- 6 Şubat 2019
- 721
- 1.463
- 63
- 31
Bakacağım şimdi canım teşekkür ederim389tlye aldım joker ve ebebekte var
Iksini ayni anda mi sagiyosun elinle tutman gerekmiyo mu?Canım bebeğim küvezde iken hangisi derken hastann denedim ve öyle rahat geldi ki.
Mamajoo 2li elektrkli aldim pc ile bile şarj oluyor. Hassas oldgm halde yara yapmadı coo rahat şuan sagarkn yazyrm sana
Canım bırını emerken dıger memenı sag benım bırını emerken dıgerı de akıyor ben onu sagıyorım bıraz daha buyuyene kadar ıkısını bırden bosaltamıyor azalmasın dıye sagıyorum emerken ıkısıde akıyor meme bebek emıyor sanıp yolluyor sutlerıSütüm az canım sağarsam çoğalır diye
Bebeğim emerken hep uyuyor tam boşaltmıyor memeyi
sıcağa alıştırma bence.bizimde dunden beri yuzumuzde sivilceler var. azcik sicak tuttugumdan oldugunu saniyorum ben, havalar sogudu almanyada kiyamiyorum kadifelere gecis yaptim. hasta olmasin daha cok ufak diye. kendi sutumden surdum bikac kez gecirmedi. az once banyodan sonra bi guzel yagladim. gecer nasilsa onemsemiyorum.
Allah nazardan saklasın valla darısı bana inşallah, manuel pompam var ama zor oluyor 10ml zor çıkıyor iki memedenCanım bırını emerken dıger memenı sag benım bırını emerken dıgerı de akıyor ben onu sagıyorım bıraz daha buyuyene kadar ıkısını bırden bosaltamıyor azalmasın dıye sagıyorum emerken ıkısıde akıyor meme bebek emıyor sanıp yolluyor sutlerı
şimdi daha iyi oldu tablobizimde dunden beri yuzumuzde sivilceler var. azcik sicak tuttugumdan oldugunu saniyorum ben, havalar sogudu almanyada kiyamiyorum kadifelere gecis yaptim. hasta olmasin daha cok ufak diye. kendi sutumden surdum bikac kez gecirmedi. az once banyodan sonra bi guzel yagladim. gecer nasilsa onemsemiyorum.
Perşembe doğdu, pazartesi fototerapi icin hastanede yattik orda sagdim ilk defa ve 5cc çıktı. Sonra 7-8cc. Böyle böyle şimdi 40cc ama düzenli sagamiyorum.Allah nazardan saklasın valla darısı bana inşallah, manuel pompam var ama zor oluyor 10ml zor çıkıyor iki memeden
Aynen bende emzirip mama veriyorum ama hala yeterli değil sütüm. Süt arttırıcı damla ve bol su içiyorum. İnşallah bir gün mamayı komple bırakırız.Perşembe doğdu, pazartesi fototerapi icin hastanede yattik orda sagdim ilk defa ve 5cc çıktı. Sonra 7-8cc. Böyle böyle şimdi 40cc ama düzenli sagamiyorum.
Yani pes etme. Bebek buyuyor süt hacmi de büyüyor. Ben henüz ihtiyaci kadar süt uretemiyorum görünüyor ama birgün yakalarim belki belli mi olur?
Meme ardina mama veriyorum, doktor bir yerde memeyi birakacagini düşünüyor gibi. Göreceğiz.
