bizim ülkede 1kat fazla olsun adeti var. Ağustos ayında 30derece sıcakta bebeğe uzun kollu patikli alt giydirdiğimi hayal edemiyorum şahsen. Hele annesine çekerse sıcağı hiç sevmeyecek. Üzerlerine ince battaniyelerle bu giyim şekilleri bana çok uygun geldi kızlar belki bir fikir olur. Alışverişleri de bu yönde yapmak isteyenler olur

kuzenimin kol altlarıda çatladı.
ilk bebeği bekleyenler : kremlerle yağlarla yıkanmak lazım.
ben oğlumda yeterince çatladım. daha fazla olmaz herhalde
bak kol altı duymamıştım hiç. bence çatladım son ayda. umarım daha fazla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…