14 ile 20 derece arasi gidip geliyoruz yani serinledi havalar. kaydettim tabloyu canim sagol!şimdi daha iyi oldu tablo
Benımde manuel canım dedıgımı yaparsan artar yemene dıkkat et ben hamılelıkte cok kılo almadm ama emzırme donemı aldm sutum olsun dıye basta yedım sımdı normale dondum ama hıc kılom gıtmedı. Bırını bebege ver dıgerını cektır cıkanıda kasıkla verırsın bebegıneAllah nazardan saklasın valla darısı bana inşallah, manuel pompam var ama zor oluyor 10ml zor çıkıyor iki memeden
Oralac dıye surup var hamılelıkte kullanılıyor 25 lıra bıtkısel onu kullan ıstersen ben kullandık probıyotık bagırsak duzenleyıcı emzırırkende kullanıyorsun baya sekerlı gıbı cok su ıcırıyor sutun ıcınde ıyı olur ama bırakınca yıne eskı duzene donuyorsun sımdılık rahatlatır.Kabızlığım için eczaneden bekunis aldım, emzirmede bir zararı olur mu acaba?Eczacı iyi olduğunu söyledi ama
Artık dayanılmayacak boyutta
ay baya soğumuş ora...14 ile 20 derece arasi gidip geliyoruz yani serinledi havalar. kaydettim tabloyu canim sagol!
kasiniyo demekki canim. bi temiz cinnet, gor bak haftaya noluyo. dinlenmenin yeri ayri, kaliteli vakit gecirmenin yeri ayri. bunu ogrenene kadar ugrasmalisin canim.Haftasonu gelince belki bir sey yapariz diye bekliyorum ama kocami yataktan kaldirip yemek yiyip cikana kadar butun enerjim bitiyor. Mutlu basladigim gune mutsuz devam ediyorum artik iyice sinirlerim gerildi. Hep boyle mi olacak? Ben sinirlenen kadar anlasa nolcak. Is istem gectikten sonra yapmaya kalkisiyo
12-15 dk sagıyorum ben sagarsamkizlaaar evet trilyon kez konustuk ama tekrardan belki yardimci olmak isteyenler vardirherkesin kendince bi sistemi var ama yinede soruyorum. ben mama vermiyorum sadece anne sutuyle besleniyo oglum. su anda 18 gunluguz. makineli sut sagma aleti aldim, amazondan bir cin markasi. cift pompali.
sorularim:
1. sut sagma isleminiz her iki gogus toplam kac dk suruyor?
2. yarim saat calisiyo alet iki gogusten 90 ml/cc cikiyor. bu normal mi az mi?
3. iki gogusten cikani tek sisede biriktiriyorum, dogru mu bu?
4. gogusler tamamen bosalicak mi? hic sut kalmiicak mi?
5. en iyi sonucu nezaman aliyosunuz, masaj/dus/sicak havlu vs sonrasi filan mi?
6. bebeginiz biberon - meme arasi farki anliyor mu ve sorun cikiyor mu bu sebebten?
7. nezaman sagmak lazim, vaktiniz oldugunda mi yapiyosunuz yoksa illa bebek emdikten sonra mi olucak bu?
8. sagdik diyelim, hemen ardindan bebek emmek istedi. gogus hemen sut produksiyonu yapiyo mu yoksa beklemek mi lazim?
saklama konusunda, 3 formulu uyguluyorum (acikta 3 saat, buzdolabinda 3 gun, buzlukta 3 ay). saklama posetleri siparis verdim simdilik biberonda sakliyorum.
Coooook tesekkurler ♥
Ne kadar bagirdim cagirdim ama yok anlamiyor. O yerinden kalkana kadar aksam oluyor. Ya oyun oynuyor ya uyuyor ya da dizi. Ustunde bir usengeclik var. Her gun ise gidip gelmesi 4 saatini aliyor anliyorum yoruluyor ama eve gelince de gorusemiyoruz nerdeyse. Oyuna bagimli oldu zaten. Eskiden boyle degildi.kasiniyo demekki canim. bi temiz cinnet, gor bak haftaya noluyo. dinlenmenin yeri ayri, kaliteli vakit gecirmenin yeri ayri. bunu ogrenene kadar ugrasmalisin canim.
Ayni ben bazi zamanlar 12 saat uykusuz :)Kızlar 1 aylık bebek niye uyumaz ya? Sabah 7 de kalktı. O zamandan beri ya kucakta ya memede. O zaman sıkıntı yok uyuyor ama yatırınca 5 dk sonra uyanıyor. Uykusu da var gözünden uyku akıyor ama uyumuyor işte. Kesintisiz yarım saat anca uyumuştur. Nasıl uyuyacak bu çocukuyuya uyuya büyümeyecek miydi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?